Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουάριος, 2013

Κρουαζιέρα UFO πάνω από τη Νέα Ζηλανδία - Βίντεο

Εικόνα
Όλα τα άγνωστα αυτά αντικείμενα συνελήφθησαν στον ουρανό της Νέας Ζηλανδίας στις 25 Ιανουαρίου του 2013. Το πρώτο αντικείμενο συλλαμβάνεται στις 17:45 Βόρεια, το δεύτερο νότια στις 21:45, και τα άλλα 2 βόρεια.

300 εκατομμυρίων ετών απολιθώματα ενέπνευσαν τα τέρατα του Ridley Scott στην ταινία Alien

Εικόνα
Tο περίεργο αυτό γεγονός συνέβη με ένα αρχαίο απολίθωμα που διατηρείται στο μουσείο Saurier του Aathal στην Ελβετία. Φαίνεται ότι αυτό το αρχαίο λείψανο έχει εμπνεύσει τους εξωγήινους στο έπος του "Alien", σε σκηνοθεσία του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Απίστευτο UFO κινηματογραφήθηκε από επαγγελματία πιλότο - Βίντεο

Εικόνα
Πλάνα που συλλαμβάνονται από έναν πιλότο πάνω από την Costa Rica φαίνεται να δείχνουν ένα ιπτάμενο αντικείμενο αγνώστου ταυτότητας. Το υλικό αντιστοιχεί σε μια πτήση που έγινε την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου του 2013 Στο βίντεο βλέπουμε ένα ταχέως κινούμενο αντικείμενο στο κάτω του αεροσκάφους.

Απίστευτη δομή στη σεληνιακή επιφάνεια

Εικόνα
Ας μιλήσουμε για το φεγγάρι και κάποιες περίεργες δομές του (ή μυστικές, αν κάποιος προτιμά!). Ένας κυνηγός των περίεργων δομών ή ανωμαλιών της σελήνης, ένας από εκείνους τους ανθρώπους που ελέγχουν υπομονετικά τα εκατοντάδες μίλια φωτογραφιών στο χώρο της από τα αρχεία της NASA και άλλους διαστημικούς οργανισμούς, έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακάλυψη.