ΑΤΙΑ Όπως δεν έχετε δει ποτέ: Με το τηλεσκόπιο Hubble (VIDEO)

John Leonard Watson ή γνωστός και ως Gridkeeper στο Youtube είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, που είχε την έμπνευση και σύνδεσε τη βίντεο κάμερα του με το τηλεσκοπίο του για να λάβει τα βίντεο από το φεγγάρι, το διαστημικό λεωφορείο, το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να βρει το τον ουρανό. Στο βίντεο που πρόκειται να δείτε οι εικόνες είναι διαφορετικά αντικείμενα σε τροχιά γύρω από τη γη.Το πράγμα είναι, ότι δεν μοιάζει με το Δ.Δ.Σ. ούτε τα κάνει μοιάζουν με το Διαστημικό Λεωφορείο. Έτσι ποια είναι αυτά; Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι εκεί και ότι είναι πραγματικά. Δεν υπάρχουν σημαντικές απαιτήσεις για το αν τα αντικείμενα είναι ανθρώπινα των διαστημικών σταθμών ή εξωγήινα σκάφη χώρου. Όμως, ανακύπτει το ερώτημα, αν είναι ανθρώπινα των διαστημικών σταθμών,ποιοί είναι είναι αυτοί και γιατί είναι εκεί;

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι μόνο και μόνο επειδή είναι ο Δ.Δ.Σ. δεν δημοσιοποιούνται, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άκρως απόρρητα διαστημικών σταθμών, καθώς και, Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλά από αυτά για εκείνο το θέμα, από πολλές διαφορετικές χώρες. Απλά και μόνο επειδή δεν γνωρίζουμε γι 'αυτούς, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.

Ποιο θα είναι το σημείο που έχει πολλούς διαφορετικούς άκρως απόρρητους διαστημικούς σταθμούς; Είναι οι μεταφορείς για την ελίτ αν η γη γίνεται unlivable στο 2012 ; Είναι σταθμοί μάχης ετοιμάζονται για μια γιγάντια εισβολή ξένων; Είναι βραχίονες σε ατμόσφαιρα που λειτουργούν σε συνδυασμό με το HAARP και ESCAT και τα άλλα, ιονόσφαιρα, θερμαντήρες, προετοιμασία για την Blue Beam Project . Είναι οθόνες solar-system/earth, την παρακολούθηση των ριζικών αλλαγών που συμβαίνουν στη γη μας και του ηλιακού συστήματος; Γιατί είναι τόσα πολλά και γιατί είναι τόσο διαφορετικά;

Τώρα το δεύτερο ερώτημα, τι θα γίνει αν δεν γίνεται από τον άνθρωπο; Αυτό θα σήμαινε αυτή τη στιγμή, τα τεράστια εξωγήινα σκάφη που επιπλέουν σε γαίες τροχιά και έχουν εδώ και χρόνια. Δεν είναι τόσο τραβηγμένο πραγματικά. Αλλά τι κάνουν εκεί; Αν είναι εξωγήινοι τότε θα είχε νόημα για μένα ότι αυτά είναι docking stations για άλλα μικρότερα εξωγήινα σκάφοι χώρου. Κάτι σαν να υπάρχει το πρώτο σημείο εκφόρτωσης πριν έρθει στην γη. Είναι σαν να ετοιμάζεται να διασκεδάσει με τους λαούς της γης; Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό πρόκειται να συμβεί και ότι οι κυβερνήσεις του κόσμου που ήδη το γνωρίζουν.

Κάτι που έχω παρατηρήσει ότι θα κάνουν ,με αυτό το σενάριο ισχύει και για μένα είναι το γεγονός ότι υπάρχουν τόσες πολλές νέες ταινίες στην τηλεόραση που δείχνουν όλες εξωγήινους από έναν άλλο κόσμο που αποκαλύπτουν οι ίδιοι για τον πληθυσμό της γης. Ναι, ναι ξέρω ότι υπάρχουν πάντα ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές για τους εξωγήινους εισβολείς στη γη. Αλλά ποτέ αυτού του μεγέθους που έχουμε δει ποτέ τόσα πολλά όλοι την ίδια στιγμή και τόσο όμοια.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

«Περιοχή 10» «District 9» και αυτή τη φορά ότι δεν είστε μόνοι.


«Η σκοτεινότερη ώρα" που βγαίνει το καλοκαίρι του 2011. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα νέων ανθρώπων που αγωνίζονται να επιβιώσουν, μετά από μια επίθεση αλλοδαπών στη Ρωσία. Δεν υπάρχει trailer της ταινίας ακόμα.


"Fallen Skies" Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ πρόκειται να είναι το μεγαλύτερο show της ΤΝΤ του 2011. Ο πιλότος είναι από τον Robert Rodat ("Saving Private Ryan»), και θα ακολουθήσουν  ανθρώπινοι μαχητές της αντίστασης με επικεφαλής τον Wylie καθώς το κρησφύγετο βρίσκεται στα βουνά και απεργία πίσω από τους εισβολείς στον απόηχο μιας επιτυχούς εισβολής ξένων που σχεδόν εκμηδενίζει των ανθρώπινο πληθυσμό.


Michael Bay με τίτλο «Εμπιστευτικό Alien Project" είναι η επόμενη εξωγήινη ταινία του κόλπου, που περιγράφεται ως ένα μείγμα από Cloverfield και Paranormal Activity με πολλές απαγωγές από εξωγήινους.

 Θα σας αφήσω να καταλάβεται από μόνοι σας. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το μέλλον πρόκειται να πάρει μια πραγματικά ενδιαφέρουσα τροπή.

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι «Πόρτες Ολύμπου» και το ενδιαφέρον της NASA (Σπήλαιο Τσακαλόπετρας)

Ίσως το μοναδικό βίντεο στον κόσμο που δείχνει ένα Α.Τ.Ι.Α. τόσο κοντά

Η δολοφονία του Τζον Κένεντι και ο μυστηριώδης ρόλος του ανθρώπου με την ομπρέλα