Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάιος, 2011

TAZMANIA: 6 ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ! ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ..

Εικόνα
Έ νας έφηβος skater στην Τασμανία (Μayfield) καταγράφει ένα από τα πιό εκπληκτικά βίντεο που έχουμε δει ποτέ!

UFO ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ ΣΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ!(VIDEO)

Εικόνα
Το τηλεοπτικό δίκτυο Wgn9 μεταδίδει στο ρεπορτάζ του εικόνες από τον καταστροφικό ανεμοστρόβιλο  στην Οκλαχόμα.  Φυσικά αυτό που δεν μας λένε,  είναι για τα λευκά αντικείμενα που δεν στροβιλίζονται αλλά μένουν σταθερά και φωτεινά στην θέση τους, ενώ ένα από αυτά φαίνεται να πηγαίνει προς την αντίθετη κατεύθυνση του ανεμοστρόβιλου!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!(VIDEO)

Εικόνα
ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Σ'ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. Ο ι κάτοικοι του χωριού Lesopilniy έζησαν μια εξαιρετικά συνταρακτική εμπειρία.  Δεκάδες άνθρωποι πάγωσαν στην κυριολεξία όταν... είδαν λίγο πιο πάνω απο τις στέγες των σπιτιών τους να ύπταται ένα τεράστιο άγνωστο "αντικείμενο" μεγέθους 200 μέτρων!  Το αντικείμενο ήταν λαμπερό και είχε 2 φώτα επάνω του.

Αποδείξεις ότι μας εξαπατά η Nasa - Τεράστια αντικείμενα προσγειωνόνται στον Ήλιο - Βίντεο

Εικόνα
Πιθανότατα το βίντεο αυτό προέρχεται απο επιστήμονες της Ρωσίας και μεταφράστηκε στα Ελληνικά. Αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η Δυτική επιστήμη είναι "ελεγχόμενη" και εξαπατά τους πολίτες που την χρηματοδοτούν. Τα σημαντικά αποτελέσματα τα κρατούν για ιδοτελείς σκοπούς και κρατούν το λαό σε άγνοια. Όσοι έχετε γνώσεις αστρονομίας ελέγξτε το βίντεο και περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Το δικτυο MSNBC κανει αναφορα για αγνωστο ιπταμενο αντικειμενο πανω απο το Cleveland

Εικόνα
Η αναφορά έγινε 5/5/11 Ότι θέμα παρουσιάζουμε στην ενότητα UFO δε σημαίνει ότι το αποδεχόμαστε. Για το εάν αυτό συνέβη ή όχι το αφήνουμε στη κρίση σας. MSNBC- Ufo Wave Over Cleveland May 5th 2011 Video by infoblog Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν...  Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού. ΠΗΓΗ