Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάιος, 2013

Τι είπε ο Paul Heyller στο Citizen Hearing for Disclosure (Συγκλονιστικές αποκαλύψεις) Βίντεο

Εικόνα
Μία ασυνήθιστη Συνεδρίαση της Επιτροπής Citizen Hearing for Disclosure (Ακρόαση του Πολίτη) στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, αποτελούμενη από σημαίνοντες ακαδημαϊκούς, πρώην πολιτικούς και πρώην στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, κατέληξε σε συμπεράσματα που μπορεί να μην έλαβαν της δημοσιότητας που αρμόζει στο μέγεθός τους ως «ειδήσεων», αλλά από αρκετούς ομιλητές συνοψίζονται στις εξής δύο λέξεις: « Εξωγήινοι… υπάρχουν .»

Curiosity: Βρίσκει Κράνος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου στον Άρη

Εικόνα
Τώρα, πριν να μιλήσω γι 'αυτό, επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι η Nasa είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο του 2013 ότι ο αρχαίος Άρης θα μπορούσε να υποστηριξεί ζωή . Έτσι, όλες οι εργασίες και έρευνες για UFO και άλλα σημάδια ζωής στον πλανήτη έχουν κάποιον σκοπό. Βρίσκονται λοιπόν εκεί σε αναζήτηση των αποδεικτικών στοιχείων ότι υπήρχε κάποτε εκεί ευφυή ζωή .

Δισκοειδές αντικείμενο πάνω από τη Γη σε φωτογραφία της NASA

Εικόνα
Κοιτάξτε προσεκτικά την φωτογραφία της ΝΑΣΑ και θα παρατηρήσετε ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο γύρω από την τροχιά της Γης, παρατηρήσετε επίσης ότι υπάρχει μία λαμπερή αύρα γύρω από αυτό. Προφανώς οι αστροναύτες της NASA θεώρησαν ότι αυτό ήταν αρκετά ενδιαφέρον και είπαν να βγάλουνε μερικές φωτογραφίες.

Καλύτερες εμφανίσεις UFO για τον Απρίλιο του 2013 - Βίντεο

Εικόνα
Στο παρακάτω βίντεο θα βρείτε την καλύτερη διαθέσιμη συλλογή με θεάσεις Ufo για τον μήνα Απρίλιο του 2013 . Έχουν γίνει προσπάθειες να εξαλείψουμε τις φάρσες και προφανείς προϊόντα απομίμησης.

Ηλιακή Έκρηξη - Ξύπνησε η μακρινή πλευρά του Ήλιου

Εικόνα
Στην πραγματικότητα ο Μάιος ξεκίνησε με μια ηλιακή έκλαμψη για την μακρινή πλευρά του ήλιου. Μια ενεργή περιοχή που βρίσκεται πίσω από ανατολικό χείλος του ήλιου ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες της 1 Μαΐου, εκσφενδονίζοντας ένα λοφίο από καυτά συντρίμμια στο διάστημα: