Η άγνωστη Γη μας
Από την έναρξη της εξερεύνησης του πλανήτη το ανθρώπινο είδος έχει τεκμηριώσει ακριβώς το σημείο της γης. Αλλά υπάρχει ακόμα ένα σημείο που πρέπει να τεκμηριωθεί με εικόνες. Έχουμε video και εικόνες από όλο τον πλανήτη, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία. Αλλά στο σημείο 84,4 N Γεωγραφικό πλάτος, 141 Ε Μήκος η ιστορία ξεκινάει, απλώς και μόνο επειδή υπάρχουν πολύ λίγες φωτογραφίες που τεκμηριώνουν αυτό το σημείο στη γη και καμία φωτογραφία από την επιφάνεια. Αυτό το μέρος για πρώτη φορά ανακαλύφθηκε τυχαία το 1829 από τον Olaf Jansen και τον πατέρα του. Βρήκαν την είσοδο για το εσωτερικό της γης. Λέγεται ότι είναι ένας ανεξερεύνητος παράδεισος, με φοίνικες, ζεστό νερό, και μια αφθονία ζωής. Μερικοί πιστεύουν ότι αυτό είναι το σημείο όπου ζουν οι εξωγήινοι, μέσα στην κούφια γη. Δεν είναι μόνο οι εξωγήινοι, αλλά και ο κήπος της Εδέμ και η πόλη της Ιηού. Υπολογίζεται ότι μέσα σε 1.500 μίλια από την είσοδο της γης πέρα από τον πόλο θα φθάσουν στηνεσωτερικό της ηπείρου. Μετά την κατά μήκος μεταξύ της ηπειρωτικής ακτής θα βρείτε τον ποταμό Hiddekel και ότι θα μπορούσατε να δώσετε συνέχεια σε αυτή την πόλη των Ιηού. Μέσα στην πόλη αυτή, λέγεται ότι υπάρχει μια εσωτερική μονόγραμμος που συνδέει όλες τις άλλες περιοχές του εσωτερικού της γης, όπως τον κήπο της Εδέμ. Αυτό επίσης που πιστεύεται είναι ότι εκεί είναι το σπίτι του βασιλιά Δαβίδ που ήταν απόγονος και ήταν ο ιδρυτής του αρχαίου έθνους του Ισραήλ στην Παλαιστίνη, από την οποία οι δέκα χαμένες φυλές μετανάστευσαν προς τις βόρειες χώρες περίπου το 687 π.Χ. Ακούγεται σαν τρελό αυτό για μένα.
Κρατήστε στο κεφάλι σας αυτό!
Τώρα που-φυσικά αυτό είναι εξαιρετικά αμφιλεγόμενο, αλλά υπάρχει ένα καλό ποσό αποδεικτικών στοιχείων για την υποστήριξη αυτού του ισχυρισμού. Αν κάτι, υπάρχει και κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει σε αυτό το σημείο σχετικά με το σχέδιο Ε.Π. Όταν κοίταξα τα επιστημονικά δεδομένα έμεινα έκπληκτος με αυτά που βρήκα. Πέρα από τους μύθους και το παραμύθι, Πάω να σας δείξω τα πραγματικά επιστημονικά δεδομένα, φωτογραφίες και στοιχεία ότι αυτό το μυστηριώδες σημείο έχει μίαπροσφορά. Πρώτα, αυτό το σημείο της γης έχει νεφοκάλυψη όλες τις εποχές του χρόνου, η οποία καθιστά αδύνατη για να την συλλάβει οποιαδήποτε φωτογραφία στην επιφάνεια του. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο της NASA στο βόρειο ημισφαίριο, δείχνει τα τελευταία χρόνια από χειμώνα σε χειμώνα. Ανακοίνωση για τίποτα παράξενο; Ίσως το τέλειο κύκλο στην ίδια ακριβώς θέση. Εδώ είναι ένα άλλο βίντεο της NASA που δείχνει το σχηματισμό των νεφών Noctilucent . Και πάλι βλέπουμε την ίδια τρύπα για το ΕΠ του πλανήτη μας. Σίγουρα θα μπορούσε να πει κανείς αυτό είναι μόνο το κέντρο της από το δορυφόρο που συλλέγονται τα δεδομένα, και φαίνεται περίεργο, ότι είναι πάντα στο ίδιο ακριβώς σημείο. Εδώ είναι ένα άλλο που δείχνει τη ροή του στρώματος του όζοντος, το ενδιαφέρον για αυτό είναι που θα παρατηρήσετε μια μικρή κουκίδα της γης και πάλι στο ίδιο ακριβώς σημείο .
Τότε πήγα στην σελίδα της Καλιφόρνια Περιφερειακός καιρός Server, και κοίταξα τα κινούμενα σχέδια , από τα δεδομένα για πάνω από δέκα ημέρες της ροής του αεροχειμάρρου. Πολύ παράξενο να πούμε το λιγότερο.
Ίσως όλα αυτά να είναι αλήθεια, ίσως υπάρχει μια κούφια Γη, ίσως υπάρχει ένας εσωτερικός ήλιος και ένας τελείως διαφορετικός κόσμος στην Γη μας εσωτερικά. Θα εκπλαγείτε με το πόσα άτομα πιστεύουν αυτή τη θεωρία. Υπάρχουν άνθρωποι που ετοιμάζονται να κάνουν την αποστολή σε αυτό το σημείο κοντά στο βόρειο πόλο. NPIEE - Το Greatest γεωλογική αποστολή στην Ιστορία . Ετοιμάζεται να συγκεντρώσουν τα χρήματα για να πάνε, και πρόκειται να κάνουν μια ταινία για το όλο θέμα.
Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας.
Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.
Ο δημιουργός σας επιτρέπει να αντιγράψετε μόνο μέρος του κειμένου. Το απόσπασμα αυτό δεν πρέπει να ξεπερνάει το 50% του συνολικού κειμένου. Και μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή, ως ηλεκτρονική διεύθυνση (URL) ολόκληρου του άρθρου.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου