Crystal Clear Photo της NASA από ένα UFO

STS088 ήταν η αποστολή, 724 ήταν το φιλμ, και οι εικόνες 65-70 είναι εκείνη η ερώτηση. Τώρα για να ξεκινήσουμε είναι πέντε φωτογραφίες που ελήφθησαν από τη NASA το 1998 από της 4 Δεκέμβριου μέχρι της 15. Η επίσημη δήλωση ήταν ότι αυτό το αντικείμενο δεν ήταν τίποτα περισσότερο από τα διαστημικά απόβλητα. Μόνο το πρόβλημα είναι, στο βαθμό που γνωρίζουμε, κανείς πάνω στη γη δεν έχει κάνει τίποτα που μοιάζει με αυτό που είναι στις φωτογραφίες  κάτω. Ένα πράγμα που είναι σημαντικό να θυμόμαστε είναι ότι τα διαστημικά απόβλητα αποτελούνται από αντικείμενα που τέθηκαν σε τροχιά , όπως ένα παλιός δορυφόρος ,και πυραύλους. Τυχαία αντικείμενα δεν τυχαίνει να εμφανίζονται σε τροχιά.

Αυτά είναι τα σκουπίδια στο χώρο που βρέθηκαν


Τώρα σε αφήνουμε να ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες υπό εξέταση.
"Είναι ευγενική προσφορά Εικόνα Εικόνα Επιστήμης & εργαστηριακής ανάλυσης,της NASA Διαστημικό Κέντρο Johnson." http://eol.jsc.nasa.gov

Εδώ είναι η STS088 φώτο-724-65. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι διπλό κλικ στην εικόνα για να την δείτε σε πλήρες μέγεθος. Θα παρατηρήσετε κάτω αριστερά ένα αντικείμενο να εμφανίζεται. Το μυαλό σας εσείς ότι αυτό ήταν μίλια μακριά από το λεωφορείο όταν η φωτογραφία τραβήχτηκε κάνει αυτό το αντικείμενο ύποπτο. Υποθέτω ότι θα μπορούσε να είναι  πλήρες εξαρτήματα δορυφόρων και τώρα απλά επιπλέουν σαν ένα κομμάτι των παλιοπραγμάτων. Αλλά αν δει κανείς κοντά, δεν μοιάζει με κανένα δορυφόρο που έχω δει ποτέ πριν. Αποφασίστε για τον εαυτό σας.
Τώρα εδώ είναι η φωτογραφία STS088-724-66 και για μένα είναι το πιο συναρπαστικό από την παρτίδα. Και πάλι αυτό το αντικείμενο είναι μίλια μακριά, καθιστώντας το αντικείμενο να είναι αρκετά μεγάλο. Στη συνέχεια, μόλις ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά,δεν μοιάζει με τίποτα που είναι της Γης.

Αυτό το αντικείμενο δεν φαίνεται με τίποτα όπως ένα δορυφόρος και δεν μοιάζει με ένα σπασμένο κομμάτι του διαστημικού σταθμού ή πύραυλο, συνήθως όταν  προέρχεται από διαστημικά απόβλητα. Ανά πάσα στιγμή υπάρχουν περίπου 26.000 δορυφόροι σε τροχιά γύρω από τη γη. Τώρα, όσον αφορά τα διαστημικά απόβλητα , λένε ότι υπάρχουν περίπου 11.000 κομμάτια από σκουπίδια σε τροχιά μεγαλύτερα από 4 ίντσες και πάνω από 100.000 κομμάτι μικρότερα από 4 ίντσες.

Έτσι, κατά μέσο όρο,τα περισσότερα διαστημικά σκουπίδια είναι μικρά και μπορεί τυπικά να μετρηθούν με ίντσες ή τα εκατοστόμετρα. Αυτό το αντικείμενο είναι σίγουρα μεγαλύτερο από μερικά εκατοστά.

Εδώ έχουμε τη φωτογραφία της NASA STS088-724-67 και μπορείτε να δείτε ότι το εν λόγω αγαθό κοιτάζει λίγο διαφορετικό σε αυτή τη φωτογραφία. Είναι αντικείμενο που αλλάζει σχήμα; Morphing; Δεν είμαστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνουν με αυτό, το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό των διαστημικών αποβλήτων σας.
Εάν αυτό ήταν ακριβώς διαστημικά απόβλητα, τότε γιατί δεν μπορούσαν να κρίνουν από πού προήλθε. Είναι σίγουρα αρκετά μεγάλο και αυτό είναι προφανώς ένα τεράστιο μεταλλικό αντικείμενο. Αυτό θα πρέπει να το αναγνωρίζουμε εύκολα, αν αυτό ήταν απλά σκουπίδια στο χώρο. Θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι θα διαγράψουν ένα τέτοιο τεράστιο μεταλλικό αντικείμενο, όπως τα διαστημικά απόβλητα.

Δυστυχώς δεν θα μπορούσατε να πάρετε την εικόνα υψηλής ανάλυσης από αυτό.

Μπορείτε να δείτε ότι το σώμα έχει αλλάξει το σχήμα και πάλι σε αυτή τη φωτογραφία, ή υποθέτω ότι θα μπορούσε να είναι απλά μια διαφορετική οπτική γωνία, αλλά εάν κοιτάξει κανείς το σύνολο των συνδυασμένων φωτογραφίων, φαίνεται πραγματικά σαν το αντικείμενο αλλάζει σχήμα, το οποίο έχει να κάνει επίσης με ένα σύνηθες φαινόμενο με εμφανίσεις UFO.

Αυτό το αντικείμενο είναι τεράστιο και σε κάθε εικόνα το σχήμα είναι δραστικά διαφορετικό.

Αυτό που βλέπω εδώ,είναι ότι κανείς δεν ξέρει. Σύμφωνοι, έχω δει χιλιάδες βίντεο των UFO και εικόνες και δεν είχα γνωρίσει ποτέ ένα αρκετά μεγάλο αντεικείμενο σαν αυτό, αλλά και πάλι ποιος ξέρει τι είναι εκεί έξω.

Εδώ είναι η STS088 φωτο-724-69. Δεν έχει υψηλή ανάλυση . Μπορείτε να το ζητήσει από τη NASA και θα το στείλει σε σας κατά την κρίση τους.

Μια ερώτηση που έχω είναι, αν θέλετε να δείτε την εικόνα υψηλής ανάλυσης, γιατί είναι  μόνο κατόπιν βάση αιτήματος ;

Σχεδόν όλες της NASA δημόσιες φωτογραφίες που βάζει στην ιστοσελίδα της έχουν μια επιλογή υψηλού ψηφίσματος αλλά στις συγκεκριμένες μετά από αίτηση μας, μας λένε ότι δεν υποβλήθηκε αίτηση ποτέ.

Γιατί για αυτές τις φωτογραφίες; Ποιός είναι ο πραγματικός λόγος για το αίτημα;

Γιατί τους νοιάζει ποιος είναι και κοιτάζει φωτογραφία σε υψηλή ανάλυση των junk ;


Εδώ είναι η τελευταία φωτογραφία STS088-724-70 με το εν λόγω αγαθό. Και πάλι έχει αλλάξει σχήμα και μοιάζει εντελώς διαφορετικό στη συνέχεια στην τελευταία φωτογραφία και όταν δείτε από κοντά μπορείτε να πείτε ότι έχει μεγάλη ομοιότητα με ένα διαστημόπλοιο κάποιου είδους. Φαίνεται σχεδόν σαν να υπάρχουν φώτα που προέρχονται από αυτό. Θα μπορούσε να είναι μια αντανάκλαση από τον ήλιο, αλλά αν παρατηρήσετε ο ήλιος είναι στην αντίθετη πλευρά του σκάφους.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τοποθετούμε τα κομμάτια μαζί, για τους εαυτούς μας μέχρι οι κυβερνήσεις του κόσμου μας επιτέλους να αποφασίσουν να αποκαλύψουν τις πληροφορίες που είναι εξ αναβολής για Εξωγήινους που επισκέπτονται τον πλανήτη μας. Ή ο ET μπορεί να αποφασίσει να τους αποκαλύψει. Μέχρι τότε μπορούμε μόνο να περιμένουμε.

                  Κάντε διπλό κλικ στη τελική λωρίδα από κοντά από όλες τις φωτογραφίες. Ανακοίνωση για τον τρόπο που αναφέρει "διαστημικά σκουπίδια"

Βγάλτε την δική σας απόφαση.

Είναι αυτά τα απλά παλιά αντεικείμενα πύραυλοι ή δορυφορικά τμήματα πλωτά μέσα στο χώρο;

Ρωτήστε τον εαυτό σας, αυτό μοιάζει με τίποτα γνωστό ;

Δεν νομίζετε ότι θα μπορούσατε να διακρίνουν τη διαφορά μεταξύ των παλαιών τμημάτων πυραύλων ή κομμάτια ενός δορυφόρου που έχουν διακόψει;

Πώς θα μπορούσε να δει κανείς αυτές τις φωτογραφίες και απλά να γράψετε  δεδομένου ότι τα ανθρώπινα υλικά γίνονται διαστημικά απόβλητα. Ότι και αν είναι, είναι τεράστιες, μεταλλικές  ανακλαστικές συσκευές και φαίνεται να αλλάζουν σχήμα.

Είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς ότι κάθε τύπος μεγάλου μεταλλικού αντικειμένου, μπορεί να αλλάζει σε διαφορετικά σχήματα. Αλλά αυτό είναι-φυσικά ανθρώπινο. Λοιπόν, για κάποιο τρελό λόγο εγώ απλά δεν πιστεύω ότι μια προηγμένη φυλή αλλοδαπών θα χρησιμοποιούσαν το ίδιο τη φυσική όπως κάνουμε εδώ στη Γη.Φυσικά δεν το κάνουν. Σκεφτείτε το και βγάλτε την δική σας απόφαση.
Crystal Clear Photo της NASA από ένα UFO Crystal Clear Photo της NASA από ένα UFO Reviewed by Αναστάσιος Ντίνος on Ιανουαρίου 12, 2011 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.