Διαστημόπλοιο εξωγήινων στον αστερισμό του Ταύρου;


Οι εφαρμογές περιηγήσεων σε προγράμματα όπως το Google Earth sky, πολύ συχνά αποκαλύπτουν μυστηριώδη αντικείμενα η παρουσία των οποίων δεν δικαιολογείται με τα όσα ξέρουμε σήμερα. Όσοι βέβαια αναλώνονται σε παρόμοιου είδους περιπλάνηση είναι σαν να ψάχνουν "ψύλλους στα άχυρα" υπάρχουν όμως φορές που η περιήγηση αυτή αποδίδει καρπούς.

Μια τέτοια περίπτωση ανακάλυψε το.....
site messagetoeagle.com όπου εικονίζεται ένα αντικείμενο το σχήμα του οποίου παραπέμπει σε διαστημικό σκάφος. Βέβαια όπως τονίζεται στο site το διάστημα είναι βρίθει από παράξενα σχήματα και εικόνες η συγκεκριμένη περίπτωση όμως θα μπορούσε να είναι μια τεχνητή κατασκευή. Δεν γνωρίζουμε εάν είναι από τα διαστημόπλοια τα οποία κατευθύνονται στη… Γη, όπως είχε αναφέρει πέρυσι η αγγλόφωνη έκδοση της Pravda αξίζει όμως της προσεκτικότερης διερεύνησης και φυσικά τα συμπεράσματα είναι δικά σας.


Το αντικείμενο βρέθηκε στον αστερισμό του Ταύρου και μπορείτε να το βρείτε στις συντεταγμένες 18.443700° -123.885997° της εφαρμογής Google Earth Ουρανός.
ΠΗΓΗ
Διαστημόπλοιο εξωγήινων στον αστερισμό του Ταύρου; Διαστημόπλοιο εξωγήινων στον αστερισμό του Ταύρου; Reviewed by Αναστάσιος Ντίνος on Μαρτίου 14, 2012 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.