(NASA) ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

 Το παρακάτω βίντεο που βρήκαμε  στο youtube, το ανέβασε ο χρήστης "beepeeoildisaster" και σύμφωνα με την περιγραφή του:  Σε φωτογραφίες του ΗΛΙΟΥ που είχε βάλει η ΝΑΣΑ στην επίσημη ιστοσελίδα της και ύστερα απο επεξεργασία του ίδιου αυξομειώνοντας την φωτεινότητα και την αντίθεση, ανακάλυψε την ύπαρξη ενός πραγματικά περίεργου αντικειμένου






Το βίντεο ανέβηκε στο Youtube στις 22/01/11.  Πέντε μέρες αργότερα σχολίασε έκπληκτος  πως η ΝΑΣΑ, όχι μόνο έφραξε εντελώς την πρόσβαση σ'αυτές.. (γιατί οι διευθύνσεις με τις αρχικές φωτογραφίες  πλέον έχουν την ένδειξη 404 που σημαίνει ότι τα αρχεία πλέον δεν υπάρχουν) αλλά και επεξεργάστηκε τις φωτογραφίες αφαιρώντας το αντικείμενο με αποτέλεσμα ο κόσμος να βλέπει κάτι εντελώς διαφορετικό..(καθαρή λογοκρισία) και κάνοντας τον μη αξιόπιστο.

 Οι αρχικές φωτογραφίες είναι στους παρακάτω συνδέσμους:

-Αρχικός σύνδεσμος.
-Ο αρχικός σύνδεσμος πλέον ανενεργός. 
-Ο παρών (επεξεργασμένος)

Το βίντεο με τις φωτογραφίες:

Δεν μπορούμε με 100% βεβαιότητα να πούμε αν είναι αλήθεια.. Αλλά μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αυτά που έχει δηλώσει ο πρώην αστροναύτης Dr. Edgard Mitchell είναι 100% αληθινά.. Δηλαδή ότι η ΝΑΣΑ ή αν θέλετε η κυβέρνηση προσπαθεί να αποκρύπτει την αλήθεια απο τον πολίτη.
 Αν δεχτούμε την ύπαρξη του τότε μιλάμε πως οι διαστάσεις του ξεπερνούν το μέγεθος της Γης.

Μήπως θυμίζει τα Δελφικά Έψιλον;;;




ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι «Πόρτες Ολύμπου» και το ενδιαφέρον της NASA (Σπήλαιο Τσακαλόπετρας)

Ίσως το μοναδικό βίντεο στον κόσμο που δείχνει ένα Α.Τ.Ι.Α. τόσο κοντά