Η ζωή και η Κοσμική Σύνδεση μας

Είμαστε πραγματικά άνθρωποι  που ζουν σε μια πολύ συναρπαστική στιγμή στη γη αυτή τη στιγμή. Εμείς, ως άνθρωποι έχουμε ζήσει πολλά και διαφορετικά επίπεδα συνείδησης. Σύμφωνα με τους αρχαίους Μάγια υπολογίζει σε κάτι σαν αυτό:

16,4 δισεκατομμύρια π.Χ.
= = Ύλη Κυτταρικής
819.998.000 π.Χ.
= Συγκρότημα Ζωή = Ατομική
40.998.000 π.Χ.  
= Monkeys Οικογένεια =
2.048.000 π.Χ.    
= Άνθρωποι = Tribal
100.500 π.Χ.       
= Γλώσσα = Πολιτιστικές
3115 π.Χ.            
= Γράφοντας = Εθνική
1755 μ.Χ.           
= Βιομηχανοποίησης = Πλανητικού
4 Γενάρη του 1999         
= IT επανάσταση = Γαλαξιακό
10 Φεβρουαρίου του 2011    
= Μετασχηματισμού = Κοσμική

Έτσι όπως μπορείτε να δείτε τώρα που έρχονται σε κύκλο μετασχηματισμού η οποία με τη σειρά της αύξηση του επιπέδου της ανθρώπινης συνείδησης σε ένα κοσμικό επίπεδο. Τώρα, το κλειδί εδώ είναι, τι σημαίνει να είναι σε ένα κοσμικό επίπεδο συνείδησης; Θα επανέλθω στο θέμα αυτό.


Αυτό που βρίσκω πολύ ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία που να υποστηρίζουν το γεγονός ότι πλησιάζουμε σε αυτή, σε ένα κύκλο μετασχηματισμού της κοσμικής συνείδησης. Για να ξεκινήσουμε, με το μυστήριο του αρχαίου Sumerian, γραφές που έχουν μεταφραστεί από τις σφηνοειδείς πήλινες πινακίδες και ρίχνουν φως σε αυτές που υπηρετούν τον άνθρωπο σε όλες τις σύγχρονες θρησκείες ξεκίνησε , και όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν δώσει  προσοχή. Μιλούν δε των όντων του πλανήτη δημιουργώντας τη γη, τους ανθρώπους και όλα τα άλλα. Αυτό από μόνο του είναι η μετατόπιση συνείδησης και αλλάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για την προέλευση των ανθρώπων.


ΕΝΤΑΞΕΙ, έτσι επιτρέψτε μου να θέσουμε το εξής ερώτημα. Αν ένα ον δεν είναι αυτού του κόσμου, που σημαίνει γη, τότε εξ ορισμού ποια είναι αυτά; Αν ένα ον που δεν γεννήθηκε, ή άρχισε στη γη, τότε ναι, αυτό σημαίνει ότι είναι είναι μια εξωγήινη οντότητα. Περιμένετε! Είμαι εγώ λέγοντας "ο Θεός" είναι ένας αλλοδαπός , ναι. Οποιοδήποτε αισθανόμενο ον που δεν είναι αυτής της γης είναι μια εξωγήινη οντότητα.

Εξωγήινη ζωή: ορίζεται ως η ζωή που δεν προέρχονται από τη Γη. Πιθανές μορφές εξωγήινης ζωής σειρά από απλά βακτήρια-όπως οργανισμών για Sapient όντα πολύ πιο προηγμένα από τους ανθρώπους. Είναι άγνωστο αν αυτές οι μορφές ζωής υπάρχουν ή υπήρξε ποτέ.
-Wikipedia


Έτσι, σύμφωνα με την Wikipedia είναι γνωστό αν ο «Θεός» υπάρχει ή υπήρξε ποτέ.

Εάν το σκεφτείτε, κάθε πρόσωπο που πιστεύει σε έναν «Θεό» στην πραγματικότητα προσεύχεται σε μια εξωγήινη μορφή ζωής. Ή ακόμα και ένα καλύτερο τρόπο για να το θέσω, λατρεύοντας αλλοδαπών οντότητες !!!!!

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη σκέφτονται να εγκαταλείψουνε την πεποίθηση ότι υπάρχει ένα ΟΝ " Ισχυρός Θεός" ο οποίος έκανε τα πάντα από τη Γη στο Σύμπαν. Οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι η οργανωμένη θρησκεία μπορεί να έχει περισσότερο αρνητικές επιπτώσεις στην κοινωνία, και στη συνέχεια, μια θετική εξέταση πόσοι πόλεμοι έχουν διεξαχθεί στο όνομα του «Θεού». Κατά τη γνώμη μου, δεν θα υπάρξει ειρήνη στη γη μέχρι η μάζα της οργανωμένης θρησκείας να καταργείθει και η πραγματική αλήθεια για την προέλευση της ανθρωπότητας να είναι στιγματισμένη. Τότε και μόνο τότε θα έχουμε παγκόσμια ειρήνη και είναι δυνατή, διότι κανείς δεν θα έχει ανάγκη να ανταγωνίζονται για το ποιού η θρησκεία είναι η αληθινή θρησκεία, και ποιος θεός είναι ο μόνος αληθινός θεός. Το συναρπαστικό πράγμα είναι, ότι ο χρόνος είναι τώρα είναι επάνω σε μας.

Τώρα, γιατί το γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν σε μια συγκεκριμένη θρησκεία και έναν πανίσχυρο «Θεό», σε όλο τον κόσμο αυτοί οι άνθρωποι έρχονται σε νέα συμπεράσματα σε ότι μας δίνει η ζωή, η συνείδηση, τι είναι ζωή, και τι συμβαίνει μετά όταν πεθάνουμε. Πάρτε τον πρώτο νόμο της θερμικής δυναμικής για παράδειγμα, αναφέρει ότι "η ενέργεια ποτέ δεν μπορεί να δημιουργηθεί ούτε μπορεί ποτέ να καταστραφεί, το μόνο που μπορεί είναι να μεταμορφωθεί". «Ανθρώπινα θερμοδυναμικής» ήταν ένας όρος που επινοήθηκε το 1893 από τον Άγγλο μηχανικό Bryan Donkin. Όταν ορίζεται από άλλους ανθρώπους, είναι λιγότερο ή περισσότερο? Την μαθηματική έκφραση του πώς η ανθρώπινη δραστηριότητα λειτουργεί σύμφωνα με ένα σύνολο νόμων που βασίζεται στη σχέση της θερμότητας, το χρόνο και την ενέργεια. Το ένα πράγμα που κανείς δεν τολμά να πει το οποίο θα πρέπει να παραμείνει αληθινό είναι το γεγονός ότι η ίδια ενέργεια που σου δίνει η ζωή, το σκυλί σας, η γάτα σας, χρυσόψαρο σας, είναι όλα τα μεγαλύτερα καλά στη γη, το ηλιακό σύστημα, το γαλαξία μας και ολόκληρο το σύμπαν. Οπότε ναι, πιστεύω ότι όλοι η συνείδηση είναι μεγαλύτερη από το ίδιο το σύμπαν, διότι πιστεύω ότι η συνείδηση είναι η ενέργεια που μας δίνει ζωή. Πρέπει να είναι, ο πρώτος νόμος της θερμικής δυναμικής και να είναι αλήθεια. Θα σήμαινε ότι είναι ένα επιστημονικό γεγονός. Ναι.

Οι εξελίξεις στην επιστήμη έχουν αρχίσει να αποδεικνύουν ότι ζούμε σε ένα πολυδιάστατο σύμπαν. Οι άνθρωποι που μέσα από πολλές πρακτικές και  μέρη του διαλογισμού, όπως βουδιστής μοναχός, έχουν επίγνωση αυτού του πολυδιάστατου Σύμπαντος για πολύ καιρό. Τώρα όμως όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν ακριβώς να κατανοήσουμε τι σημαίνει να ταξιδέψει πνευματικά στο πολυδιάστατο σύμπαν που ζούμε μέσα,. Αυτή είναι η μεταμόρφωση.

Μερικοί άνθρωποι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι αλλοδαποί ή εξωγήινοι έχουν την αλληλεπίδραση με τον άνθρωπο πάντα από την αρχή του χρόνου μέσα από τη συνειδητή μας και αυτό είναι όλη μας η επίγνωση του γεγονότος ότι είναι οι εξωγήινοι. Τώρα ας σκεφτούμε για ένα λεπτό, το σύμπαν και τα πάντα σε αυτό σε όλες τις συχνότητες. Πολλές πολλές διαφορετικές συχνότητες. Ασύρματη σύνδεση Internet είναι ένα τέλειο παράδειγμα του τι μπορεί να μεταφερθεί μέσω των συχνοτήτων και αυτό δείχνει πόσο συγκεκριμένα και περίπλοκα οι συχνότητες μπορεί να είναι. Τώρα φανταστείτε μια φυλή με αισθανόμενα όντα, σε μια τέτοια συχνότητα, όπου οι διαστάσεις τους, θα μπορούσαν να είναι στο ίδιο σημείο στο σύμπαν, όπως στη γη, αλλά δεν μπορεί να το δει. Δεν μπορεί να τις αγγίξει ακόμη. Αισθανόμενα όντα, ορισμένα από τα οποία είναι θετικά και άλλα που είναι αρνητικά, αναζητώντας έναν υποδοχέα για την προσαρμογή με σένα. Οι υποδοχείς αυτοί τα μυαλά των ανθρώπων μας. Σκεφτείτε το γεγονός ότι γνωρίζουμε τόσα λίγα για τον εγκέφαλο, και το γεγονός που χρησιμοποιούμε τόσο λίγο από αυτό. Γιατί; Αυτό παραμένει ακόμα ένα μυστήριο. Ή, θέτω ότι το έργο μας ως υποδοχείς ή οι κεραίες που μεταδίδουν και λαμβάνουν όχι μόνο μηνύματα, αλλά να φιλοξενήσουν εξωγήινα-αισθανόμενα όντα από όλο τον κόσμο. Μπορείς να εξηγήσεις το λόγο για τον οποίο δεν υπάρχουν δύο άνθρωποι στη γη να είναι ακριβώς όμοιοι. Μπορείς επίσης να εξηγήσεις γιατί οι άνθρωποι μπορεί να είναι τόσο παράλογοι και αδιανόητοι, και να κάνουν άσχημα πράγματα.


Καταλαβαίνω ότι το σενάριο αυτό φαίνεται ριζοσπαστικό, και εξαιρετικά τραβηγμένο για ορισμένους. Αλλά για πολλούς ανθρώπους, αυτό είναι απολύτως η λογική, να επιστρέφουν στη νέα εποχή της κοσμικής του μετασχηματισμού, αυτό είναι ακριβώς αυτό που σκέφτονται οι Μάγια . Αυτό το ανθρώπινο μυαλό ως μια παγκόσμια κλίμακα τα είδη έχουν αρχίσει να λαμβάνουν γνώση αυτών των ιδεών, και επιστημονικά φαίνεται να είναι ορθή. Η ιδέα ότι ζούμε σε ένα πολυδιάστατο σύμπαν και μας η συνείδηση συνδέεται άμεσα με αυτό και ανά πάσα στιγμή, με ένα εκπαιδευμένο μυαλό μας  δίνει  ζωή-δύναμη, ψυχή ή οτιδήποτε άλλο να καλέσουμε στη συνείδησή μας, μπορούν να ταξιδεύουν τεράστιες αποστάσεις σε όλο το σύμπαν σε μια στιγμή.

Μόλις είστε σε θέση να ξεπεράσετε το γεγονός για τη ζωή ,τι είναι φυσικό, ένα σύνολο άλλο σύμπαν σας περιμένει στην άλλη πλευρά. Δεν λέω για εσάς ότι πρέπει να πεθάνουμε για να ζήσουν αυτή την άλλη διάσταση, πιστεύω ότι είναι τόσο απλό όσο με έναν με εκπαιδευμένο μυαλό. Αν και είναι η εκπαίδευση του νου γίνεται δύσκολη.

Ας μιλήσουμε για τα άτομα για μια στιγμή. Το άτομο είναι το βασικό δομικό στοιχείο των πάντων, ή αυτό που οι επιστήμονες ήθελα να πουν "ύλη". Κάθε ένα αντικείμενο αποτελείται από άτομα. Το σώμα σας έχει άτομα, υδρογόνο, οξυγόνο, σίδηρο, χαλκό, και το ήλιο και είναι όλα κατασκευασμένα από άτομα. Όμως, τα άτομα είναι μόλις περίπου το 99% του κενού χώρου. Πώς μπορεί αυτό να είναι, ο κενός χώρος; Οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν αυτό ως κοινή γνώση, αλλά σταθερά το θεωρούμε δεδομένο. Σίγουρα τα άτομα είναι 99% σε άδειο χώρο, αλλά ξέρεις κάτι; Ο λόγος που φαίνονται αρκετά σταθεροί οι βράχοι φαίνεται να είναι αρκετά σκληροί, και τα μεταλλικά αντικείμενα φαίνονται να είναι αρκετά συμπαγής. Το γεγονός παραμένει όμως, τα άτομα είναι κυρίως σε κενό χώρο.

Εάν τα άτομα είναι 99%  σε κενό χώρο, τότε αυτό σημαίνει μόνο ένα τοις εκατό είναι φυσικό, και αυτό είναι αρκετό για να χτίσει τεράστιους ουρανοξύστες από  μέταλλο, iPhones, τα αεροπλάνα της γης και τα πάντα σε αυτό. Αλλά τι γίνεται με όλα αυτά σε κενό χώρο; Τι συμβαίνει σε αυτό το χώρο; Μια άλλη διάσταση ίσως; Πολλαπλές διαστάσεις ίσως;

Καθαρίστε το μυαλό σας και προσπαθήστε να φανταστείτε τη συνείδηση σας που ταξιδεύει σε μία μη-ψυχική διάσταση χωρίς να πηγαίνεις κάπου. Μόνο που σε αυτή την άλλη διάσταση θα είναι στο ίδιο σημείο στο σύμπαν, όπως στη γη, αλλά γη δεν θα είναι εκεί. Αυτό θα μετασχηματισμό σας στο σύμπαν με την είσοδο σε αυτή την άλλη διάσταση. Τι θα συμβεί αν, τώρα κρατήσει ένα ανοικτό μυαλό, είστε σε θέση να πάρετε τα άτομα που αποτελούν φυσική του εαυτό σας για να αντηχήσει σε μια τέτοια συχνότητα όπου ολόκληρο το σώμα σας ήταν να εισαγάγετε αυτή την άλλη διάσταση. Πουφ, θα διαλύσει σε τίποτα σε αυτό το φυσικό επίπεδο και θα έχετε μετατραπεί σε Κόσμο. Μπορείτε τώρα να καταλάβετε ότι θα είναι μια κοσμική οντότητα όπου οι κανόνες της φυσικής δεν ισχύουν πλέον, και ο χρόνος και ο χώρος θα καταστεί άνευ αντικειμένου.
 Είναι αυτή η αντίληψη ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη έχουν αρχίσει να κατανοούν. Αυτό είναι που πιστεύω ότι οι Μάγιας λένε, όπως η μετατροπή στην κοσμική ηλικία. Έχουμε φθάσει στο σημείο του χρόνου γραμμή της ανθρωπότητας, όπου η κατανόηση της ζωής μας και κοσμική σύνδεση μας το μετατρέπουν σε μια νέα εποχή της συνείδησης, όπου οι άνθρωποι, για πρώτη φορά σε μαζική κλίμακα έχουν μια βαθιά κατανόηση του πολυδιάστατου κόσμου που ζούμε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι «Πόρτες Ολύμπου» και το ενδιαφέρον της NASA (Σπήλαιο Τσακαλόπετρας)

Ίσως το μοναδικό βίντεο στον κόσμο που δείχνει ένα Α.Τ.Ι.Α. τόσο κοντά