Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούνιος, 2013

Άγνωστα αντικείμενα πάνω από το ηφαίστειο Popocatepetl στο Μεξικό

Εικόνα
Κοιτάζοντας τη live κάμερα του ηφαιστείου, popocatepetl στο Μεξικό τις τελευταίες 24 ώρες, εντόπισα αυτά τα ασυνήθιστα αντικείμενα. Τα άγνωστα αυτά αντικείμενα δεν είναι και τόσο σπάνια όσο νομίζετε. Το ηφαίστειο αυτό θα έχει μια ασυνήθιστη κατόπτευση κάθε 3-5 ημέρες.

Φωτογραφία της Nasa δείχνει πέντε ΑΤΙΑ σε σχηματισμό

Εικόνα
Ένα άγνωστο αντικείμενο φαίνεται στην φωτογραφία της Nasa το οποίο μοιάζει να αποτελείται από πέντε διαφορετικά αντικείμενα που βρίσκονται σε σχηματισμό.

Ένα παράξενο και διαφορετικό άγνωστο αντικείμενο πάνω από το Καζακστάν - Βίντεο

Εικόνα
Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ένα φωτεινό αντικείμενο το όποιο υπερίπταται στον ουρανό του Καζακστάν . Το περιστατικό αυτό καταγράφηκε στις 25 Ιουνίου 2013.

Μυστηριώδη Δαχτυλίδια στον ουρανό της Κοπεγχάγης - Βίντεο

Εικόνα
Ένα πολύ παράξενο φαινόμενο εμφανίστηκε σε διάφορα πεδία πάνω από την Κοπεγχάγη στην Δανία. Τι μπορεί να είναι αυτά τα δαχτυλίδια; Πρόκειται άραγε για κάτι φυσικό;

Nasa: Νέο εύρημα μυστήριο από το Curiosity (Εικόνες - Βίντεο)

Εικόνα
Τώρα, πριν να μιλήσω γι 'αυτό, επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι η Nasa είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο του 2013 ότι ο αρχαίος Άρης θα μπορούσε να υποστηρίξει ζωή .

Εκπληκτικό άγνωστο αντικείμενο σε φωτογραφία της Nasa

Εικόνα
Νομίζατε ότι ξέρατε τα πάντα για το πως μοιάζουν τα Ufo, αφού έχετε δει τόσα πολλά σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες με εξωγήινους και διαστημόπλοια. Μάλλον κάνετε λάθος. Αυτό το UFO είναι σε αντίθεση με οτιδήποτε έχετε ξαναδεί στην πραγματική ζωή ή σε μια ταινία.