Ρωσικός πύραυλος που μεταφέρει δορυφόρο των ΗΠΑ βυθίζεται στον Ειρηνικό Ωκεανό 40 δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευση του και την εμφάνιση δύο άγνωστων αντικειμένων

Η εκτόξευση ενός ρωσικού πυραύλου που μετέφερε έναν αμερικανικό δορυφόρο επικοινωνιών κατέληξε σε καταστροφή μετά από 40 δευτερόλεπτα από την εκτόξευσή του βυθίστηκε στη θάλασσα.

Αυτό ήταν άλλο ένα χτύπημα για τη φήμη της διαστημικής βιομηχανίας της Ρωσίας γιατί πριν από δύο χρόνια ένας άλλος δορυφόρος επικοινωνιών έπεσε στο έδαφος αμέσως μετά την εκτόξευση του.

Το περίεργο είναι ότι η ζωντανή μετάδοση διακόπηκε χωρίς λόγο σε κάποιο σημείο, ενώ δύο άγνωστα αντικείμενα κάνουν την εμφάνισή τους.

Το γεγονός αυτό συνέβει στις 1 Φεβρουαρίου του 2013 και ώρα 06:56 π.μ. GMT σύμφωνα με την Mail on Line.

Αποκάλυψη

Ρωσικός πύραυλος που μεταφέρει δορυφόρο των ΗΠΑ βυθίζεται στον Ειρηνικό Ωκεανό 40 δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευση του και την εμφάνιση δύο άγνωστων αντικειμένων Ρωσικός πύραυλος που μεταφέρει δορυφόρο των ΗΠΑ βυθίζεται στον Ειρηνικό Ωκεανό 40 δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευση του και την εμφάνιση δύο άγνωστων αντικειμένων Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Φεβρουαρίου 03, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.