Εκατοντάδες UFO


Το SOHO είναι ένα έργο διεθνούς συνεργασίας μεταξύ της ESA και της NASA για να παρατηρεί τον ήλιο σε καθημερινή βάση. Έχουν οκτώ διαφορετικά φίλτρα που χρησιμοποιούν για να δουν το διαφορετικό φάσμα του φωτός που έρχεται από τον ήλιο. Θα βρείτε τις πιο ενδιαφέρουσες εικόνες C3 LASCO. Η μεγάλη γωνία Φασματομετρίας Chronograph είναι σε θέση να λάβει τις εικόνες του ηλιακού στέμματος, αποκλείοντας το φως που προέρχεται απευθείας από τον ήλιο με ένα δίσκο occulter, δημιουργώντας μια τεχνητή έκλειψη να το πω έτσι μέσα το ίδιο το όργανο. Το πιο ξεχωριστό χαρακτηριστικό είναι το στέμμα και ότι συμβαίνει σε αυτό που βρίσκω τόσο ενδιαφέρον. Μπορείτε να δείτε καθαρά τα αστέρια στο παρασκήνιο να μετακινούνται από αριστερά προς τα δεξιά καθώς περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο. Μπορείτε επίσης να δείτε πολλά αντικείμενα που κινούνται γύρω. Μερικά μοιάζουν με διάττοντες, κάποια έχουν διαφορετική μορφή, ορισμένα εμφανίζονται να κινούνται αργά. Ο μόνος τρόπος που μπορείτε να τα δείτε αυτά είναι από τη διακοπή του καρέ-καρέ στο βίντεο. Σε αντίθετη περίπτωση, μοιάζει με στατικό σε μια τηλεόραση ή μια ταινία που είναι όλα γρατσουνισμένα επάνω. Αλλά όταν το κοιτάς καρέ-καρέ, μπορείτε να δείτε καθαρά ότι υπάρχουν περισσότερα από αυτά που βλέπει το μάτι. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες των UFO που πετούν σε όλο το ηλιακό μας σύστημα όλη την ώρα, αν όχι. Αυτό ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά από τη NASA στη διάρκεια του πειράματος Tether πίσω στο 1996. Εκατοντάδες ΑΤΙΑ που αλιεύονται σε κασέτα.
 
  Αυτό το βίντεο είναι μόνο το ένα λεπτό,η σύντομη έκδοση

Ολόκληρο το βίντεο
Εδώ είναι το SOHO σε πραγματικό χρόνο ταινίας . Το ένα είναι το LASCO C3 ταινία. Αυτό καταγράφει πέντε ημερών από εικόνες και τα παίζει όλα μαζί σε περίπου 7 δευτερόλεπτα. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να επιβραδύνεται την προς τα κάτω στο πλαίσιο για να δείτε αυτά τα UFO. Υπάρχουν εκατοντάδες εάν όχι χιλιάδες και αυτό είναι ακριβώς ανάμεσα στη γη και τον ήλιο. Ίσως είναι διαστημικά απόβλητα; Ίσως μόνο μικροί αστεροειδείς; Ίσως, αλλά αν εξετάσουμε πραγματικά από κοντά θα δείτε πολλά διαφορετικά σχήματα και πρόκειται να τα δείτε σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Αναρωτηθείτε τι είναι όλα αυτά?? οι σκέψεις είναι - βράχοι ή διαστημικά σκουπίδια; Έχω τις αμφιβολίες μου θεωρώντας ότι τα βλέπετε. Ανοίξτε το μυαλό σας σε ότι και αν είναι και τι θα μπορούσε να είναι, η επίτευξη της γνώσης σας είναι αυτό που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε το σύμπαν και την ίδια τη ζωή λίγο καλύτερα.
Σας έχουνε πει Ψέμματα ,Αυτοί ζουν, Εσείς κοιμάστε. "Bill Cooper"
Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια
Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται

Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας.
Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. 
Κατακτήστε τον νου σας.
ask2use: Υποχρεωτική αναφορά πηγήςΟ δημιουργός σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή, ως ηλεκτρονική διεύθυνση (URL) ολόκληρου του άρθρου.Με αυτή τη μορφή
ΠΗΓΗ http://www.apocalypsejohn.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι «Πόρτες Ολύμπου» και το ενδιαφέρον της NASA (Σπήλαιο Τσακαλόπετρας)

Ίσως το μοναδικό βίντεο στον κόσμο που δείχνει ένα Α.Τ.Ι.Α. τόσο κοντά