ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ UFO ΑΠΟ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ UFO CENTRO UFOLOGICO DI BENEVENTO MARS GROUP


Το κέντρο Centro Ufologico di Benevento Mars Group Campano (CUBMGC), έχει αναρτήσει στο youtube ένα ανέκδοτο βίντεο UFO από την αποκλειστική έρευνα και φωτογράφηση που έκαναν στο περιστατικό του "Σ. Nicola Manfredi "  στης 23 Ιούνη του 2010 από τα οποία θα εμφανίζονται μόνο μερικά καρέ. 
Το βίντεο πρώτο φάνηκε στο κοινό στη γνωστή  τηλεοπτική εκπομπή "μυστήριο" της Ιταλίας όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν δύο μέλη της CBMGC.
Οι Ιταλοί ερευνητές αναφέρουν ότι στην περίπτωση του S. Nicola Manfredi,  δεν ήταν μια  σύνηθες και ασαφή σφαίρα  που πετούσε γύρω στον ουρανό, αλλά ένας μεγάλος, φωτεινός δίσκος, το  οποίο  πετούσε μερικές εκατοντάδες μέτρα από το έδαφος. Το παράξενο αγνώστων στοιχείων αντικείμενο  παρατηρήθηκε τακτικά στην περιοχή και ήταν γνωστό στους τρομοκρατημένους μάρτυρες για αρκετές ημέρες. 
Μερικές φορές εμφανιζόταν περίπου στης 14:30 έως 15:00 και άλλες φορές γύρω στις 17:00. Οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν πράγματι πολλοί και αρκετά διαφορετικοί, όπως παιδιά, γυναίκες και άνδρες, και διερχόμενοι άνθρωποι που κατά καιρούς εργάστηκαν εκεί.
Ο ιπτάμενος δίσκος προκαλούσε επίσης πτώση στην τάση του ρεύματος με κάποιες διακοπές και οι κάτοικοι τις περιοχής ήταν πολύ φοβισμένοι, όπως ανέφεραν. Η ιταλική ομάδα έρευνας UFO ανέφερε ότι δεν είναι επιστημονική φαντασία, αλλά πραγματικότητα και ότι το βίντεο είναι πραγματικά απίστευτο αλλά απολύτως αξιόπιστο.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ UFO ΑΠΟ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ UFO CENTRO UFOLOGICO DI BENEVENTO MARS GROUP ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ UFO ΑΠΟ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ UFO CENTRO UFOLOGICO DI BENEVENTO MARS GROUP Reviewed by Αναστάσιος Ντίνος on Φεβρουαρίου 12, 2011 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.