Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάρτιος, 2013

Sirius

Εικόνα
Ο Δρ Steven Greer, ιδρυτής του παγκόσμιου Κινήματος Αποκάλυψη με κέντρο τη μελέτη της εξωγήινης νοημοσύνης, και κερδίζοντας βραβείο Emmy σαν σκηνοθέτης του Amardeep Kaleka μαζί με την ομάδα του στο Neverending Light Productions, ετοίμασαν την παραγωγή μίας από τις πιο σημαντικές ταινίες της εποχής μας. Αυτή η ταινία θα προβληθεί στις 22 του Απριλίου του 2013.

Κατασκευή από μυστικές σήραγγες προκαλούν τους υπόγειους ήχους στην Αμερική

Εικόνα
Οι μυστηριώδεις ήχοι συνεχίζουν να εκφοβίσουν τους πολίτες σε διάφορες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Σύμφωνα με ιστοσελίδα τοπική είναι ένα φαινόμενο που έχει προκαλέσει την περιέργεια σε όλη τη χώρα για πολλά χρόνια. Πρόσφατα, ωστόσο, οι ήχοι φαίνεται να έχουν αυξηθεί.

Βίντεο από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό δείχνει πολλά άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα να πετούν γύρω από τη Γη

Εικόνα
Αυτό είναι ένα βίντεο τραβηγμένο από το διάστημα. Δείχνει πολλά άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα να πετούν γύρω από τη Γη . Και όλα αυτά μην νομίζεται ότι είναι κάποια σπασμένα pixels, μετεωρίτες, ηλιακά σωματίδια, διαστημικά σκουπίδια και άλλα που προσπαθεί να μας πείσει η NASA.

Απίστευτη φωτογραφία από την Nasa

Εικόνα
Αυτή είναι μία απίστευτη φωτογραφία από το Rover Opportunity . Δείχνει κάτι που έχει την μορφή ανθρώπινου σχεδίου φαινομενικά, και μοιάζει να έχει φτερά. Επίσης, μπορείτε να δείτε τα πόδια του που ξεχωρίζουν στο κάτω μέρος και δύο κεραίες στην κορυφή του κεφαλιού του.

Πιλότος φωτογραφίζει εκπληκτικό UFO πάνω από το Τέξας - Βίντεο

Εικόνα
O πιλότος Eddie Miles από το Σαν Αντόνιο, λέει ότι στην πραγματικότητα ποτέ δεν είδε αυτό το παράξενο αντικείμενο που φωτογράφησε, μέχρι να κοιτάξει αργότερα τις φωτογραφίες του, και των επιβατών του, που πήραν κατά την κάθοδο τους στο αεροδρόμιο Aransas την Κυριακή, 17 Μαρτίου του 2013.

Περίεργο φαινόμενο στον ουρανό της Φλόριντα

Εικόνα
Αυτή η τρύπα στα σύννεφα παρατηρήθηκε στις 7 Μαρτίου του 2013, κατά τη διάρκεια ενός απογεύματος, όχι μία, αλλά δύο φορές. Η παραπάνω φωτογραφία τραβήχτηκε στο Talahassee της Φλόριντα , ενώ οι χαμηλότερες φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Sneads της Φλόριντα .

Δημιουργία βροχής από την Nasa

Εικόνα
Η παρεμβολή της Nasa στα κλιματολογικά φαινόμενα είναι πλέον ένα γεγονός το οποίο παρουσιάζεται στην πασίγνωστη εκπομπή του BBC, Top Gear. Ο Κλάρκσον αναφωνεί εκστασιασμένος: " Η ΝΑΣΑ παριστάνει τον Θεό "! Δυστυχώς αυτή η τεχνολογία, παρ'όλο που παρουσιάζεται στο παγκόσμιο κοινό ίσως για πρώτη φορά τόσο ευθέως, είναι γνωστή στην Παγκόσμια Ελίτ εδώ και δεκαετίες.

UFO κοντά στον Ήλιο δείχνει σημάδια νοημοσύνης

Εικόνα
Υπάρχουν εικόνες σχεδόν από όλους τους δορυφόρους που χρησιμοποιεί η NASA και αυτό κάνει εύκολο τον εντοπισμό των ομάδων ΑΤΙΑ γύρω από τον Ήλιο παρά τις προσπάθειες επικάλυψης των εικόνων

Τεράστιο UFO κοντά στον Διαστημικό Σταθμό

Εικόνα
Αυτή τη φορά ένα άγνωστο αντικείμενο σε σχήμα πούρου πιάστηκε από έναν ερευνητή UFO στη Νότια Αμερική. Αυτό είναι ένα μεγάλο και πολύ σπάνιο παράδειγμα ενός σχήματος πούρου UFO κοντά στο ΔΔΣ. Είμαι βέβαιος ότι οι αστροναύτες στον ISS θα πρέπει να είδαν αυτό το περίεργο αντικείμενο αλλά δεν θα μιλήσουν ποτέ γι 'αυτό.

Εκπαιδεύοντας την ανθρωπότητα στην πρώτη επαφή με εξωγήινους

Εικόνα
Αυτό το βίντεο είναι μακράν το πιο ισχυρό βίντεο μικρού μήκους που έχει παραχθεί (πρόσφατα) για την πρώτη επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς . Είναι σαφές, περιεκτικό και ακριβή, και όταν οι περισσότεροι από εμάς είμαστε έτοιμοι θα συμβεί. Θα ήθελα να σας ενθαρρύνω να μοιραστείτε αυτό το βίντεο με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε, πιστούς και μη πιστούς.

Μετεωρίτης ορατός σε 9 πολιτείες των ΗΠΑ

Εικόνα
Κλίβελαντ: Ένας μετεωρίτης έγινε ορατός σε 9 πολιτείες των ΗΠΑ την Παρασκευή 8 Μαρτίου του 2013. Αρκετές εκθέσεις υποβλήθηκαν στις πόλεις του Ιλινόις, Ιντιάνα, Κεντάκι, Μίσιγκαν, Νέα Υόρκη, Οχάιο, Πενσυλβάνια, Βιρτζίνια, νότιο Οντάριο, και τον Καναδά.

Μετεωρίτης εκρήγνυται πάνω από την Ιαπωνία και UFO τον παρακολουθεί

Εικόνα
Σε αυτό το βίντεο έχουμε πολλά πλάνα του μετεωρίτη που εντοπίστηκε πάνω από την Ιαπωνία , αλλά μόλις δευτερόλεπτα πριν από την έκρηξη του, ένα UFO εμφανίζεται μακριά και προς τα αριστερά του.

UFO σε σχήμα δακτυλίου κοντά στον Διαστημικό Σταθμό (ISS)

Εικόνα
Αυτό το περίεργο άγνωστο αντικείμενο σε σχήμα δακτυλίου παρατηρήθηκε κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) στις 9 Μαρτίου του 2013 και ώρα 09:30 πμ (ώρα Ταϊβάν). Μία καλύτερη άποψη του δακτυλίου UFO μπορείτε να έχετε στο 1:26 sec του βίντεο. Ο ΔΔΣ ταξιδεύει σε τροχιά με 4,7 μίλια ανά δευτερόλεπτο (7,7 χιλιόμετρα ανά δευτερόλεπτο), και αυτό το UFO φαίνεται ότι πρέπει να συνδυάζει την ταχύτητά του με τον ΔΔΣ ώστε να είναι ορατό από την Live camera . Δείτε το βίντεο και όπως πάντα εσείς αποφασίζετε: Αποκάλυψη

Το μυστηριώδες άστρο που ίσως είναι αρχαιότερο και από το Σύμπαν!

Εικόνα
Το HD 140283 (φωτό) είναι ένα άστρο που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 190 ετών φωτός από τη Γη. Εντοπίστηκε πριν από έναν αιώνα και έκτοτε αποτελεί μόνιμο στόχο των επιστημόνων αφού κρύβει γύρω του πολλά μυστήρια που αναζητούν απαντήσεις.

Η απροσδόκητη σιωπή του Ήλιου

Εικόνα
Βρίσκεται στο μίνιμουμ αντί στο μάξιμουμ της δραστηριότητάς του O Ήλιος είναι πολύ... ήσυχος το τελευταίο διάστημα Τον προβληματισμό τους εκφράζουν οι επιστήμονες για το γεγονός ότι η δραστηριότητα του Ήλιου βρίσκεται σε υφεσιακή κατάσταση. Ο Ήλιος εμφανίζει κατά κανόνα έναν περίπου 11ετή κύκλο δραστηριότητας, κατά τον οποίο τα φαινόμενα στην επιφάνειά του εντείνονται και στη συνέχεια υποχωρούν.

Ηλιακό τσουνάμι στον Άρη

Εικόνα
Μαγνητική καταιγίδα ενδέχεται να χτυπήσει τον πλανήτη Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα μια εντυπωσιακή εικόνα από μια ισχυρή έκλαμψη που έγινε στον Ηλιο τον περασμένο Αύγουστο. Μια αντίστοιχα ισχυρή έκλαμψη έγινε στις 5 Μαρτίου.

Περίεργο αντικείμενο έχει αλιευθεί από το Google Mars στον πλανήτη Άρη - Βίντεο

Εικόνα
Πολύ παράξενο αντικείμενο έχει αλιευθεί από το Google Mars στον πλανήτη Άρη , που μοιάζει με έναν τεράστιο κύβο, και βρίσκεται κοντά στον κρατήρα Tantalus.

100.000 χιλιάδες δολάρια ανταμοιβή για την καλύτερη απόδειξη ότι τα UFO είναι πραγματικά

Εικόνα
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η αμοιβή που προσφέρεται για την καλύτερη απόδειξη UFO είναι εκπληκτική, ενώ θα χρησιμοποιηθεί για την διαφημιστική εκστρατεία της νέας ταινίας του James Fox, 701.

Αρχαίος αστροναύτης σε καθεδρικό ναό του 1102 μ.Χ. στην Ισπανία - Βίντεο

Εικόνα
Πολύ εντυπωσιακό σκάλισμα που φαίνεται να απεικονίζει έναν αστροναύτη στον καθεδρικό ναό Ieronimus στην Ισπανία . Το σκάλισμα είναι μέρος από ένα διακοσμητικό ψηφιδωτό από μοτίβα, που κοσμούν τον ναό.

Περίεργα πλάσματα στον ουρανό του Μεξικού - Βίντεο

Εικόνα
Η Αποκάλυψη έχει από καιρό έχει υποστηρίξει για κάποιες ανωμαλίες που χαρακτηρίζονται ως UFO και ζουν στο διάστημα, που στην πραγματικότητα είναι οργανισμοί που κατοικούν στον ουρανό . Όταν έχετε μελετήσει τα φαινόμενα UFO για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα είναι αρκετά εύκολο να φτάσετε σε αυτό το συμπέρασμα.

Ηλιακή έκρηξη

Εικόνα
Μια ενεργή περιοχή από τη μακρινή πλευρά του Ήλιου εξερράγη κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Μαρτίου, εκσφενδονίζοντας ένα φωτεινό CME στο διάστημα. Οι κάμερες από το παρατηρητήριο Solar and Heliospheric (SOHO) κατέγραψαν την επέκταση από το σύννεφο

UFO κινείται μέσω σήραγγας στη Γερμανία - Βίντεο

Εικόνα
Ένα μυστηριώδες φως καταγράφηκε από κάμερα σε σήραγγα στη Στουτγάρδη. Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας, όπως πάντα εσείς αποφασίζεται.

Ένας κομήτης θα ξύσει τον Άρη

Εικόνα
Πριν από ελάχιστες μέρες ο αστεροειδής 2012 DA14 πέρασε σε απόσταση περίπου 30 χιλιάδων χλμ από τη Γη. Όπως έγινε γνωστό τον προσεχή Οκτώβριο ο κομήτης C/2013 A1 θα περάσει σε παρόμοια απόσταση από τον Άρη. Ο διακεκριμένος αμερικανός αστρονόμος Φιλ Πλέιτ υπολόγισε ότι ο κομήτης θα πλησιάσει τον Κόκκινο Πλανήτη σε απόσταση περίπου 40 χιλιάδων χλμ.

Βλάβη παρουσίασε το Curiosity στον Άρη

Εικόνα
Το Curiosity αναλύει δείγματα εδάφους και πετρωμάτων στον «Κόκκινο Πλανήτη». Αυτή τη στιγμή, λόγω της αδυναμίας του κεντρικού υπολογιστή του να δώσει εντολές στο μηχάνημα, το ρομπότ λειτουργεί με εφεδρικό υπολογιστή.

Project Blue Planet και στοιχεία των εξωγήινων στη Γη

Εικόνα
Το ακόλουθο έγγραφο πιστεύεται ότι είναι οι προσωπικές σημειώσεις και επιστημονική έρευνα ενός επιστήμονα ο οποίος είχε προσληφθεί από την κυβέρνηση, και για αρκετά χρόνια είχε επισκεφθεί όλες τις περιοχές όπου αναφέρονταν Ufo και εξωγήινες μορφές ζωής , ενώ αναλύει τα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από όλη αυτή την προσπάθεια.

Γεωμαγνητική καταιγίδα

Εικόνα
Γεωμαγνητική καταιγίδα : Μια μικρή γεωμαγνητική καταιγίδα βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από τους πόλους. Η αιτία είναι ένα υψηλής ταχύτητας (~ 600 km / s) ρεύμα ηλιακού ανέμου που έπληξε το γήινο μαγνητικό πεδίο κατά τις βραδινές ώρες της 28η Φλεβάρη. Οι εκθέσεις του σέλας έρχονται από όλο τον Αρκτικό Κύκλο, όπως αυτές που φωτογραφίζονται από τον Frank Olsen πάνω από τη Νορβηγία.

Περίεργη δομή ανακαλύφθηκε στον Άρη σε μία από τις τελευταίες φωτογραφίες του Rover

Εικόνα
Αυτή η φωτογραφία ήταν μία από τις τελευταίες που έχουν ληφθεί ποτέ από το rover της Nasa πριν χαθεί εντελώς στις 22 Μαρτίου του 2011. Πολλά επιτυχημένα διαστημόπλοια έχουν εξαφανιστεί μετά από κάποιο καιρό λειτουργίας, αφότου εκτέλεσαν την αποστολή τους, και ενδεικτικά αναφέρω το αμερικανικό Mars Global Surveyor που στις 5 Νοεμβρίου 2006 έχασε κάθε επαφή με τη Γη…

Καλύτερες θεάσεις UFO - Φεβρουάριος 2013

Εικόνα
Εμφανίσεις UFO από όλον τον κόσμο, για τον Φεβρουάριο του 2013

UFO από κάμερα ασφαλείας πάνω από γέφυρα στο Sydney

Εικόνα
Αυτό το βίντεο λήφθηκε από κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στο Jeffrey Street Wharf, Milsons Point, Sydney Harbour, στις 2 Φλεβάρη του 2013, και δείχνει τέσσερα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα που κινούνται με μεγάλη ταχύτητα από την Ανατολή στη Δύση, ενώ λίγο αργότερα πετούν προς την αντίθετη κατεύθυνση.