Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοέμβριος, 2014

H κλιματική αλλαγή εξαφάνισε τους Ασσύριους και όχι οι πόλεμοι

Εικόνα
Άλλος ένας πολιτισμός, ο ασσυριακός , είναι πολύ πιθανό να καταστράφηκε εξαιτίας περιβαλλοντικών και πληθυσμιακών παραγόντων. Και αυτό είναι ένα μήνυμα που μπορεί να έχει αποδέκτη και τον δικό μας πολιτισμό, ο οποίος επίσης απειλείται από την κλιματική αλλαγή και τον υπερπληθυσμό.

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί δεν έχουμε επιστρέψει στο φεγγάρι; [Βίντεο]

Εικόνα
Η 20η Ιουλίου 1969 είναι ημερομηνία ορόσημο για την ιστορία της ανθρωπότητας, καθώς για πρώτη φορά ανθρώπινο ον πάτησε το πόδι του σε άλλο πλανήτη και συγκεκριμένα στη Σελήνη. Ήταν δύο από τα μέλη της αμερικανικής διαστημικής αποστολής Απόλλων 11, οι αστροναύτες Νιλ Άρμστρονγκ και Έντουιν Μπαζ Όλντριν.

Το μυστικό στρατιωτικό αεροσκάφος των ΗΠΑ που μοιάζει με UFO

Εικόνα
Θα μπορούσαν οι περισσότερες θεάσεις ΑΤΙΑ να πρόκειται για προηγμένης αντι-βαρύτητας στρατιωτικά αεροσκάφη ; Σύμφωνα με την Military.com, μια ιστοσελίδα που ασχολείται με την αμερικανική στρατιωτική μηχανή, η τεχνολογία αντι-βαρύτητας υπάρχει! Το αεροσκάφος που εμφανίζεται στο βίντεο έχει επισημανθεί ως TR-3B .

Ιστορίες από ανθρώπους που έχουν πέσει θύματα εξωγήινης απαγωγής

Εικόνα
Οι ιστορίες με ανθρώπους που έχουν πέσει θύματα απαγωγής από Αρειανούς και κατοίκους άλλων γαλαξιών και παλιές είναι και πλουσιότατες, τόσο σε όρους φαντασίας όσο και αριθμούς.

Schriever Habermohl: Ο ιπτάμενος δίσκος των Ναζί [Βίντεο]

Εικόνα
Ένα νέο Γερμανικό ντοκιμαντέρ υποστηρίζει ότι έχει νέα στοιχεία και ότι ξεδιαλύνει το μυστήριο γύρω από την «υπόθεση ρόσγουελ». Έχουν περάσει 70 χρόνια από τότε που το περιστατικό προκάλεσε τη φαντασία πολλών θεωρητικών συνωμοσίας σε όλο τον κόσμο.