Το MarsRover συλλαμβάνει εικόνα μεταλλικού αντικειμένου στον Άρη (VIDEO)

Κοιτώντας τις τελευταίες εικόνες του Curiosity σκόνταψα πάνω σε αυτό το στολίδι. Δεν είναι αρκετά ξεκάθαρο για να πούμε ότι είναι ένας βράχος. Ποια βράχοι έχουν τέλειες κυκλικές οπές και καλώδια που κρέμονται από αυτούς; Δεν έχω καμία ιδέα για το τι πρόκειται και για να είμαι ειλικρινής, το μόνο που ξέρω, είναι ότι για μένα αυτό δεν μοιάζει να είναι ένα φυσικό μέρος του τοπίου του πλανήτη Άρη.

Πολλοί σκεπτικιστές μου λένε ότι απλά είναι μια σκιά,και διάφορα παιχνίδια της κάμερας με το φως ... Γι 'αυτό και και το επόμενο video έχει ενισχυθεί όσο καλύτερα μπορούσα και έχω επισημάνει το αντικείμενο, για όσους δεν μπορούν να το δουν.

Πολλοί σκεπτικιστές μου λένε ότι απλά είναι μια σκιά, και διάφορα παιχνίδια της κάμερας με το φως ... Γι 'αυτό και και το επόμενο video έχει ενισχυθεί όσο καλύτερα μπορούσα και έχω επισημάνει το αντικείμενο, για όσους δεν μπορούν να το δουν.

Το MarsRover συλλαμβάνει εικόνα μεταλλικού αντικειμένου στον Άρη (VIDEO) Το MarsRover συλλαμβάνει εικόνα μεταλλικού αντικειμένου στον Άρη (VIDEO) Reviewed by Αναστάσιος Ντίνος on Σεπτεμβρίου 03, 2012 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.