Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απρίλιος, 2013

Έχουν οι κυβερνήσεις επηρεαστεί από τα UFO;

Εικόνα
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρωτήσετε τον εαυτό σας: Έχουν οι κυβερνήσεις ποτέ παράδειγμα προς μίμηση τα UFO . Η απάντηση είναι χωρίς αμφιβολία έχουν. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε το βιοτεχνικό κτίριο που μιμούνται τα UFO από το 1950, λίγο μετά το συμβάν του Roswell.

Sirius: Η μεγαλύτερη ιστορία που έχει ειπωθεί ποτέ - To πολυαναμενόμενο Ντοκιμαντέρ

Εικόνα
Ο Δρ Steven Greer, ιδρυτής του παγκόσμιου Κινήματος Αποκάλυψη με κέντρο τη μελέτη της εξωγήινης νοημοσύνης, και κερδίζοντας βραβείο Emmy σαν σκηνοθέτης του Amardeep Kaleka μαζί με την ομάδα του στο Neverending Light Productions, ετοίμασαν την παραγωγή μίας από τις πιο σημαντικές ταινίες της εποχής μας.

To Mars Rover της Nasa λαμβάνει εικόνα Ufo

Εικόνα
Στο αριστερό μέρος της φωτογραφίας διακρίνετε ένα αγνώστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο , που ελήφθη από την κάμερα της αποστολής του Opportunity στις 13:48:23 (τοπική ηλιακή ώρα) στον πλανήτη Άρη...

Τι γνώριζε η KGB για τα UFO;

Εικόνα
Την εποχή της σοβιετικής κυριαρχίας, στην αλήστου μνήμης ΕΣΣΔ, οι σοβιετικές αρχές, είχαν πάρει με σοβαρότητα τα φαινόμενα που αναφέρονταν σε Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα- ΑΤΙΑ, τα γνωστά ως UFO.

Ισχυρή ηλιακή έκλαμψη - Σμήνος σωματιδίων κατευθύνεται προς τη Γη

Εικόνα
Μια ισχυρή ηλιακή έκλαμψη M-Class 6.5 καταγράφηκε σήμερα στις 7:16 UTC από τη NASA και τους ανιχνευτές του Solar Dynamic Observatory.L Η ηλιακή έκρηξη «δημιουργήθηκε από την ομάδα των ηλιακών κηλίδων που ονομάζεται κηλίδα AR 1719 άμεσα εκτεθειμένες προς την Γη, στις πρώτες παρατηρήσεις όπως τις είδαν οι μετεωρολόγοι του διαστήματος.

Καταπληκτική φωτογραφία ενός Ufo από την Nasa σε τροχιά γύρω από τη Γη!

Εικόνα
Καταπληκτική φωτογραφία ενός UFO της NASA σε τροχιά γύρω από τη Γη! Δείτε τους συνδέσμους από τις φωτογραφίες από το site της NASA:

Απίστευτα Ufo σε φωτογραφίες της NASA σε χαμηλή τροχιά πάνω από τη Γη

Εικόνα
Στη φωτογραφία της Nasa που ακολουθεί μπορείτε να δείτε δύο απίστευτα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που είναι σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας.

Μυστηριώδες αντικείμενο φωτογραφήθηκε στο διάστημα από τη Nasa

Εικόνα
NASA : Μυστηριώδες αντικείμενο φωτογραφήθηκε στο διάστημα . Η εικόνα που σας παρουσιάζουμε έχει ανακαλυφθεί στα αρχεία του Ευρωπαϊκού Χώρου Αμερικής (NASA), είναι μια φωτογραφία που λαμβάνεται στο χώρο, ποιος ξέρει, ίσως απο το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ή το Διαστημικό Λεωφορείο.

Τι κρύβει στην καρδιά του ο Ήλιος;

Εικόνα
Ο Ήλιος ίσως έχει ένα σκοτεινό μυστικό κρυμμένο στην καρδιά του , όπου μπορεί να ελλοχεύει σκοτεινή ύλη, που διαρκώς μειώνει την θερμοκρασία του πυρήνα του, σύμφωνα με την νέα ριζοσπαστική θεωρία του βρετανού φυσικού, Στεφεν Γουέστ του τμήματος φυσικής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Αστυνομικός καταγράφει Ufo με το κινητό του τηλέφωνο!

Εικόνα
Ημερομηνία και ώρα της παρατήρησης; 19 Μαρ, 2013 τοπική ώρα 18:00:35 Μάρτυρες αξιωματικοί της Αστυνομίας της Μάλτας με ανωνυμία.

Οι καλύτερες θεάσεις ufo (Μάρτιος 2013)

Εικόνα
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τις καλύτερες θεάσεις Ufo για τον μήνα Μάρτιο του 2013