Ιαπωνία:"UFO στόλoς" παρατηρήθηκε κοντά στην κορυφή του όρους Φούτζι


Αναστάτωση στη Ιαπωνία όταν τα  μέσα ενημέρωσης "Fuji Evening News"  μετέδωσαν την είδηση ,που δημοσιεύθηκε χθες το βράδυ ότι πρόσφατα εμφανίστηκε  μια ομάδα αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων κοντά στην κορυφή του όρους Φούτζι και  είναι πιθανό να είναι ένας αλλοδαπός στόλος αγνώστων οχημάτων .
Το περιστατικό έγινε στην πόλη Funabashi, στον  νόμο Chiba όπου εκεί εργάζεται ένας φωτογράφος που τον Γενάρη του τρέχοντος έτους, κοντά στο όρος Φούτζι, φωτογράφισε μια ομάδα αγνώστων αντικειμένων που ήταν κοντά στην κορυφή του όρους Φούτζι όπως φαίνετε από τις  φωτογραφίες. 

Εκείνη την περίοδο δεν έδωσε προσοχή και σκέφτηκε ότι μπορεί να ήταν μια ομάδα από πτηνά, αλλά  αργότερα όταν άνοιξε σε μεγαλύτερη φωτογραφία είδε τα ιπτάμενα αντικείμενα με ένα ημικυκλικό ασήμι σώμα.
Ο κ. Tian Jiubao στη συνέχεια έστειλε τις περίφημες φωτογραφίες ΑΤΙΑ σε εμπειρογνώμονες που, σε σύγκριση με το βουνό Φούτζι, φάνηκε ότι δεν είναι πουλιά που πετούν αλλά άγνωστα αντικείμενα, με μεγάλο όγκο και σε μεγάλο ύψος . 
ΠΗΓΗ
Ιαπωνία:"UFO στόλoς" παρατηρήθηκε κοντά στην κορυφή του όρους Φούτζι Ιαπωνία:"UFO στόλoς" παρατηρήθηκε κοντά στην κορυφή του όρους Φούτζι Reviewed by Αναστάσιος Ντίνος on Φεβρουαρίου 10, 2011 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.