Η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού - Από μυστικά αρχεία της Nasa

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει κάτι στο φεγγάρι που το κοινό δεν γνωρίζει και στη NASA δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να το κρατήσουν κρυφό. Τώρα, αν μπορούσαμε να πάρουμε μόνο λίγο καλύτερη ανάλυση στις εικόνες θα μπορούσαμε να δούμε και τις λεπτομέρειες αυτών των αντικειμένων.

Το γεγονός είναι ότι υπάρχουν τόσες πολλές περίεργες δομές, και βρίσκονται παντού, έτσι ώστε να κάνουν τον σκεπτικιστή να καταλάβει ότι αυτά δεν είναι σωματίδια σκόνης, και άλλα τυχαία πράγματα που αλιεύονται στις φωτογραφίες.

Ανοίξτε το μυαλό σας σε ότι θα μπορούσε να είναι αυτό που είναι μπροστά στα μάτια σας. Αφήστε όλες τις σκέψεις που σας λένε "αυτοί", ότι είναι ατέλειες φωτογραφιών.

Αυτά τα αντικείμενα είναι πραγματικά. Αφήστε τη γνώση σας να ανέλθει σε υψηλότερη συνείδηση. Τα μυαλά μας είναι μικρά και η ζωή μας και η αντίληψή μας, για να καταλάβουμε ότι είμαστε μόνο εμείς σε ένα μέρος ενός τεράστιου σύμπαντος, και πως όλα είναι δυνατά. Θα ήταν εγωιστικό εκ μέρους μας να πιστεύουμε ότι είμαστε οι μόνοι στο Σύμπαν.

Ας αφήσουμε το μυαλό μας να υλοποιήση την ελευθερία του από την Γη, που δεσμευόμαστε ως οντότητες.

Παρακολουθείστε το βίντεο με τις αποδείξεις ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν και η βάση τους είναι στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι «Πόρτες Ολύμπου» και το ενδιαφέρον της NASA (Σπήλαιο Τσακαλόπετρας)

Ίσως το μοναδικό βίντεο στον κόσμο που δείχνει ένα Α.Τ.Ι.Α. τόσο κοντά

Η δολοφονία του Τζον Κένεντι και ο μυστηριώδης ρόλος του ανθρώπου με την ομπρέλα