Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουάριος, 2012

Απίστευτα Ιπτάμενα Αντικείμενα Κοντά στο ηφαίστειο του Popocatepetl (VIDEO)

Εικόνα
Α πίστευτα Ιπτάμενα Αντικείμενα Κοντά στο ηφαίστειο του Popocatepetl (VIDEO)  Τις τελευταίες  ώρες, το σύστημα παρακολούθησης των Popocatepetl ηφαίστειου στο Μεξικό συνοδεύεται από χαμηλού επιπέδου εκπομπών ατμού και μικρές δονήσεις και λάμψεις. Δείτε όμως πάνω από αυτό τα διάφορα απίστευτα ιπτάμενα αντικείμενα που το παρακολουθούν

UFO το κυνηγά αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας (VIDEO)

Εικόνα
"Πραγματικό ή ψεύτικο; "Real or Fake? UFO που το κυνηγά αεροπλάνο από την  Πολεμική Αεροπορία πάνω από ένα ολλανδικό χωριό στις 21 Φεβρουαρίου του 2012.   Δείτε το video: 

Γιγαντιαίο UFO σε σχήμα πούρου (VIDEO)

Εικόνα
Δείτε το video: Αυτή η περιοχή αφιερώνεται στην Αποκάλυψη των πιο ασυνήθιστων, αμφιλεγόμενων και απίστευτων ιστοριών. Αυτές είναι πραγματικές ιστορίες από πραγματικούς ανθρώπους. Αλλά αφήνουμε τον αναγνώστη να αποφασίσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν ανοίξετε το μυαλό σας και ξεχάστε ότι νομίζετε ότι ξέρετε για τον κόσμο για μια στιγμή, θα αισθάνεστε πραγματικά διάφορα για την ζωή στη Γη μετά από τις σκέψεις που σας θέτουμε. Απολαύσετε την περιπέτεια ενώ ανοίγετε και την επίτευξη του εφικτού στο μυαλό σας.

UFO πάνω από το Μπάφαλο στη Νέα Υόρκη (VIDEO)

Εικόνα
Τ ελευταίες εμφανίσεις UFO - Ημερήσια πλάνα από κάποιο είδος σχηματισμού τριγώνου UFO καταγράφηκε στον ουρανό πάνω από το Μπάφαλο στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012. Α υτή η περιοχή αφιερώνεται στην Αποκάλυψη των πιο ασυνήθιστων, αμφιλεγόμενων και απίστευτων ιστοριών. Αυτές είναι πραγματικές ιστορίες από πραγματικούς ανθρώπους. Αλλά αφήνουμε τον αναγνώστη να αποφασίσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν ανοίξετε το μυαλό σας και ξεχάστε ότι νομίζετε ότι ξέρετε για τον κόσμο για μια στιγμή, θα αισθάνεστε πραγματικά διάφορα για την ζωή στη Γη μετά από τις σκέψεις που σας θέτουμε. Απολαύσετε την περιπέτεια ενώ ανοίγετε και την επίτευξη του εφικτού στο μυαλό σας.

UFO πετά κάτω από αεροπλάνο (VIDEO)

Εικόνα
Σ υνέβη μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του Φεβρουαρίου 2012. Ένα UFO σε σχήμα ιπτάμενου δίσκου "πιάστηκε" τυχαία από κάμερα, την ώρα που πετούσε κάτω από αεροπλάνο το οποίο βρισκόταν εν πτήση! Ο επιβάτης "τραβούσε" το τοπίο όταν του φάνηκε ότι κάτι περίεργο συνέβη, αλλά δεν ήταν σίγουρος. Όταν ξαναέπαιξε την λήψη στην μισή ταχύτητα διαπίστωσε τι ακριβώς είχε δει. Αυτό που φαίνεται παράδοξο, είναι ότι το UFO μοιάζει ημι-διαφανές, καθώς μπορούμε να διακρίνουμε με σχετική ευκολία το έδαφος κάτω από αυτό... Αυτή η περιοχή αφιερώνεται στην Αποκάλυψη των πιο ασυνήθιστων, αμφιλεγόμενων και απίστευτων ιστοριών. Αυτές είναι πραγματικές ιστορίες από πραγματικούς ανθρώπους. Αλλά αφήνουμε τον αναγνώστη να αποφασίσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν ανοίξετε το μυαλό σας και ξεχάστε ότι νομίζετε ότι ξέρετε για τον κόσμο για μια στιγμή, θα αισθάνεστε πραγματικά διάφορα για την ζωή στη Γη μετά από τις σκέψεις που σας θέτουμε. Απολαύσετε την περιπέτεια ενώ ανοίγετε και

Φωτεινό UFO στον ουρανό (VIDEO)

Εικόνα
Αυτή η περιοχή αφιερώνεται στην Αποκάλυψη των πιο ασυνήθιστων, αμφιλεγόμενων και απίστευτων ιστοριών. Αυτές είναι πραγματικές ιστορίες από πραγματικούς ανθρώπους. Αλλά αφήνουμε τον αναγνώστη να αποφασίσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν ανοίξετε το μυαλό σας και ξεχάστε ότι νομίζετε ότι ξέρετε για τον κόσμο για μια στιγμή, θα αισθάνεστε πραγματικά διάφορα για την ζωή στη Γη μετά από τις σκέψεις που σας θέτουμε. Απολαύσετε την περιπέτεια ενώ ανοίγετε και την επίτευξη του εφικτού στο μυαλό σας.

UFO κοντά σε ένα αεροπλάνο πάνω από τη Ρώμη στην Ιταλία (VIDEO)

Εικόνα
UFO θεάσεις - Το ημερήσιο υλικό μας δίνει ένα άγνωστης ταυτότητας φωτεινό αντικείμενο ή σφαίρα που φένεται κοντά σε ένα αεροπλάνο, και καταγράφεται στο Fiumicino , μια πόλη στην επαρχία της Ρώμης, Λάτσιο, στην κεντρική Ιταλία. Είναι διάσημο για την παρουσία του Leonardo da Vinci-Fiumicino αεροδρόμιο ,και  το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην Ιταλία και η έκτη μεγαλύτερη κίνηση στην Ευρώπη. Το video τραβήχτηκε το Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012 15:47 με υπέρυθρο φίλτρο . Αυτή η περιοχή αφιερώνεται στην Αποκάλυψη των πιο ασυνήθιστων, αμφιλεγόμενων και απίστευτων ιστοριών. Αυτές είναι πραγματικές ιστορίες από πραγματικούς ανθρώπους. Αλλά αφήνουμε τον αναγνώστη να αποφασίσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν ανοίξετε το μυαλό σας και ξεχάστε ότι νομίζετε ότι ξέρετε για τον κόσμο για μια στιγμή, θα αισθάνεστε πραγματικά διάφορα για την ζωή στη Γη μετά από τις σκέψεις που σας θέτουμε. Απολαύσετε την περιπέτεια ενώ ανοίγετε και την επίτευξη του εφικτού στο μυαλό σας.

UFO καταγράφονται πάνω από το Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια (VIDEO)

Εικόνα
UFO βίντεο - Αυτό το παράξενο Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο (πιθανώς κάποιο μυστικό  σκάφος) γυρίστηκε στο νυχτερινό ουρανό πάνω από Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια στις 19 Φεβρουαρίου 2012. Τι νομίζεις ότι είναι αυτό; Αφήστε τα σχόλιά σας κάτω!

UFO πάνω από την Ισπανία (VIDEO)

Εικόνα
UFO . Ψ αράδες στην Ισπανία καταγράφονουν παράξενο αντεικείμενο στον ουρανό στις 11:00 μ.μ. ημερομηνία 28.02.2012.Αυτό το φως μας λένε ότι είχε ένα διαφορετικό χρώμα για αυτούς στη θάλασσα. Αν προσέξετε καλά στο video θα δείτε αλλα δύο φώτα να αναβοσβήνουν δίπλα του.

UFO πάνω από την Μπογκοτά, Κολομβία (VIDEO)

Εικόνα
Α ρχές Φεβρουαρίου 2012 - Ένα UFO, ή ένα ζευγάρι από αυτά, πιάστηκε σε video κατά τη διάρκεια την νύχτας στον ουρανό της Μπογκοτά, Κολομβία. Αυτό που φαίνεται είναι ένα μακρινό ζευγάρι φώτα να μεγεθύνεται,αποκαλύπτοντας το κλασικό σχήμα των κυκλικών UFO με παλλόμενα φώτα, λαμπερά να φωτίζουν τον ουρανό.

Φαινόμενα ΑΤΙΑ στην Ελλάδα (ιστορική αναδρομή VIDEO)

Εικόνα
Δείτε το video: