Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτέμβριος, 2015

Νέα περίεργη δομή ανακαλύφθηκε στον πλανήτη Άρη και προκαλεί ερωτήματα [Βίντεο]

Εικόνα
Η συλλογή των περίεργων ευρημάτων στον πλανήτη Άρη εμπλουτίζεται με μία νέα δομή που ανακαλύφθηκε και προκαλεί ερωτήματα

Έντουαρντ Σνόουντεν: Οι εξωγήινοι προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με τη Γη αυτή τη στιγμή [Βίντεο]

Εικόνα
Τον ισχυρισμό ότι οι εξωγήινοι προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με τη Γη την στιγμή αυτή, διατύπωσε ο Edward Snowden. Ο πληροφοριοδότης της NSA αν και εξακολουθεί να ζει σε απομόνωση στη Ρωσία μετά από μια μεγάλη διαρροή πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο που οι κυβερνητικές υπηρεσίες παρακολουθούν και χρησιμοποιούν τα προσωπικά μας δεδομένα, συνομίλησε τηλεφωνικά στην ραδιοφωνική εκπομπή startalk με τον επιστήμονα Neil deGrasse Tyson για τις ανακαλύψεις του. Ο Snowden δήλωσε : «Έτσι, εάν έχετε ένα ένα εξωγήινο πολιτισμό που προσπαθεί να επικοινωνήσει με άλλους πολιτισμούς, ή τον πολιτισμό μας που προσπαθεί να ανακαλύψει εξωγήινους, υπάρχει μόνο ένα μικρό χρονικό διάστημα για την ανάπτυξη της κοινωνίας τους, όταν το σύνολο της επικοινωνίας τους θα σταλεί μέσω των πιο πρωτόγονων και πιο απροστάτευτων μέσων.

Μυστηριώδεις φαινόμενα στον ουρανό σε διάφορα σημεία του πλανήτη μας [Εικόνες]

Εικόνα
Πάμπολα περίεργα φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί στους ουρανούς σε διάφορα σημεία του πλανήτη μας, το τελευταίο διάστημα .

Φλεγόμενο αντικείμενο που έμοιαζε με μετεωρίτη εντόπισαν πάνω από την Αριζόνα [Βίντεο]

Εικόνα
Άγνωστης Ταυτότητας αντικείμενο που έμοιαζε με μετεωρίτη ή βολίδα, εντόπισαν στον ουρανό στις 19 Σεπτέμβρη, 2015 πάνω από την Αριζόνα .

Στόλος από UFO πάνω από τη Σεβαστούπολη [Βίντεο]

Εικόνα
Πολλές φορές έχουμε δείξει στόλους και αρμάδες από ΑΤΙΑ να διασχίζουν νυχτερινούς ουρανούς και να ταξιδεύουν πάνω από διάφορες πόλεις .

Υπόθεση απαγωγής από εξωγήινους αποδείχτηκε ότι είναι... αληθινή, χάρη σε έναν αστρικό χάρτη!

Εικόνα
Ένας ειδικός των στατιστικών επιστημών ονόματι David Saunders έφερε ξανά στο προσκήνιο μια υπόθεση απαγωγής από εξωγήινους που είχε μπει σε αρκετά πρωτοσέλιδα εφημερίδων την δεκαετία του 1960.

Εντολή από το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο στην Γερμανία να γνωστοποιήσει η Βουλή ότι γνωρίζει για τα ΑΤΙΑ

Εικόνα
Το Γερμανικό Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο στη Λειψία διέταξε τη γερμανική Βουλή (Bundestag) να δώσει στη δημοσιότητα εμπιστευτικά κρατικά έγγραφά της που αφορούν στα ΑΤΙΑ, έγγραφα που οι γερμανικές Αρχές επιθυμούσαν να κρατήσουν μυστικά .

Γιγάντιος πέτρινος δίσκος ενός εκατομμυρίου ετών προσέλκυσε το ενδιαφέρον της στρατιωτικής DARPA

Εικόνα
Το μυστήριο αρχαίου πέτρινου δίσκου που ενδιαφέρει(;) την DARPA…

Μυστικά «θαμμένα» στις βιβλιοθήκες του Βατικανού

Εικόνα
Πολλοί λένε ότι η εξωγήινη φυλή των Ανουνάκι δεν υπάρχει. Ότι αυτοί και ο πλανήτης τους ο Νιμπίρου είναι μία ανοησία και πολύ κακώς έχουν συνδεθεί με του Σουμέριους και τον πολιτισμό τους . Επίσης, ότι καμία σχέση δεν υπάρχει σε όλα αυτά με τα ερπετοειδή . Όμως, ένα ανάγλυφο, φαίνεται να ανατρέπει αυτούς τους ισχυρισμούς και να υποστηρίζει ακόμα περισσότερο την μεταξύ τους σχέση… Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, επτά φιγούρες με μάλλον ανθρώπινο σώμα αλλά με κεφάλι ερπετού έχουν στηθεί στην σειρά, μπροστά από μία άλλη περίεργη μορφή που έντονα θυμίζει πουλί. Επάνω από τα κεφάλια τους υπάρχουν μερικά σύμβολα. Το τρίτο στα δεξιά είναι ο πασίγνωστος « φτερωτός Ήλιος », ή σύμβολο του Νιμπίρου . Αυτομάτως… όλα συνδέονται: Ανουνάκι, Σουμέριοι, Νιμπίρου, Ερπετοειδή . Σουμεριακή πινακίδα με το σύμβολο του «φτερωτού ήλιου» Σύμφωνα με τις 14 πινακίδες του Ένκι, οι Ανουνάκι κατέβηκαν στην Γη όταν ο πλανήτης τους Νιμπίρου ήταν κοντά. Μερικά χρόνια αργότερα έφτιαξαν τον πρώτο άνθρωπο

Στόλος αγνώστων αντικειμένων γύρω από τον Ήλιο [Βίντεο]

Εικόνα
Υπάρχουν εικόνες σχεδόν από όλους τους δορυφόρους που χρησιμοποιεί η NASA και αυτό κάνει εύκολο τον εντοπισμό των ομάδων ΑΤΙΑ γύρω από τον Ήλιο παρά τις προσπάθειες επικάλυψης τους Μπορείτε να δείτε τα διάφορα είδη των αγνώστων ταυτότητας αντικειμένων . Αντικείμενα που έχουν διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. ΑΤΙΑ που βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία στο χώρο και γύρω και κοντά από τον Ήλιο. Αυτά τα αντικείμενα έχουν μια δομή υλική. Και όλα αυτά μην νομίζεται ότι είναι κάποια παρέμβαση στο δορυφόρο, σπασμένα pixels, μετεωρίτες, ηλιακά σωματίδια, διαστημικά σκουπίδια και άλλα που προσπαθεί να μας πείσει η NASA. Οι Παρεμβολές, τα σπασμένα pixels, οι μετεωρίτες, τα φορτισμένα σωματίδια, δεν μπορούν να έχουν τις σωστές πολύπλοκες γεωμετρίες, και δεν μπορούν να ταξιδέψουν σε διαφορετικές διαδρομές με τη σωστή αλλαγή στο διάνυσμα κίνησης!

Ίσως δεν είμαστε πολύ έξυπνοι για να εντοπίσουμε εξωγήινους

Εικόνα
Μια ανατρεπτική και ολίγον… X-Files ιδέα διατυπώνει η Ναταλί Καμπρόλ, επικεφαλής του προγράμματος SETI που αναζητά σήματα εξωγήινων πολιτισμών .

Η Κοίλη Γη υπάρχει, σύμφωνα με τους Ινδιάνους Macuxi του Αμαζονίου

Εικόνα
Οι Ινδιάνοι Macuxi γνώριζαν για την ύπαρξη της Κοίλης Γης σχεδόν εκατό χρόνια πριν. Όμως λένε την αλήθεια οι θρύλοι ή είναι μια ακόμη απίστευτη ιστορία της λαϊκής παράδοσης;

Πλούτωνας: Το γήινο πρόσωπο του άγνωστου πλανήτη [Εικόνες]

Εικόνα
Ένα απρόσμενα «γήινο» πρόσωπο του Πλούτωνα αποκαλύπτουν οι τελευταίες φωτογραφίες που έστειλε στη Γη το σκάφος "New Horizons" (Νέοι Ορίζοντες) της Αμερικανκής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA).

Νέος αόρατος μανδύας που εξαφανίζει αντικείμενα [Βίντεο]

Εικόνα
Ερευνητές στις ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν υπερβολικά λεπτό και ευπροσάρμοστο μανδύα αορατότητας , ο οποίος μπορεί να «σκεπάζει» αντικείμενα σαν δέρμα και να αλλοιώνει την εξωτερική εμφάνισή τους ή να τα εξαφανίζει .

Τα καλύτερα αγρογλυφικά του 2015 [Βίντεο]

Εικόνα
Τι είναι εκείνο που κατατάσσει τα γεωμετρικά αυτά σχήματα στα φαινόμενα που συνηθίζουμε να ονομάζουμε ανεξήγητα ;

Αστραπές αποκαλύπτουν κρυμμένο UFO [Βίντεο]

Εικόνα
Με μία πρώτη ματιά είναι δύσκολο να γίνει ορατό στο βίντεο . Αλλά, όταν ένας κεραυνός ενεργοποιείται δίπλα του, το άγνωστο αντικείμενο γίνεται αντιληπτό. Αυτό το βίντεο είναι από τη Βραζιλία: Πηγή: Αποκάλυψη

Οι ανεξήγητοι ήχοι της Γης αυτή τη φορά στην Ινδονησία [Βίντεο]

Εικόνα
Το περίεργο φαινόμενο των απόκοσμων μουγκρητών της γης , ή αλλιώς των παράδοξων ήχων που ακούγονται σαν τρομπέτα από τον ουρανό, αλλά χωρίς να είναι σαφές από που προέρχονται, δεν έχει σταματήσει. Φαίνεται ότι συνεχίζει να εξακολουθεί να τρομοκρατεί τους ανθρώπους . Αυτή τη φορά στην Ινδονησία. Συνέβη στην Τζακάρτα της Ινδονησίας στις 11/9/2015 μεταξύ 6 και 7 το απόγευμα τοπικής ώρας, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός ανάμεσα στους κατοίκους. Οι ήχοι αυτοί που μοιάζουν με επιθανάτιο ρόγχο, έχουν ακουστεί σε πολλές περιοχές του πλανήτη μας τα τελευταία χρόνια. Αν και έχουν προταθεί κάποιες θεωρίες για το τι μπορεί να τους προκαλεί, καμία ωστόσο δεν έχει καταφέρει να δώσει κάποια εξήγηση λογική, ούτε καν έστω κατά προσέγγιση. Κατά τη γνώμη μας δεν έχουν να κάνουν με σημάδια για τον ερχομό της Αποκάλυψης, όπως την αντιλαμβανμόμαστε μέσα από το ομώνυμο βιβλίο του Ιωάννη στην Καινή Διαθήκη. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι ήχοι αυτοί σε αίθριο ουρανό και χωρίς προφανή αιτία, δεν

«Εξωγήινο» έντομο σκορπίζει τον πανικό σχετικά με τις προθέσεις του [Βίντεο]

Εικόνα
Κατευθείαν από άλλον… πλανήτη φαίνεται να προσγειώθηκε ένα μικροσκοπικό έντομο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, σκορπίζοντας τον τρόμο σχετικά με τις… προθέσεις του ! Και πώς όχι, όταν κάποιος που δεν είναι τόσο αλαζόνας για να πιστεύει ότι είμαστε μόνοι στο μάταιο τούτο… γαλαξία, θα μπορούσε εύκολα να ξεγελαστεί πως το παράξενο… μυρμηγκοειδές βρίσκεται σε ειδική μυστική αποστολή από εξωγήινους. Στην πραγματικότητα ωστόσο δεν είναι τίποτα άλλο από ghost mantis ή επιστημονικά πιο γνωστό Phyllocrania paradoxa, το οποίο ζει στη Μαδαγασκάρη και στην Αφρική. Έχει συνήθως σκούρο καφέ χρώμα, ενώ είναι αρπακτικό του… παραμόνευε ακίνητο με ειδικότητα στο καμουφλάζ. Το βασικό, δε, πιάτο του μενού του αποτελείται από μύγες, ωστόσο δεν θα έλεγε όχι σε γρύλους, ακρίδες, αλλά και άλλα μικρότερα έντομα, έτσι για… αλλαγή! « Είναι σίγουρα εξωγήινο. Ανατριχιαστικό, αλλά και τόσο καταπληκτικό », σχολίασε ένας χρήστης του διαδικτύου.