Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούλιος, 2013

Ρωσία: Καταστράφηκε κτίριο από "μπάλα" φωτός...(Βίντεο)

Εικόνα
Σύμφωνα με μαρτυρίες οι κάτοικοι του χωριού στην περιοχή Chelyabinsk, Emanzhelinka, στη Ρωσία άκουσαν έναν θόρυβο σαν βροντή και από το πουθενά εμφανίστηκε μια κόκκινη λαμπερή μπάλα με κατεύθυνση την οικία.

Ήλιος: Γεωμαγνητική καταιγίδα κατευθύνεται προς τη Γη

Εικόνα
Χθες ο Ήλιος εξαπέλυσε μία στεφανιαία μάζα που έχει μια καλή ευκαιρία να χτυπήσει τον πλανήτη μας αύριο Παρασκευή 5 Ιουλίου του 2013, και η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει μια γεωμαγνητική καταιγίδα .

Wikileaks Έγγραφο φωτιά: Συζήτηση μεταξύ αξιωματούχων επιβεβαιώνει την Εξωγήινη ζωή

Εικόνα
Το έγγραφο αφορά κάποιο κομμάτι μιας συζήτησης μεταξύ δύο αξιωματούχων στο Αφγανιστάν. Έχει τίτλο: " ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΠΡΕΣΒΗ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ ".

Παγκόσμια Ημέρα UFO (2 Ιουλίου του 2013)

Εικόνα
Η δεύτερη ημέρα του Ιουλίου κάθε έτους είναι αφιερωμένη στα UFO, με αφορμή το περίφημο περιστατικό του Ρόζγουελ, το καλοκαίρι του 1947

Οι καλύτερες θεάσεις UFO - Ιούνιος 2013 (Βίντεο)

Εικόνα
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τις καλύτερες θεάσεις Ufo για τον μήνα Ιούνιο του 2013

Εντυπωσιακό εύρημα στον Άρη; (Φωτογραφία Curiosity)

Εικόνα
Κοιτώντας φωτογραφίες από τον Άρη βρήκα αυτή τη φωτογραφία που φαίνεται ότι δείχνει κάτι που μοιάζει με ένα κρανίο ανάμεσα στα βράχια . Το σχήμα του, έχει σαφώς δύο μάτια και ένα σημείο όπου θα μπορούσε να ήταν η μύτη. Δείτε την φωτογραφία και κρίνετε μόνοι σας αν αυτό θα μπορούσε να είναι ένα κρανίο ή απλά μία πέτρα που μας ξεγελά