ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ;

Η ΝΑSA μας μιλάει για βακτήρια σε αρσενικό που μοιάζουν με πατάτα, και πράσινα άλογα, ενώ γύρω από τον ήλιο συμβαίνουν απίστευτα φαινόμενα. (σσ. Την περίπτωση να επικεντρώνονται με τόση έμφαση σε βακτήρια για να πιστέψουμε ότι δεν υπάρχει ή δεν εντοπίστηκε κάτι «άλλο», εμείς «ούτε που την φανταζόμαστε, ούτε την πιστεύουμε..»)

Τα 4 videos που ακολουθούν είναι η τελευταία ανανέωση των ειδήσεων από τις 22 έως τις 28 Νοεμβρίου του 2010, δηλαδή, μια εβδομάδα πριν. Στόλος γιγαντιαίων διαστημοπλοίων στο μέγεθος του πλανήτη ΔΙΑ, γύρω από τον Ήλιο, ενώ ταυτόχρονα έχουμε έξαρση εμφανίσεων Α.Τ.Ι.Α (U.F.O), σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη μας, η οποία συνεχίζεται ασταμάτητα. Οι εικόνες των videos είναι.... από το μόνιμο τηλεσκόπιο του Ήλιου το SOHO. Απολαύστε τα 4 videos και την μεγάλη έκπληξη θα την δείτε στο τελευταίο.
Στο δεύτερο θα παρακολουθήσετε και θα δείτε Α.Τ.Ι.Α (U.F.O) που μοιάζουν με τον πλανήτη «ΝΙΒΙRU», ή με έναν «άγγελο» με φτερά και ένα γιγαντιαίο Α.Τ.Ι.Α (U.F.O) να πυροβολεί με όπλο LASER PLASMA.
Στο τρίτο video θα δείτε τους Στόλους των Διαστημοπλοίων τα οποία έχουν το μέγεθος της Γης, του Δία ή Νάνου άστρου τα οποία ευρίσκονται πλέον εντός του Ηλιακού, πλανητικού μας συστήματος!!! Επιπροσθέτως, θα δείτε την ταυτόχρονη έξαρση θεάσεων Α.Τ.Ι.Α, σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη μας. Απολαύστε το θέαμα, καθώς στην ανθρωπότητα ανατέλλει μια νέα διάσταση η οποία θα γίνει αντιληπτή από την ανθρώπινη εμπειρία.
Στο 4ο μέρος περιγράφει, ο παραγωγός των videos o Daniel of Doria A, την προσωπική του εμπειρία: «και ενώ κάνω την εργασία μου, εμφανίζεται το γιγαντιαίο Μητρικό Διαστημόπλοιο. Και τότε η NASA κλείνει αμέσως την δημόσια προβολή του Ήλιου από τα τηλεσκόπια "STEREO" και "SOHO". ΓΙΑΤΙ;;;;;. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ. 28/11/2010... ΤΙΜΕ: 03.06.24. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΜΗΚΟΥΣ 350.000 χλμ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 1.400.000 χλμ. ANAΛΟΓΙΣΘΗΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ».

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ; Reviewed by Αναστάσιος Ντίνος on Ιανουαρίου 12, 2011 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.