Άγνωστo ιπτάμενο αντικείμενο φωτογραφήθηκε κοντά σε πολιτικό αεροσκάφος.

SYDNEY
Ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι ενώ ήταν σε πτήση επιστροφής από το Σίδνεϊ στη Μελβούρνη στης 14/1/2011 περίπου στης 9πμ  αποφάσισε να πάρη μια φωτογραφία έξω από το παράθυρο του αεροπλάνου για να φωτογραφήσει τα σύννεφα. 


"Ενώ τοποθέτησα την κάμερα  σε σε κάθετη θέση και εβλεπα μέσα από την οθόνη της μηχανής, παρατήρησα ξαφνικά να πλησιάζει ένα αντικείμενο σαν σχήμα μπάλας που εμφανίστηκε  σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, αμέσως  πάτησα το κουμπί της κάμερας και στη συνέχεια το άγνωστο αντικείμενο εξαφανίστηκε τόσο γρήγορα όσο είχε πλησίαση το αεροπλάνο. "

"Πρόσεξα μέσα στην βιασύνη μου ότι δεν πέταξε μακριά, απλά εξαφανίστηκε η επιτάχυνε με απίστευτη ταχύτητα. Το αεροπλάνο πετούσε  περίπου 700-800 km / h σε υψόμετρο 18.000 μέτρων και υποθέσω ότι το αντικείμενο ήταν κάτι πραγματικά παράξενο αφού μπόρεσε και διατήρησε ακριβή ρυθμό με το αεροσκάφος μέχρι να επιταχύνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα."

ΠΗΓΗ
Άγνωστo ιπτάμενο αντικείμενο φωτογραφήθηκε κοντά σε πολιτικό αεροσκάφος. Άγνωστo ιπτάμενο αντικείμενο φωτογραφήθηκε κοντά σε πολιτικό αεροσκάφος. Reviewed by Αναστάσιος Ντίνος on Φεβρουαρίου 13, 2011 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.