Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αύγουστος, 2011

ΚΥΒΟΙ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (VIDEO)

Εικόνα
Ό πως βλέπαμε την χθεσινή αναφορά με τις εικόνες του Ήλιου από τον δορυφόρο SOHO, αντικρίσαμε με έκπληξη έναν  κύβο! Να επισημάνουμε πως δεν είναι η 1η φορά που υπάρχει κύβος σε φωτογραφίες δίπλα στον Ήλιο .  Φυσικά υπάρχουν δύο περιπτώσεις, ή έχει πέσει λογοκρισία από την NASA και ο κύβος καλύπτει κάτι που δεν θέλουν να φανεί.. ή υπάρχουν κύβοι που κόβουν βόλτες στο διάστημα..

Μαχητικα αεροσκαφη συνοδευουν UFO (VIDEO)

Εικόνα
Τ ο παρακάτω video δείχνει δύο μαχητικά αεροσκάφη που συνοδεύουν ένα UFO . Τα σχόλια για το παρακάτω video είναι δικά σας. 

UFO ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ!

Εικόνα
Τ ο UFO έχει καταγραφεί με κάμερα νυχτερινής λήψης πάνω από την Νέα Υόρκη.   Σταματάει ,  αλλάζει την πορεία του κατά 180 μοίρες συνεχίζει για λίγο και επαναλαμβάνει διατηρώντας την αρχική του πορεία!

Crop circles Αγρογλυφικά του κόσμου 2011 (VIDEO)

Εικόνα
  T α crop circles είναι ανεξήγητα σχέδια που δημιουργούνται σε χωράφια , κυριολεκτικά "πιέζοντας" τα φυτά , συνήθως σιτάρι , ώστε να λυγίσουν κατά 90 μοίρες , δηλ. παράλληλα στο έδαφος . Το σύνολο αυτό των ομοιόμορφα λυγισμένων φυτών σχηματίζουν έναν τέλειο κύκλο , σε αντίθεση με τα γύρω φυτά που παραμένουν άθικτα ! Κανείς δε ξέρει το

UFO πανω απο το Bellas Artes, στο Μεξικο, στις 6 Αυγ 2011 (3 VIDEO)

Εικόνα
U FO πάνω από το Bellas Artes, στο Μεξικό, στις 6 Αυγούστου του 2011.