STARGATE: ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ANDEN




Υπάρχει ένα νέο θέμα που έχει έρθει στο φως στο διαδίκτυο. Ότι μια πραγματική Stargate έχει βρεθεί, και είναι επτά μίλια υπόγεια στον Κόλπο του Άντεν σε μια υπόγεια στρατιωτική βάση. Είπανε, επίσης, ότι πρόσφατα έχει ενεργοποιηθεί.

Σας παραθέτω τα παρακάτω γεγονότα για να τα δείτε και να αποφασίσετε για τον εαυτό σας
 
Ο Κόλπος του Άντεν, όπως ίσως γνωρίζετε από τις ειδήσεις αρκετά πρόσφατα, είναι στη Σομαλία οι Πειρατές εκεί έχουν παρέα, γνωστή και ως «Pirate Σύμμαχος". Σε απάντηση όλων αυτών των Πειρατών του Συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνών ψηφίστηκε να επιτρέψει στις χώρες να στείλει πολεμικά πλοία στην περιοχή. Έτσι ΝΑΤΟ, Αγγλία, Ρωσία, Κίνα, Ινδία, Γερμανία, Σαουδική Αραβία, το Ιράν, την Ελβετία, ΗΠΑ και άλλες χώρες έχουν στείλει όλα τα πολεμικά τους πλοία στην περιοχή. Ακόμα και οι ΗΠΑ Blackwater δύναμη Mercenary, εστάλη εκεί.


Εντάξει, τόσο καιρό εχθροί πρώτη φορά που μοιράζονται τα ίδια ύδατα. Τόσες πολλές ρουκέτες για λίγα αλιευτικά σκάφη;; Κάτι δεν ταιριάζει.

Τώρα καθίστε μαζί μου γιατί πρόκειται να μιλήσω για μερικά διαφορετικά θέματα και μπορεί να φαίνονται λίγο εκτός πορείας, αλλά αισθάνομαι ότι όλα ταιριάζουν μεταξύ τους.





Τώρα η πόλη της Adem βρίσκεται στη Χώρα της Υεμένης και είναι επίσης το πατρογονικό σπίτι του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Ο υπουργός Εξωτερικών της Υεμένης Abubakr αλ-Qirbi ανέφερε πρόσφατα ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν μέχρι και 300 μαχητές της Αλ Κάιντα στην Υεμένη.

Το ενδιαφέρον είναι η Άντεν ήταν υπό βρετανική κυριαρχία πόλη από το 1838 μέχρι το 1967 και η ομοσπονδία μετονομάστηκε σε Ομοσπονδία της Νότιας Αραβίας στην πολιτεία του Άντεν. Στη συνέχεια, το Νοέμβριο του 1967 μετά από μια σύγκρουση που κράτησε τέσσερα χρόνια, με το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο της Υεμένης βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Υεμένης, οι Βρετανοί τελικά αποσύρθηκαν. Μετά το Adem έγινε η πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της νέας Λαϊκής της Νότιας Υεμένης το οποίο μετονομάστηκε σε Λαϊκή Δημοκρατία της Υεμένης το 1970. Βόρεια και νότια Υεμένη έγινε ενιαία το 1990 και το Άντεν δεν ήταν πλέον ήταν η εθνική πρωτεύουσα της Υεμένης, αλλά πλέον θεωρείται η πρωτεύουσα του Άντεν. Τι σημαίνει αυτό, Είτε έτσι είτε αλλιώς, Aden φαίνεται να είναι ένα μέρος που είχε πάντα ένα παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Η Υεμένη τώρα παρακολουθείται στενά λόγω της απειλής της Αλ Κάιντα, αποτελεί για την περιοχή και την αποτυχημένη βομβιστική επίθεση την ημέρα των Χριστουγέννων (τουλάχιστον αυτό είναι που λένε) από Umar Φαρούκ αλ-Qa'iad του Abdulmutallab ο οποίος είναι εκτός της al-qa » αναζωπύρωσης της Αραβίας πτέρυγα του IDA της Χερσονήσου, βασίζονται τώρα στην Υεμένη. Αν και είναι γνωστό ότι ο Ομάρ αλ-πήγε στο Λονδίνο, ενώ σπούδαζε μηχανικός στο πανεπιστήμιο.

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός για την Άμυνα και την Ασφάλεια, Rashad al-Alimi είπε σε μια νέα διάσκεψη πρόσφατα ότι η κυβέρνηση δεν ήθελε ξένα στρατευμάτα στο έδαφος της. Αυτό το μήνυμα ενισχύθηκε επίσης από τον υπουργό Εξωτερικών Abukar αλ-Qirbi, ο οποίος δήλωσε στο CNN ότι η καταπολέμηση και οι μαχητές ήταν "η προτεραιότητα και η ευθύνη των δικών μας δυνάμεων ασφαλείας και του στρατού μας". Με τη δυνατότητα της άμεσης στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ, είπε: "Οχι, δεν νομίζω ότι θα δεχτούμε βοήθεια από τις ΗΠΑ, καθώς έχουν μάθει από το Αφγανιστάν και το Ιράκ και σε άλλα μέρη ότι η άμεση παρέμβαση μπορεί να είναι αυτοκαταστροφική.."

Τι σημαίνουν όλα αυτά? έχουν να κάνουν με το Stargate? Προφανώς και έχουν να κάνουν.Κατά το μπλε φεγγάρι που είχαμε για το Νέο Έτος το Diamond τετράεδρα εντός του κρυσταλλικού πλέγματος στη Γη ενεργοποιήθηκαν οι πύλες οι οποίες με τη σειρά τους άνοιξαν το Stargate που βρίσκεται στον Κόλπο του Άντεν. Επιπλέον, στον Κόλπο του Άντεν είναι υπό επιστημονικό έλεγχο για χρόνια λόγω μαγνητικών ανωμαλιών που ανακαλύφθηκαν . Ο Κόλπος του Άντεν ήταν ένα από τα πρώτα μέρη όπου έχει αντίστροφα μαγνητισμένο πυθμένα της θάλασσας και έχει αναγνωριστεί. Τώρα αν το γνώριζε ότι όλα αυτά συνέβαιναν, θα θέλετε άλλα άτομα εισβάλλουν στη χώρα σας; Και χώρας που ήθελε να δημιουργήσει μια ψευδή σημαία, προκειμένου να έχουν μια δικαιολογία για να εισβάλουν. Εξ ου και οι πειρατές της Σομαλίας και της Αλ Κάιντα. Τώρα έχουνε βρεθεί στην ανάγκη να εισβάλουν.

 «Η εξάπλωση του πυθμένα η κατεύθυνση και το γεωγραφικό πλάτος είναι τέτοιες που η ανωμαλία που οφείλεται στη φυσιολογική μαγνήτιση είναι αρνητική και ελαφρώς λοξή. Θετικές ανωμαλίες παρατηρήθηκαν επίσης που υποδηλώνουν την παρουσία της αντιστροφής μαγνήτισης. Ένα μικρό μήκος κύματος μαγνητική ανωμαλία η οποία εμφανίζεται συχνά, προεξέχοντος πάνω από την αξονική μαγνητική ανωμαλία στον Κόλπο του Άντεν περιγράφεται πλέον και λέγονται διάφορες ερμηνείες?. την προτιμώμενη συνεπάγεται δραματική κατάποση της στενής ισόθερμου θερμοκρασίας Curie στο θαλάσσιο πυθμένα και η εξάπλωση στο κέντρο. Η ερμηνεία που έχει συνέπειες για τα μοντέλα της γενιάς των ωκεανών λιθόσφαιρας και για τον εντοπισμό γεωθερμικών πιθανές περιοχές rifted. περιφέρειες. " Αυτά όμως είναι επιστημονικά,άσε αυτούς  nature.com να μιλήσουν για αυτά.
                                                                  
Υπάρχει επίσης η θεωρία ότι αυτή η μαγνητική ανωμαλία προκαλείται από την "επέκταση της Γης»(video) θεωρία. Που πιστεύω ότι κάνει τέλεια, δεδομένου ότι, λαμβάνοντας υπόψη ότι η φύση του σύμπαντος είναι να επεκταθεί. Αλλά επειδή αυτή η θεωρία αυτή, ανατρέπει τόσους πολλούς επιστήμονες και άλλους επαγγελματίες, η θεωρία αυτή είναι πολύ παρακινδυνευμένη.

Είναι η γη που αλλάζει ή που έχει προκαλέσει ανωμαλία το Stargate για δήθεν ότι είχε ανοίξει στις 5 Ιανουαρίου 2010. Προφανώς αυτή η μαγνητική ανωμαλία που έχει συμβεί σε ολόκληρο τον πλανήτη αποτελούν το αντικείμενο από διαφορετικές ομάδες επιστημόνων και που έχουν αναφορά σε στρατιωτικούς ηγέτες ότι αυτό συμβαίνει φυσικά στον πλανήτη μας και δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να κάνουμε γι 'αυτό.


Όλος ο πλανήτης ολόκληρο το ηλιακό σύστημά μας δείχνουν μετασχηματισμό αλλαγές στη σύνθεση, τον μαγνητισμό και τη θερμοκρασία. Αυτό είναι ένα γνωστό γεγονός. Όλα τα είδη των νέων και παλαιών μαγνητικών δίκτυων είναι η ενεργοποίηση και  λέγεται ότι κάποτε αυτά τα δίκτυα έχουν τεθεί σε εφαρμογή εδώ στη γη και σε όλο το Solarsystem που θα δημιουργούν μια απίστευτη δύναμη εξουσίας που κανείς δεν έχει δει πριν. To top off που λέγεται ότι η αλλαγή αυτή θα δημιουργήσει μια ηλεκτρομαγνητική ασπίδα / στερέωμα γύρω από τη γη με ένα οριζόντιο πεδίο δυνάμεων που θα κάνουν τη χρήση των επιθετικών όπλων ουσιαστικά αδύνατη. 

Τώρα, ας δημιουργείσουμε αντιγράφα ασφαλείας για μια στιγμή, υπάρχει μια ιστορία για μια Γαλλίδα Αστροναύτη ονομάστηκε Δρ Claudie Haignere που ήταν ρευματολόγος , πέταξε στο διαστημικό σταθμό MIR ως αστροναύτης το 1996 και στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) το 2001.Μελέτησε το πώς οι άνθρωποι προσαρμόζονται και τις γνωστικές δεξιότητες σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, και να παρακολουθούνται οι αστροναύτες από το έδαφος. Αργότερα, στο MIR, απέδωσε πειράματα στη φυσιολογία, αναπτυξιακή βιολογία, υγρό φυσικής και της τεχνολογίας, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος. Η Δρ Haignere "προσπάθησε" να πάρει τη ζωή της παρόλο που ήταν ένα πολύ σταθερό άτομο από τους ανθρώπους που την γνώριζαν. Υπήρξε μια ύποπτη πυρκαγιά στο Ινστιτούτο Παστέρ, όπου η Δρ Haignere είχε τη διεξαγωγή του Ανθρώπου  / Alien την ώρα της έρευνας του DNA, πριν από "την απόπειρα αυτοκτονίας". «Η Αστροναύτης Claudie Haignere έπεσε ουρλιάζοντας κάτω και φώναζε: "στην Γη πρέπει να προειδοποιούνται". "Πριν από την πτώση της σε κώμα ανέφεραν υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών σε μια προφανή απόπειρα αυτοκτονίας." Δεν αναφέρθηκαν θύματα, και ευαίσθητα υλικά ή ιούς που επλήγησαν από την πυρκαγιά, που έσβησε από πυροσβέστες, υπάλληλους του ινστιτούτου.  Η αιτία της φλόγας ήταν ασαφής ». Επίσης, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα της υποτιθέμενης απόπειρας της αυτοκτονίας η Δρ Haigneré, έχουν έρθει έντονες ανησυχίες για την αυξανόμενη εξάπλωση Παγκόσμιες ναυτικές δυνάμεις γύρω από την ανατολική περιοχή της Μέσης Ανατολής που πιστεύεται ότι ήταν και η θέση του αρχαίου Κήπου της Εδέμ, επίσης γνωστός ως τον Κόλπο του Άντεν .

  Η Δρ Haignere ήταν υπουργός της Γαλλίας για την έρευνα και τις νέες τεχνολογίες από τον Ιούνιο 2002 - Μάρτιος 2004, και το Ευρωπαϊκό έτος υπουργός Εσωτερικών μέχρι τον Μάιο του 2005. Ο σύζυγός της, Jean-Pierre Haignere, είναι ένας αστροναύτης που έχει ολοκληρώσει δύο αποστολές στο MIR το 1993 και το 1999. Έχει μία κόρη.

FSB εσωτερικές εκθέσεις σχετικά με την κατάσταση Δρ Haigneré ότι μετά την επιστροφή της από το διάστημα της είχε γίνει πεποίθηση ότι στη Γη μας ,μας είχαν επισκεφτεί στο ιστορικό παρελθόν μας, «αρχαίοι αστροναύτες που δεν είχαν μόνο είχαν αποικίσει Πλανήτη μας, αλλά είχαν γενετικά στα τότε υπάρχοντα ημι- ανθρώπινες μορφές της ζωής στη σημερινή ανθρώπινη φυλή μας.

Το κύριο πρόσωπο που έχει φέρει πολλές από τις πληροφορίες στο φως είναι ένα άτομο που ονομάστηκε Aaron McCollum. Ο Aaron McCollum είναι ένα αυτοαποκαλούμενο τρίτο μέλος γενιά Έργου ταλέντο και το πρόγραμμα MKULTRA που αναπτύσσει ψυχικούς πολεμιστές και υπερ-στρατιωτών από τις μυστικές κυβέρνησης. Στην πρώτη του συνέντευξη μερική με την Camelot Project(VIDEO) μιλά για τα υπόγεια σε στρατιωτικές βάσεις που έχει δει, μαζί με άλλες ευαίσθητες πληροφορίες που αφορούν το Stargate στον Κόλπο του Άντεν ..

Βλέπετε, με μυστική κυβέρνηση Black Operations οι στρατιώτες που στέλνονται σε αυτές τις αποστολές δεν έχουν ποτέ καμία μνήμη από τις ενέργειές τους μέχρι 50-60 χρόνια αργότερα. Αυτό οφείλεται είτε σε ένα είδος εμφυτεύματος στον εγκέφαλο που συνδέονται με έναν υπερυπολογιστή χαρτογράφηση του εγκεφάλου, ή ένα είδος ορού ότι με τη διάταξη συγκράτησης αναμνήσεις τους για μέρες κάθε φορά. Δεν θα έχουν, κυριολεκτικά καμία μνήμη των αποστολών τους για πάντα. Αυτό είναι για την προστασία τους ως άτομα και για να προστατεύσουν την οικογένειά τους, και-φυσικά τις κυβερνήσεις  και τα άκρως απόρρητα των προγράμματων.Ο Aaron από την άλλη πλευρά, η μνήμη του επανήλθε πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο λόγο υποτροπής και αποφάσισε να βγει δημοσίως να πει για το τι ξέρει και τι έχει δει. Ενώ αργότερα προγραμματίζετε πλήρη συνέντευξη για να πάει σε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά σε αυτό το πρώτο μέρος, που πραγματικά θέλει να μας πει γιά το σημείο είναι ότι υπάρχει ένα μεγάλο υπόγειο Βάσης στον Κόλπο του Άντεν, όπου διεξάγουν πειράματα με Alien και ανθρώπινο DNA, και ότι αυτό είναι το σημείο όπου βρίσκεται στην κατοχή τους η Stargate που είναι τώρα ενεργή.

Με δεδομένο ότι Aaron έχει μεγάλα σκουλαρίκια και τατουάζ μέχρι το wazoo. Να σας πω την αλήθεια, αυτός δεν μοιάζει με στρατιωτικό υλικό σε όλα, αλλά ποιος είμαι εγώ δικαστής; Ποιος είναι κανείς να τον κρίνει; Το θέμα είναι ότι εδώ είναι κάποιος έχει αποφασίσει να πει μια ιστορία που είναι πέρα από πιστευτός για τους περισσότερους ανθρώπους. Αλλά όταν ακούς τις λεπτομέρειες και να κάνετε έρευνα δική σας, ξεκινάτε για να δείτε την ιστορία να ξεδιπλώνονται και θα αρχίσετε να βρείτε την ισχύ της μέχρι την ιστορία του. Ακριβώς επειδή κάποιος μπορεί να μην ταιριάζει στο καλούπι που νομίζετε ότι πρέπει να εντάσσονται , δεν σημαίνει ότι αυτό που μας λέει δεν είναι αλήθεια. Στη συνέχεια, όταν δείτε τη συνέντευξη με τον Duncan O'finan και David Corso(VIDEO) που και οι δύο ισχυρίζονται ότι είναι εκτός του Έργου ταλέντο του "Ultimate Warriors" και οι δύο ήταν οι συμμετέχοντες σε αυτό που έχει ονομαστεί από κάποιους, στρατιώτες «πρόγραμμα στρατιωτικών».  Και οι δύο φαίνεται να είναι λίγο ασταθής, διανοητικά, που είναι. Ήταν αυτό το έργο της κυβέρνησης; Ή μήπως όλα αυτά τα παιδιά έχουν απλά παραισθήσεις. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι, τι εάν;

Τώρα μια άλλη ενδιαφέρουσα συστροφή στην υπόγειες βάσεις και τι λαμβάνει χώρα σε αυτές μαζί με το Stargate. Είναι αυτό όπου οι «παρατηρητές» ζουν και ασκούν τις δραστηριότητές τους. Αυτοί οι «παρατηρητές» είναι επίσης γνωστοί ως Anunnaki, ή στη βιβλική άποψη,  Nephilim. Πρόκειται για την ίδια φυλή Alien ότι οι αρχαίοι Σουμέριοι αναφέρεται στο 5000 χρόνια πριν σε παλιές πήλινες πινακίδες που βρέθηκαν στο Ιράκ. Μιλούν για τους «ανθρώπους που ήρθαν από τον ουρανό" "οι παρατηρητές». Αλλά τώρα έχει ειπωθεί ότι αυτοί οι Anunnaki έρχονται πίσω στη Γη μέσω του Stargate και οι κυβερνήσεις μας έχουν αρχίσει εχθρικές ενέργειες προς τους Anunnaki για να αποτρέψουν τον πλανήτη από μια καταστροφή. Ή, είναι ότι αυτά τα Anunnaki εργάζονται με την ελίτ, προκειμένου να δημιουργηθεί μια νέα παγκόσμια τάξη. Αυτό θα ήταν πιο λογικό για μένα έτσι κι αλλιώς. Ποιος ξέρει ποια είναι η αλήθεια, το σημαντικό είναι να τον εαυτό σας να ανοίξει τη δυνατότητα για το τι θα μπορούσε να είναι. Φαίνεται να υπάρχει μια σκοτεινή πλευρά και μια ελαφριά πλευρά σε όλα. Δεν μπορεί να υπάρχουν καλά χωρίς το κακό. Ναι, ξέρω ότι αυτό μπορεί ηχεί εντελώς τρελό, αλλά ζούμε σε έναν τρελό κόσμο. Δεν μπορείτε να το αρνηθείτε.

Η Κίνα έχει αναπτύξει τα πλοία προς τον Κόλπο του Άντεν, μια χώρα που δεν είχει αναπτύξει τα πλοία της εκτός των δικών τους υδάτων στους αιώνες. Πάνω από πειρατές; Αλήθεια; Γιατί όλα τα πολεμικά πλοία από όλο τον κόσμο στον Κόλπο του Άντεν; Μαγνητική ανωμαλία; Ένας αστροναύτης τρελός φωνάζοντας ότι πρέπει να προειδοποιήσει τον κόσμο? Υπόγεια Βάση; Ανθρώπινα / Alien πειράματα DNA; Γιατί όλη αυτή η προσοχή στην Υεμένη; Είναι πραγματικά όλα για την τρομοκρατία; Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι φαίνεται να υπάρχει κάτι περισσότερο και συμβαίνει στον Κόλπο του Άντεν.

 Αναρωτιέμαι πώς αυτούς τους δεσμούς στο Blue Beam Project , κατά πάσα πιθανότητα παίζουν ρόλο σε αυτό το σενάριο, ορισμένες πώς. η παγκόσμια ελίτ σχεδιάζει, Όλα συνδέονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Πιστέψτε το!

Οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη έχουν ξυπνήσει σε μια υψηλότερη κατάσταση της συνείδησης λόγω των ιστοριών όπως αυτή. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται. Illusions συμβαίνουν παντού γύρω μας όλη την ώρα. Ο μόνος τρόπος για σας πρόκειται να είναι σε θέση να δει το παρελθόν σε αυτές τις ψευδαισθήσεις είναι ανοίγοντας το μυαλό σας με τη δυνατότητα του τι θα μπορούσε να είναι. Μην είστε εκτός από τον κανόνα. Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια.Η  TV είναι το νούμερο ένα στον εγκέφαλο πλυντήριο ρούχων στον κόσμο, είναι τόσο σημαντικό να μην πάρετε πληροφορίες στην ζωή σας από αυτό το κουτί ψυχαγωγίας. Μην με παρεξηγείτε, μου αρέσει η 42 "ΤV με επίπεδη οθόνη , αλλά ψυχαγωγία δεν είναι αυτή. Σας θέλουν για να σκεφτούν πώς θέλουν να σκέφτεστε.

Αυτά είναι τα γεγονότα, δείτε τα και αποφασίσετε για τον εαυτό σας.
ask2use: Μόνο αποσπασματική αντιγραφή Ο δημιουργός σας επιτρέπει να αντιγράψετε μόνο μέρος του κειμένου. Το απόσπασμα αυτό δεν πρέπει να ξεπερνάει το 50% του συνολικού κειμένου. Και μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή, ως ηλεκτρονική διεύθυνση (URL) ολόκληρου του άρθρου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι «Πόρτες Ολύμπου» και το ενδιαφέρον της NASA (Σπήλαιο Τσακαλόπετρας)

Ίσως το μοναδικό βίντεο στον κόσμο που δείχνει ένα Α.Τ.Ι.Α. τόσο κοντά

Η δολοφονία του Τζον Κένεντι και ο μυστηριώδης ρόλος του ανθρώπου με την ομπρέλα