Περισσότερα για UFO και άλλα επίσημα αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξή τους


Αυτή η ταινία ονομάζεται "Out Of The Blue" και είναι ένα μεγάλου μήκους, βραβευμένο ντοκιμαντέρ για το φαινόμενο των UFO. Αφήγηση από τον Peter Coyote, προσπαθεί να δείξει μέσα από συνεντεύξεις με μέλη της επιστημονικής κοινότητας, και αυτόπτες μάρτυρες υψηλόβαθμων στρατιωτικών και του προσωπικού της κυβέρνησης ότι κάποια αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα είναι εξωγήινης προέλευσης και ότι το απόρρητο και ο εμπαιγμός χρησιμοποιούνται για να κρύψουν την πραγματικότητα πίσω από τα αντικείμενα των UFO.

Αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο ντοκιμαντέρ και αποτελεί μια καλή συνέχεια στην θέση μου για την ταινία "Ξέρω τι είδα".Για μένα αυτή η ταινία έχει τα φορτία και τις αποδείξεις ότι το φαινόμενο των UFO δεν είναι μόνο πραγματικό, αλλά πραγματικά από αυτόν τον κόσμο.

Απλά δεν βλέπω πώς το θέμα των UFO μπορεί να αμφισβητηθεί. Υπάρχουν τόσες πολλές περιπτώσεις σε όλο τον κόσμο . Πώς μπορούν αυτές οι ιστορίες να αμφισβητηθούν; Πώς μπορεί αυτό να το αποφεύγουν ως κάτι που δεν έχει νόημα. Ακόμη και ο Τζίμι Κάρτερ, ναι ο πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ έχει καταθέσει μια αναγνώριση UFO. Απολαύστε το.
WWW.APOCALYPSEJOHN.COMΑυτά είναι τα γεγονότα, δείτε τα και αποφασίσετε για τον εαυτό σας.

ask2use: Υποχρεωτική η πλήρης αντιγραφή του κειμένου Ο δημιουργός σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το κείμενό του μόνο εφόσον το αντιγράψετε αυτούσιο.Και εφόσον αναφέρετε την πηγή, ως ηλεκτρονική διεύθυνση (URL) ολόκληρου του άρθρου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι «Πόρτες Ολύμπου» και το ενδιαφέρον της NASA (Σπήλαιο Τσακαλόπετρας)

Ίσως το μοναδικό βίντεο στον κόσμο που δείχνει ένα Α.Τ.Ι.Α. τόσο κοντά

Η δολοφονία του Τζον Κένεντι και ο μυστηριώδης ρόλος του ανθρώπου με την ομπρέλα