Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αύγουστος, 2012

Περίεργα αντικείμενα αποκαλύπτει το Curiosity στον Άρη (VIDEO)

Εικόνα
Εκτός από το δάχτυλο που εντοπίστηκε από το Curiosity και σας το παρουσιάσαμε πρώτοι στην Ελλάδα μέσα από την Αποκάλυψη Δάχτυλο εντοπίζεται από το Curiosity στον Άρη (VIDEO)

Συγκλονιστική κατόπτευση UFO πάνω από τη λίμνη Erie (VIDEO)

Εικόνα
Αυτά τα UFO / Orbs εμφανίζονται πάνω από τη λίμνη Erie αρκετά χρόνια τώρα. Αυτά τα φώτα δεν είναι σίγουρα ή συμβατικά σκάφη, αιωρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλάζουν χρώμα και φαίνεται να εξαφανίζονται μέσα σε μια στιγμή. Αυτά τα αντικείμενα δεν έχουν μία κανονική πορεία, και κανένα από αυτά δεν παρουσιάζονταν σε οποιοδήποτε από τα ραντάρ των αεροδρομίων της περιοχής.

Δάχτυλο εντοπίζεται από το Curiosity στον Άρη (VIDEO)

Εικόνα
Το δάχτυλο αυτό στον Άρη επιβεβαιώνει τους αρχαίους πολιτισμούς; Αυτή είναι μια εικόνα που λάβαμε από την "περιέργεια" Curiosity . Η εικόνα αποτυπώνει κάτι που μοιάζει με ένα δάχτυλο, με το νύχι. Ένα ανθρώπινο δάχτυλο είναι περίπου 90 χιλιοστά ..... το δάχτυλο αυτό που εντοπίζεται φαίνεται να είναι περίπου 80-120 χιλιοστά σε μήκος,λαμβάνοντας υπόψην την κλίμακα.

UFO πάνω από τον Ερευνητικό Σταθμό Neumayer στο Νότιο Πόλο (VIDEO)

Εικόνα
Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου διαμάχη είχε ξεσπάσει γύρω από το UFO που εμφανίστηκε ακριβώς πάνω από τον Ερευνητικό Σταθμό Neumayer στο Νότιο Πόλο .