«Τα UFO αξίζουν σοβαρή μελέτη»

«Το θέμα «U.F.O» πρέπει να εξετάζεται και να ερευνάται σαν ξεχωριστός τομέας μελέτης».
Αυτό ισχυρίζεται ο ανθρωπολόγος Philip Haseley, καθηγητής στο κολλέγιο Niagara.
«Αναφορές για εμφανίσεις Α.Τ.Ι.Α. γίνονται από εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκλητο τον κόσμο», είπε. «Είναι καιρός να εξετάζουμε πλέον το κομμάτι αυτό σαν ξεχωριστό πεδίο μελέτης. Είναι σημαντικό να μπορεί να βγαίνει προς τα έξω και να ερευνάται».
Επίσης, ο Haseley είναι επικεφαλής του Δυτικού τμήματος του MUFON (Mutual UFO Network), οργάνωση που ασχολείται με την έρευνα των UFOs. (Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ)
Περίπου 30 με 50 αναφορές για UFO πραγματοποιούνται κάθε μήνα στη Νέα Υόρκη και ο Haseley αναφέρει ότι η ομάδα του ερευνάει τα περιστατικά αυτά σε επιστημονικό επίπεδο(αστρονομία, μετεωρολογία) χρησιμοποιώντας ραντάρ, όργανα μέτρησης, κ.τ.λ.
«Το να λέμε ότι πιστεύουμε στα UFO, υπονοούμε βασικά ότι το παίρνουμε αυτό με βάση την πίστη και όχι επειδή ισχύει. Υπάρχει πλήθος αποδείξεων για αυτό ακριβώς το θέμα», ανέφερε.

Όπως καταλαβαίνετε, για τον κ. Haseley και την «παρέα» του, το φαινόμενο των UFO (αναφορές, μαρτυρίες, ντοκουμέντα(;), αποδείξεις ή ενδείξεις, κ.τ.λ.) δεν είναι κάτι που πρέπει να… «έρχεται και να φεύγει», αλλά να γίνονται έρευνες, να γνωστοποιούνται τα αποτελέσματα και να μαθαίνει ο κόσμος την αλήθεια…

ΠΗΓΗ
«Τα UFO αξίζουν σοβαρή μελέτη» «Τα UFO αξίζουν σοβαρή μελέτη» Reviewed by Αναστάσιος Ντίνος on Ιανουαρίου 21, 2011 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.