Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουάριος, 2013

Οι ηγέτες του κόσμου προετοιμάζονται για την ανακάλυψη εξωγήινης ζωής σε 10 χρόνια

Εικόνα
Επίσημα έγγραφα. Νταβός: Στο Νταβός της Ελβετίας, ένα εξέχον χιονοδρομικό κέντρο, και μια επιχειρηματική ελίτ του κόσμου συναντήθηκαν με οικονομικούς και πολίτικους ηγέτες για να συζητήσουν τι πρέπει να περιμένουμε για τα επόμενα 10 χρόνια.

Νέα δραστηριότητα άγνωστων αντικειμένων γύρω από τον Ήλιο - Βίντεο

Εικόνα
Το διάστημα είναι απίστευτα τεράστιο, και ο γαλαξία μας είναι τόσο μεγάλος, περίπου 100.000 έτη φωτός από την μία άκρη του ως την άλλη, ενώ περιέχει περίπου 100 δισεκατομμύρια άστρα , και αυτά είναι μόνο στον δικό μας γαλαξία.

Ένα ασυνήθιστο άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο πάνω από την Νορβηγία - Βίντεο

Εικόνα
Στο βίντεο μπορούμε να δούμε ένα ασυνήθιστο άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο (σφαιρικό) και αρκετά φωτεινό να αιωρείται στον ουρανό πάνω από τη Νορβηγία . Στο κέντρο το αντικείμενο φέρει μία κυκλική δομή η οποία είναι εντελώς ξεχωριστή από την εξωτερική δομή του. Καταγράφηκε το Φεβρουάριο του 2013.

Κομήτης C/2013 A1 κίνδυνος πλανητικής καταστροφής στον Άρη!

Εικόνα
Ρώσοι επιστήμονες έχουν υπολογίσει ότι ο κομήτης C/2013 A1 θα μπορούσε να προκαλέσει έκρηξη 20 δισεκατομμυρίων μεγατόνων και να ανοίξει έναν κρατήρα 500 χιλιόμετρα σε διάμετρο, αν χτυπήσει την επιφάνεια του Άρη τον Οκτώβριο του 2014.

Σκοτεινό κενό στην ατμόσφαιρα του Ήλιου

Εικόνα
Ένα σκοτεινό κενό στην ατμόσφαιρα του Ήλιου, μια " στεφανιαία τρύπα " έχει ανοίξει, και ένα ρεύμα ηλιακού ανέμου ρέει στο διάστημα. Το ηλιακό παρατηρητήριο της NASA Dynamics Observatory (SDO), φωτογράφησε αυτό το άνοιγμα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 24η Φεβρουαρίου.

Περίεργο αντικείμενο έχει αλιευθεί από το Curiosity στον πλανήτη Άρη

Εικόνα
Πολύ παράξενο αντικείμενο έχει αλιευθεί από το Curiosity στον πλανήτη Άρη, που μοιάζει με υπολείμματα από απολιθωμένα οστά ή ενδεχομένως σπόνδυλους ενός πλάσματος ( πιθανώς Dinosaur ) που περιπλανιόταν στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη χιλιάδες χρόνια πριν.

Απίστευτη καταγραφή UFO στην δοκιμή του νέου Jeep Cherokee - Βίντεο

Εικόνα
Το παρακάτω βίντεο είναι από την δοκιμή / αναθεώρηση του Jeep Cherokee που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο της Σουηδίας τον Ιούλιο του 2012. Περίπου στα 7 με 8 δευτερόλεπτα του βίντεο ένα αγνώστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο περνά πάνω από το κεφάλι του κάμεραμαν με απίστευτη ταχύτητα. Με μία ανάλυση και ζούμ που κάναμε στο άγνωστο αντικείμενο το σχήμα του μοιάζει με σχήμα δίσκου.

Ο Robbie Williams προσπαθεί να αγοράσει νησί στην Καλιφόρνια για να το μετατρέψει σε ένα παρατηρητήριο για UFO

Εικόνα
Ο Robbie Williams αυτή τη στιγμή προσπαθεί να αγοράσει μια όμορφη τοποθεσία στο νησί White Rock στην Καλιφόρνια ... με σκοπό να το κάνει ένα παρατηρητήριο για UFO.

UFO πάνω από το ηφαίστειο Popocatepetl στο Μεξικό

Εικόνα
Οι εμφανίσεις UFO πάνω από το ηφαίστειο Popocatepetl στο Μεξικό συνεχίζονται. Το ηφαίστειο αυτό είναι ένα ενεργό ηφαίστειο που βρίσκεται στην πολιτεία της Πουέμπλα, στο κράτος του Μεξικού (Κεντρικό Μεξικό), με ύψος ( 5.426 μ. ) και είναι η δεύτερη υψηλότερη κορυφή του, ενώ απέχει μόλις 70 χλμ ανατολικά από την πόλη του Μεξικού.

Η πέμπτη δύναμη ίσως κρύβεται στα έγκατα της Γης

Εικόνα
Την αναζητούν στον μανδύα του πλανήτη μας H συμπεριφορά των ηλεκτρονίων στο εσωτερικό της Γης μπορεί να αποκαλύψει την πέμπτη δύναμη

Ο Πράσινος κομήτης Lemmon

Εικόνα
Ο Πράσινος κομήτης Lemmon : Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις σημαντικοί κομήτες με κατεύθηνση προς τον Ήλιο: Comet ISON, Comet Pan-STARRS, και Comet Lemmon. Και ο πιο όμορφος μέχρι στιγμής είναι αυτός: Κομήτης Lemmon Ο κομήτης Lemmon έχει μια όμορφη ουρά με μία υπέροχη λεπτή δομή, λέει ο Phil Hart από την Βικτώρια στην Αυστραλία, ο οποίος τον φωτογράφησε στις 17 Φεβρουαρίου του 2013.

Απίστευτο αντικείμενο κοντά στον Ήλιο - Βίντεο

Εικόνα
Στις 6:18 στο βίντεο βλέπουμε ένα άγνωστο αντικείμενο που μοιάζει με έναν άγγελο που βρίσκεται κοντά στον Ήλιο μας. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο αντικείμενο εμφανίζεται.

Το μυστήριο των σχημάτων στους αγρούς

Εικόνα
Με πέντε λέξεις αγρογλυφικά ορίζονται τα μυστήρια περίτεχνα αποτυπώματα σε αγρούς. Ανήκουν στα μυστήρια φαινόμενα γιατί εμφανίζονται ξαφνικά και θεωρούνται εξωγήινης προέλευσης. Βέβαια, πολλές φορές έχουν παρατηρηθεί και σε διαφορετικές μορφολογίες εδάφους, όπως σε χιονισμένες πεδινές εκτάσεις, ερήμους αλλά και βραχώδεις περιοχές.

Βροχή μετεωριτών εντοπίστηκε στη Φλόριντα - Βίντεο

Εικόνα
Το Λιμενικό Σώμα στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα κυριολεκτικά κατακλύζεται με τηλεφωνικές κλήσεις την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου του 2013, και εκθέσεις που ανέφεραν την παρατήρηση μίας λάμψης στον ουρανό.

Δεν υπάρχει μόνο ένα αλλά πάρα πολλά σύμπαντα!

Εικόνα
Δεν υπάρχει μόνο ένα αλλά πάρα πολλά σύμπαντα . Συγκεκριμένα δέκα εις την πεντακοσιοστή και δεν αποκλείεται στο μέλλον να δημιουργούμε σύμπαντα στο εργαστήριο, ενώ δεν αντιλαμβανόμαστε ότι πιθανότατα ζούμε σε δέκα διαστάσεις !

Μυστήριο μετέωρο στη Σαουδική Αραβία

Εικόνα
Ένα βίντεο που ανέβηκε στο youtube και γυρίστηκε στη Σαουδική Αραβία φαίνεται να δείχνει την πτώση ενός μετεωρίτη που πέφτει, ένα φαινόμενο, που προκάλεσε κοσμική βροχή σε ολόκληρο τον πλανήτη αυτόν τον μήνα.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη Ρωσία - Βίντεο

Εικόνα
Ενδιαφέρων υλικό από τη Ρωσία, το οποίο φαίνεται να δείχνει ένα λαμπερό αντικείμενο να εμφανίζεται πίσω από μία ρεπόρτερ στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια μίας εγγραφής. Αυτό συνέβη στην Ρωσία αλλά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποφάσισαν να μην το προβάλλουν. Σύντομα θα προστεθεί μια μετάφραση για αυτό μείνετε συντονισμένοι.

Η Nasa αναρτεί στην ιστοσελίδα της βίντεο με άγνωστο αντικείμενο να περνά δίπλα από τον αστεροειδή 2012 DA 14 - Βίντεο

Εικόνα
Αυτό το καταπληκτικό UFO που κινείται σε μια πραγματικά υψηλή ταχύτητα, επισημάνθηκε να περνά δίπλα από τον αστεροειδή 2012 DA 14, και το πιο εκπληκτικό είναι ότι αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα της NASA . Το παράξενο που συμβαίνει σε αυτό το βίντεο είναι πως κόβεται πριν το αντικείμενο περάσει εντελώς.

Τα καλύτερα αγρογλυφικά του 2013 - Βίντεο

Εικόνα
Τι είναι εκείνο που κατατάσσει τα γεωμετρικά αυτά σχήματα στα φαινόμενα που συνηθίζουμε να ονομάζουμε ανεξήγητα ; Πρώτα απ' όλα το γεωμετρικό τους σχήμα. Η πολυπλοκότητά τους φτάνει κάποιες φορές να μιμείται πολύπλοκα φράκταλς που μόνο ένα κομπιούτερ θα μπορούσε να δημιουργήσει και που κάποιες άλλες φορές παραπέμπουν σε τετραδιάστατα σχήματα της κβαντικής φυσικής.

Μυστήριο μετέωρο στο Somerset της Βρετανίας

Εικόνα
Στην περιοχή του Somerset φωτογράφος πιάνει φλεγόμενο αντικείμενο στον ουρανό κατά την Δύση, παρόμοιο με το μετέωρο που έπληξε την κεντρική Ρωσία την Παρασκευή.

Και όμως κτύπησαν τον μετεωρίτη! - Βίντεο

Εικόνα
ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΟΠΛΑ; Εκτός από τις αρχικές αναφορές ότι η ρωσική στρατηγική αεράμυνα κατέστρεψε τον μετεωρίτη στα Ουράλια τώρα έρχεται και ένα ενδιαφέρον οπτικό υλικό για να ενισχύσει την άποψη ότι κάτι κτύπησε τον μετεωρίτη του Chelyabinsk .

Μαύρο UFO γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της ρωσικής έκρηξης μετεωρίτη - Βίντεο

Εικόνα
Το βίντεο που ακολουθεί γυρίστηκε στην Ρωσία και συγκεκριμένα στην περιοχή όπου έπεσε ο μετεωρίτης. Στον ουρανό και κοντά στην ουρά καπνού που έχει αφήσει ο μετεωρίτης υπάρχει ακίνητο ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο

Η απόδειξη εξωγήινης ζωής κρύβεται στη Γη!

Εικόνα
Ομάδα αμερικανών επιστημόνων από το Εργαστήριο Αστροβιολογίας του Ουισκόνσιν αναζητεί στοιχεία που να αποδεικνύουν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής , όχι μελετώντας το Διάστημα, αλλά τον φλοιό της Γης.

Πτώση μετεωρίτη και στην Κούβα - Βίντεο

Εικόνα
Την ίδια ημέρα που ο κόσμος συγκλονίστηκε από την είδηση ​​ενός μετεωρίτη ψηλά πάνω από τη Ρωσία και προκαλώντας πολλούς τραυματισμούς, η Κούβα ανάφερε την δική της κοσμική εμφάνιση που τρόμαξε τους κατοίκους, ενώ περιγράφουν ένα λαμπρό φως στον ουρανό και μια δυνατή έκρηξη που συγκλόνισε τα παράθυρα και τους τοίχους.

Τι κρύβεται στο βυθό στον κόλπο του Aden της Υεμένης - Βίντεο

Εικόνα
Κάποιοι ερευνητές ufo υποστηρίζουν ότι στο Aden της Υεμένης εκεί που ακριβώς γίνονται οι επιδρομές από σύγχρονους πειρατές σε διάφορα πλοία, υπάρχει παράλληλα και εξωγήινη δραστηριότητα που συνοδεύεται από μία αστρική πύλη!

Ερευνητές UFO μετά την έκρηξη του μετεωρίτη στην Ρωσία

Εικόνα
Λίγο μετά τη μεγάλη έκρηξη του μετεωρίτη πάνω από τη Ρωσία , η δημοσιογράφος από το κανάλι RT Αναστασία Churkina, κάνει κάποιες συνομιλίες με μια ομάδα ερευνητών UFO στη Νέα Υόρκη για να πάρει τις τελευταίες σκέψεις τους σχετικά με τις τρέχουσες επιστημονικές έρευνες τους. Είναι σαφές ότι μετά από όλα αυτά τα χρόνια έχουν κάνει κάποια πρόοδο, αλλά εξακολουθούν να έχουν περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις. Μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση σε ένα ​​σύντομο κλιπ.

Ρεκόρ εμφανίσεων ΑΤΙΑ στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ISS

Εικόνα
Εδώ και ενάμιση μήνα, δεν λένε να σταματήσουν τα άγνωστα αντικείμενα που εμφανίζονται κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ( ISS )! Τα δεκάδες βίντεο και οι φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, δείχνουν στις εικόνες που λαμβάνονται από τις κάμερες της NASA , αντικείμενα διαφόρων σχημάτων και χρωμάτων, να κινούνται άλλα αργά - άλλα γρήγορα, μπαίνοντας ή βγαίνοντας από την ατμόσφαιρα.

Μετεωρίτης και στο Σαν Φρανσίσκο - Βίντεο

Εικόνα
Η Ρωσία δεν ήταν το μόνο μέρος για να δείτε ένα απρόσμενο αντικείμενο στον ουρανό. Την Παρασκευή 15 Φεβρουάρίου του 2013 αυτή η παρατήρηση συνελήφθη στο San Francisco Bay Area λίγο μετά της 7:30.

Συσχετισμός μεταξύ καταστροφικών γεγονότων και εμφανίσων UFO (Μετεωρίτης Ρωσία) Βίντεο

Εικόνα
Το βίντεο που ακολουθεί είναι από το κανάλι RT και δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε, δείχνει ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο στον ουρανό κατά την πτώση του μετεωρίτη στη Ρωσία

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ: Οι Ρώσοι κατέρριψαν με πύραυλο μετεωρίτη ισχύος 300 Κt. πριν φτάσει στην Γη - ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Εικόνα
H ρωσική στρατηγική αεράμυνα για πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρώπου πέτυχε απ'ευθείας πήγμα σε ένα τεράστιο τμήμα του αστεροειδούς πρν πλήξει τις πόλεις της Σιβηρίας (ακούγεται ότι μπορεί να έπεφτε και στα περίχωρα της αχανούς Μόσχας) αναφέρουν στρατιωτικές πηγές που μίλησαν στο πρακτορείο Russia Today.

400 τραυματίες στη Ρωσία από μετεωρίτες (Όλα τα βίντεο)

Εικόνα
ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ Πάνω από 400 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι τρεις σοβαρά, από την πτώση μετεωριτών στην περιοχή των Ουραλίων, ανακοίνωσε το τοπικό γραφείο του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφαξ.

Σε απόσταση 27.000 χλμ. πάνω από την Ινδονησία

Εικόνα
ΧΑΜΗΛΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 2012 DA14 Στις 21:24 Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου ο αστεροειδής 2012 DA14 θα βρεθεί στην πλέον κοντινή απόσταση από τη Γη περίπου 27.680 χλμ. περνώντας πάνω από την Ινδονησία και τουλάχιστον 8000 χλμ. πιο κοντά από την τροχιά που διατηρούν οι τηλεπικοινωνιακοί και οι δορυφόροι ναυτιλίας ( GPS/GLONASS ) και επισκόπησης καιρού γεωσύγχρονης τροχιάς. Ο 2012 DA14 ανακαλύφθηκε ακριβώς ένα χρόνο πριν και πιο συγκεκριμένα στις 23 Φεβρουαρίου του 2012 από ερασιτέχνες αστρονόμους από το αστεροσκοπείο του OAM Observatory, στην La Sagra της Ισπανίας όταν βρισκόταν σε απόσταση 4,32 εκατ. χλμ. Ο DA14 πρόκειται να περάσει από τη Γη σε απόσταση 34.496 χλμ. (από το νοητό της κέντρο) και 27 χιλιάδες χιλιόμετρα (από την επιφάνειά της) σε ικανή απόσταση όμως ώστε η τροχιά του να μην επηρεαστεί από το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη μας και εισέλθει στην ατμόσφαιρά του, με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά η γήινη βαρύτητα θα επηρεάσει την μελλοντική τροχιά του σε τέτοιο β

Ανακάλυψη πιθανού Εξωγήινου Χάρτη Αστέρων βρέθηκαν στο Kupang Ινδονησία;

Εικόνα
Νέες φωτογραφίες που έχουν προκύψει δείχνουν προφανώς εξωγήινα αντικείμενα . Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν δείχνουν δύο παράξενους βράχους που περιέχουν παράξενα σύμβολα και γλυπτά.

Πόσα άστρα φιλοξενούν προηγμένους πολιτισμούς;

Εικόνα
Περίπου ένα εκατομμύριο μόνο στον Γαλαξία μας, σύμφωνα με νέα μελέτη επιστημόνων στις ΗΠΑ Περίπου ένα εκατομμύριο άστρα μπορεί να φιλοξενούν νοήμονα όντα στον Γαλαξία Τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει διάφορες μελέτες στις οποίες υπολογίστηκε ο αριθμός των πλανητών στον γαλαξία μας αλλά και ο αριθμός των πλανητών με μέγεθος και συνθήκες παρόμοιες με αυτές της Γης. Ομάδα επιστημόνων του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϊ στις ΗΠΑ πραγματοποίησε μια μελέτη σχετικά με τον αριθμό των άστρων στον γαλαξία μας γύρω από τα οποία είναι πιθανό να υπάρχουν πλανήτες στους οποίους θα μπορούσαν να έχουν αναπτυχθεί προηγμένοι πολιτισμοί . Πολιτισμοί δηλαδή που να έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν στο Διάστημα εντοπίσιμα σήματα παρόμοια με εκείνα που στέλνουμε και εμείς. Η εξερεύνηση Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν το Green Bank Telescope που βρίσκεται στη Δυτική Βιρτζίνια και με αυτό αναζήτησαν ραδιοσήματα που θα μπορούσαν να έχουν στείλει στο Διάστημα νοήμονες μορφές ζωής. Επικέν

Οι θεάσεις ufo συνεχίζονται στο ηφάιστειο Popocatepeti στο Μεξικό - Βίντεο

Εικόνα
Οι θεάσεις άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων συνεχίζονται στο ηφάιστειο Popocatepeti στο Μεξικό όπως μεταδίδει τοπικός σταθμός ειδήσεων. Η νέα αυτή παρατήρηση έγινε στις 8 Φεβρουαρίου του 2013.

Πολλαπλά UFO φαίνεται να παρατηρούμε από το διαχωρισμό του δορυφόρου Landsat 8

Εικόνα
Πολλαπλά UFO φαίνεται να παρατηρούμε από το διαχωρισμό του δορυφόρου LDCM. Είναι απίθανο να είναι διαστημικά σκουπίδια ή συντρίμμια κοντά στον LDCM γιατί μερικά από αυτά τα άγνωστα αντικείμενα αλλάζουν κατεύθυνση, αλλά όπως πάντα, εσείς αποφασίζετε.

Εντυπωσιακοί σχηματισμοί από 3 UFO στη Μελβούρνη

Εικόνα
Τρία Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα σε σχηματισμό τριγώνου καταγράφονται στην Αυστραλία πριν από λίγες μέρες.

Το Curiosity φωτογραφίζει αρχαία αντικείμενα στον Άρη

Εικόνα
Mε την ροή των φωτογραφιών από το Curiosity που περιφέρεται στον Άρη, όλο και κάτι βλέπουμε από εκεί. Πότε μια περίεργη σκιά δίπλα από το ρόβερ , πότε κάτι που μοιάζει με άνθρωπο , πότε ένα μεταλλικό αντικείμενο , ακόμα και κάποιο πλαστικό που έπεσε λέει από το Curiosity (;) Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω με επίμονες πληροφορίες ερευνητών αναρωτιόμαστε μήπως ο Άρης είναι κατοικημένος πλανήτης (έστω και υπόγεια), ή μήπως πρέπει ν’αναρωτηθούμε τελικά πού ακριβώς περιφέρεται το ρόβερ;

Έτοιμο για ανάλυση το πρώτο δείγμα από πέτρωμα στον Άρη

Εικόνα
To Curiosity τρύπησε το εσωτερικό ενός εξωγήινου βράχου Είναι πιθανότατα η πρώτη τεχνητή τρύπα στο Ηλιακό Σύστημα εκτός της Γης. Έχει πλάτος 2,4 εκατοστά και βάθος 6 Έξι ολόκληρους μήνες μετά την άφιξη του ρομπότ στον Άρη, οι μηχανικοί της NASA έκριναν ότι το Curiosity ήταν πια έτοιμο να βάλει μπρος το τρυπάνι του . Για πρώτη φορά στην ιστορία της διαστημικής εξερεύνησης, οι ερευνητές θα μπορέσουν να μελετήσουν δείγματα από το εσωτερικό ενός εξωγήινου βράχου. Έπειτα από την πρόβα της περασμένης εβδομάδας, το περιστροφικό-κρουστικό δράπανο του Curiosity άνοιξε μια τρύπα βάθους 6 εκατοστών σε έναν επίπεδο, ιζηματογενή βράχο . Τις επόμενες ημέρες το δείγμα λεπτόκοκκης σκόνης θα μεταφερθεί στα ενσωματωμένα εργαστηριακά όργανα του ρομπότ προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι το πέτρωμα σχηματίστηκε παρουσία νερού. Στη λεκάνη του Κρατήρα Γκέιλ τον οποίο εξερευνά, το Curiosity είχε ήδη εντοπίσει στρογγυλεμένες πέτρες που πιστεύεται ότι είναι βότσαλα ενός αρχαίου ποταμού. Οι χημικές

Καταστροφές και θεάσεις UFO

Εικόνα
Κάποιοι ερευνητές πιστεύουν ότι υπάρχει συσχετισμός μεταξύ καταστροφικών γεγονότων και της εμφάνισης των ΑΤΙΑ . Το ότι υπάρχουν ΑΤΙΑ πριν αλλά και κατά την διάρκεια αυτών των γεγονότων δείχνει σαφέστατα ότι υφίστανται, αλλά το ερώτημα που μας απασχολεί είναι αν απλά παρακολουθούν ή αν εμπλέκονται.

Στεφανιαία μαζική εκτίναξη (CME) προς τη Γη

Εικόνα
Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου του 2013 περίπου στις 0.640, ένα μαγνητικό νήμα στο βόρειο ημισφαίριο του Ήλιου ξέσπασε, εκσφενδονίζοντας μια στεφανιαία μαζική εκτίναξη (CME) προς τη Γη. Το παρατηρητήριο Solar Dynamics της NASA κατέγραψε την υπεριώδη λάμψη από την υποκείμενη C2-class ηλιακή φωτοβολίδα .

Ορατός σήμερα από Ελλάδα ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός

Εικόνα
Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ΙSS) μπορεί εύκολα να εντοπιστεί με γυμνό μάτι και να μπερδευτεί με UFO . Λόγω του μεγέθους του (110m x 100m x 30m) αντανακλά πολύ το φως του ήλιου καθώς διαγράφει την ταχύτατη τροχιά του, μοιάζοντας με φωτεινή σφαίρα φωτός.

Γνωστοποίηση UFO στη Ρωσία - Λαμβάνοντας υπόψη την αποκάλυψη της αλήθειας;

Εικόνα
Η ταινία αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της ουφολογίας και Γνωστοποίησης των Ufo και θεωρείται από πολλούς ως μία κλασική απόδειξη.

Νέα φωτογραφία του εξάγωνου του Κρόνου από την Nasa

Εικόνα
Μια νέα όμορφη φωτογραφία μόλις κυκλοφόρησε από τη NASA και παρουσιάζει το περίφημο εξάγωνο του Κρόνου και των δακτυλίων του πλανήτη σε μια ενιαία εικόνα. Το εξάγωνο είναι μία τεράστια και αινιγματική δομή γύρω από το Βόρειο Πόλο του Κρόνου, και είναι σαφώς ορατό, όπως είναι οι δακτύλιοι του στο παρασκήνιο, αν και σε μεγάλο βαθμό επισκιάζεται από τη σκιά που πέφτει στον πλανήτη.

Αγνώστων στοιχείων ιπτάμενο αντικείμενο πάνω από την Καλιφόρνια

Εικόνα
Αυτό το ιπτάμενο άγνωστο αντικείμενο καταγράφηκε στον ουρανό πάνω από την Καλιφόρνια στις αρχές Φεβρουαρίου του 2013.

Στην Nasa παραδέχονται την ύπαρξη φωτεινών σφαιρών

Εικόνα
Το πρώτο βήμα φαίνεται ότι έκανε η Nasa που αρχίζει τώρα να παραδέχεται την ύπαρξη από τις φωτεινές σφαίρες (Orbs), οι οποίες μας λέει πως υπάρχουν είναι πραγματικές, αλλά ποτέ δεν ήταν σε θέση να εντοπίσει από που ήρθαν

Ερευνητές είδαν τι συμβαίνει λίγο πριν από ένα σουπερνόβα

Εικόνα
Οι επιστήμονες έχουν πλέον στη διάθεση τους δεδομένα που θα τους βοηθούν να προβλέπουν μια έκρηξη σουπερνόβα Μια πολύ σημαντική παρατήρηση έκανε διεθνής ομάδα ερευνητών. Είδαν την τελευταία «δράση» ενός άστρου λίγο πριν μετατραπεί σε υπερκαινοφανή αστέρα . Οι ερευνητές είδαν το άστρο να εκτοξεύει μεγάλες ποσότητες ενέργειας και ύλης 40 ημέρες προτού εκραγεί. Επρόκειτο, όπως λένε, για μια «προ-έκρηξη» που εκδηλώθηκε στο άστρο πριν από εκείνη που το κατέστρεψε. Η ανακάλυψη αναμένεται να προσφέρει νέα στοιχεία για τις εκρήξεις σουπερνόβα , το πιο βίαιο κοσμικό φαινόμενο.

SETI: Αποτελέσματα αναζήτησης νοήμονος ζωής σε 86 αστέρια

Εικόνα
Η ανακάλυψη ενός συνεχώς αυξανόμενου αριθμού εξωπλανητών, αυξάνει τις πιθανότητες, και γοητεύει το μυαλό μας, σχετικά με την αναζήτηση εξωγήινης νοημοσύνης . Για πρώτη φορά οι αστρονόμοι μπορούν να κατευθύνουν την έρευνα προς τους συγκεκριμένους πλανήτες, αντί να αποσκοπούν σε αμυδρές ελπίδες από τα αστέρια.

Ηλιακή καταιγίδα απειλεί τη Γη

Εικόνα
Μία ισχυρή ηλιακή καταιγίδα μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους, επικίνδυνες βλάβες στα δίκτυα παροχής ηλεκτρισμού, και σημαντικές διαταραχές σε συστήματα πλοήγησης.