Οι καλύτερες UFO Φωτογραφίες που έχουν ληφθεί ποτέ

Είμαι βέβαιος ότι θα μπορούσαμε να προσθέσουμε περισσότερες εικόνες σε αυτήν τη λίστα, αλλά αυτές θεωρούνται οι δέκα από τις καλύτερες φωτογραφίες που έχουν ληφθεί ποτέ για UFO. Έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, και πολλοί έχουν προσπαθήσει να τις απομυθοποιήσουν,αλλά αυτές έχουν εξεταστεί από εμπειρογνώμονες,και δοκιμάστηκαν σε εργαστήρια και σχεδόν όλοι τους έχουν κριθεί αυθεντικές. Μη διστάσετε να στείλετε τις δικές σας εικόνες που πιστεύετε ότι πρέπει να συμπεριληφθούν.
   
                      Νότια Αφρική, 1956
1956-Rosetta/Natal, Νότια Αφρική. 17 Ιουλίου. Φωτογραφία που ελήφθη από ένα σεβαστό μέλος της κοινωνίας της Νότιας Αφρικής. Ο σύζυγός της Elizabeth ήταν ένας σημαντικός στη νοτιοαφρικανική Πολεμική Αεροπορία, και εργάστηκε για την Πολεμική Αεροπορία. Επτά φωτογραφίες συνολικά ελήφθησαν. Υπήρχαν επίσης δύο μάρτυρες για τη λήψη των φωτογραφιών. Η λήψη έγινε στους πρόποδες της οροσειράς Drakensburg, και έτσι τις βάφτισαν-Drakensberg φωτογραφίες. Αν αυτή είναι πραγματική, είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή.

Woonsocket Ρόουντ Άιλαντ, 1967 
Μια φωτογραφία ημέρας από ένα αντικείμενο σε σχήμα δίσκου που ελήφθησε στο Ανατολικό Woonsocket, Ρόουντ Άιλαντ από τον Χάρολντ Trudel. Η φωτογραφία δείχνει ένα ελαφρώς ασύμμετρο σχήμα με ένα μικρό τρούλο.

Apollo 16, Σελήνη αποστολή, 1972
1972, του Apollo 16, Σελήνη ημερομηνίες αποστολής: Απρίλιος 16-27, ( John W. Young), Kenneth Mattingly,  Charles Duke. Σημασία της αποστολής: Εξερεύνηση από βραχώδει όροι κεντρικά της Σελήνης. NASA αρχεία (φωτογραφία  AS16-114 - 18.423), αποστολή του Apollo 16 στη Σελήνη. Ο αστροναύτης Charles Duke φωτογράφησε στη συλλογή του, το σεληνιακό δείγμα στο σταθμό 1. Το UFO φαίνεται ακριβώς δεξιά κορυφή του κέντρου. Καμία εξήγηση δεν έχει δοθεί για το αντικείμενο από τη NASA.

Γουότερμπερι, Κονέκτικατ, 1987
Κονέκτικατ, 1987. Ο Randy Etting πήγαινε μια βόλτα έξω από το σπίτι του. Την νύχτα που πήρε την φωτογραφία, είδε μια σειρά από πορτοκαλί και κόκκινα φώτα που πλησίαζαν από τα δυτικά. Πήρε τα κιάλια του και κάλεσε τους γείτονες του για να βγούνε έξω. Το αντικείμενο, από αυτή τη φορά ήταν πολύ πιο κοντά και φάνηκε να είναι πάνω από το Ι-84 αυτοκινητόδρομο, ακριβώς ανατολικά του σπιτιού του Etting .Τα φώτα λαμπύριζαν σαν παραμόρφωση από τη θερμότητα του κινητήρα, αλλά δεν μπορούσε να ακούσει κανέναν ήχο.Ο  Etting δήλωσε τα εξής:. ». Καθώς το UFO πέρασε πάνω από το Ι-84, τα αυτοκίνητα, τόσο στην ανατολή και δυτική πλευρά άρχισαν να δεσμεύονται σε λωρίδες και να διακόπτουν την πορεία τους. Το UFO εμφανίζεται σε ένα ημικυκλικό σχήμα και είναι πολύ φωτεινό με πολύχρωμα φώτα Πέντε αυτοκινητιστές ανέφεραν ότι το αντικείμενο έγινε ορατό, ένας αριθμός αυτοκινήτων που έχασε την πορεία του αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την εθνική οδό. "

Puebla, Μεξικό, 1967
1994 21 Δεκεμβρίου. Από τον Κάρλος Ντίαζ photo gallery . Έχει επικυρωθεί από πολλούς εμπειρογνώμονες και μεγάλο φωτογραφικό υλικό του έχει δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, εφημερίδες,και βιβλία. Αυτή η εικόνα δείχνει ένα λαμπερό, κίτρινο, σε σχήμα δίσκου αντικείμενο με μια κόκκινη απόχρωση προς την κορυφή και κάτι που μοιάζει σαν παράθυρα ή φινιστρίνια.Ο Diaz έχει λάβει τόσο ακίνητες και κινούμενες εικόνες πολλών UFO.

Valpara, Μεξικό, 2004
2004-Οκτώβριος. Valpara, Μεξικό. Λήφθηκε από  τον Manuel Aguirre που εργάζεται ως ρεπόρτερ στην εφημερίδα  Mercury της Valpara. Μια μπάντα από λαμπερά φώτα φαίνεται στο βάθος πάνω από την πόλη της Valpara. Αυτή η φωτογραφία δεν έχει εξηγηθεί .Το άγνωστο αντικείμενο φαίνεται να είναι σε κυκλικό ή σφαιρικό σχήμα.

McMinnville, Όρεγκον, 1950


8 Μαΐου, 1950-Αυτή είναι μια από τα πιο διάσημες φωτογραφίες UFO που έχουν ληφθεί ποτέ. Φωτογραφημένο από τον Paul Trent, και η πρώτη μάρτυρας η σύζυγός του. Είχαν δημοσιευθεί σε μια τοπική εφημερίδα στο McMinnville, του Όρεγκον λίγο αργότερα. Σύντομα, οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν  στην έκδοση περιοδικού Life από τις 26 Ιουνίου του 1950. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Αυτές οι φωτογραφίες έχουν θεωρούνται ως αυθεντικές για πάνω από πενήντα χρόνια. 

Μάχη πάνω από το Λος Άντζελες, 1942


Λος Άντζελες, 25 Φεβρουαρίου 1942, στις 14:25 οι σειρήνες συναγερμού που είχαν εγκατασταθεί για  περίπτωση μιάς αεροπορικής επιδρομής ξεκίνησαν, γιατί έχουν δει ιπτάμενα αντικείμενα στον ουρανό. Μια συσκότιση ακολούθησε και οι ανήσυχοι και τρομοκρατημένοι κάτοικοι, ακολουθήσαν τις οδηγίες .Μάρτυρες παρατηρούν μικρά ιπτάμενα αντικείμενα σε μεγάλο υψόμετρο, κόκκινα ή επάργυρα σε χρώμα,με κίνηση και σε σχηματισμό μεγάλης ταχύτητας, και ανέγγιχτα από τα περισσότερα βλήματα του πυροβολικού μεγάλου διαμετρήματος. Αυτά τα μεγάλα αντικείμενα ήταν σώα από πολλά βλήματα σύμφωνα με τις εκθέσεις. Συνήθως γνωστή ως φωτογραφία από τη Μάχη του Λος Άντζελες.
Costan Φωτογραφία Χαρτογράφηση Ρίκα, 1971
4

Οι καλύτερες UFO Φωτογραφίες που έχουν ληφθεί ποτέ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι «Πόρτες Ολύμπου» και το ενδιαφέρον της NASA (Σπήλαιο Τσακαλόπετρας)

Ίσως το μοναδικό βίντεο στον κόσμο που δείχνει ένα Α.Τ.Ι.Α. τόσο κοντά

Η δολοφονία του Τζον Κένεντι και ο μυστηριώδης ρόλος του ανθρώπου με την ομπρέλα