Πολλαπλά UFO φαίνεται να παρατηρούμε από το διαχωρισμό του δορυφόρου Landsat 8

Πολλαπλά UFO φαίνεται να παρατηρούμε από το διαχωρισμό του δορυφόρου LDCM. Είναι απίθανο να είναι διαστημικά σκουπίδια ή συντρίμμια κοντά στον LDCM γιατί μερικά από αυτά τα άγνωστα αντικείμενα αλλάζουν κατεύθυνση, αλλά όπως πάντα, εσείς αποφασίζετε.

Ο δορυφόρος εκτοξεύτηκε με τον μη επανδρωμένο πύραυλο Atlas 5 από την αεροπορική βάση Βάντενμπεργκ της Καλιφόρνια, ενώ η εκτόξευση μεταδόθηκε από την τηλεόραση της NASA.

Ο δορυφόρος Landsat κατά την αποστολή του θα συλλέξει δεδομένα και εικόνες που θα χρησιμοποιηθούν στη γεωργία, την εκπαίδευση, τις επιχειρήσεις, την επιστήμη, και την κυβέρνηση

Οι δορυφόροι κάνουν κύκλο γύρω από τη Γη κάθε 99 λεπτά, και τραβούν φωτογραφίες με λεπτομέρειες που φτάνουν το μέγεθος μίας μπάλας του μπέηζμπολ, ανάλογα με το μήκος κύματος του φωτός με το οποίο μετρούν. Τα δύο διαστημικά σκάφη κάποια στιγμή θα διαχωριστούν ώστε να επισκέπτονται κάθε σημείο της επιφάνειας της Γης κάθε οκτώ ημέρες.

Αποκάλυψη

Πολλαπλά UFO φαίνεται να παρατηρούμε από το διαχωρισμό του δορυφόρου Landsat 8 Πολλαπλά UFO φαίνεται να παρατηρούμε από το διαχωρισμό του δορυφόρου Landsat 8 Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Φεβρουαρίου 13, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.