Τεχνητός θόλος στον Άρη!

Δεν πάει πολύς καιρός περίπου δυο μήνες που ένας ανώνυμος ερευνητής ανέβασε στο διαδίκτυο κάποιες εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον πλανήτη Άρη ή αλλιώς τον κόκκινο πλανήτη. Οι φωτογραφίες που θα δείτε πιο κάτω είναι πραγματικά εντυπωσιακές αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι στον πλανήτη αυτόν υπήρξε κάποιος εξωγήινος πολιτισμός κάποτε.

Στις φωτογραφίες αυτές θα δείτε μια δομή από πυλώνες από έναν διάφανο θόλο στο χείλος ενός κρατήρα στην περιοχή. Υπάρχει ακόμη πιο δίπλα μια σπασμένη σβάστικα ( !!!! ) δομή και αυτή αλλά και από ότι υπολογίζουν οι ειδικοί ακόμη πιο δίπλα φαίνεται να υπήρχε από τις δομές ένα λιμάνι!!!! Τις δομές αυτές τις φωτογράφησαν και είναι ορατές από το δορυφορικό σύστημα του GOOGLE MARS!!!! Η NASA έως συνήθως μέχρι τώρα κρατάει σιγή ιχθύος, η μόνη αντίδραση ήταν μια φράση από τον άνθρωπο που έχουν για τα δελτία τύπου όπου είπε τα εξής:

« Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες οι οποίες έχουν διαρρεύσει από την ΝΑSA οι οποίες αν και είναι ιδιοκτησία της δεν δείχνουν κάτι το ιδιαίτερο που να χρίζει έρευνας όπως απομεινάρια κάποιου εξωγήινου πολιτισμού… »

Βέβαια όταν ρωτήθηκε για όλες τις φωτογραφίες που δείχνουν όλα τα γνωστά κτίσματα, πρόσωπα, πυραμίδες, δομές πόλεων, απομεινάρια από διαστημόπλοια, παράξενα φώτα μέσα στις γυάλινες σήραγγες απάντησε:

« Αυτά όλα τα λένε αυτοί που έχουν αχαλίνωτη φαντασία! Το μόνο που έχει ανακαλύψει η ΝASA και το δέχεται είναι ότι κάποια στιγμή σε έναν κρατήρα της ανάβλυζε νερό για λίγο όμως, αυτό σημαίνει ότι για το μέλλον της ανθρωπότητας ο πλανήτης θα είναι χρήσιμος, αλλά και στους πόλους του υπάρχει πάγος.

Όσο για τις γυάλινες σήραγγες που μιλάνε όλοι και υπάρχουν φωτογραφίες οι οποίες και αυτές έχουν διαρρεύσει από την NASA πως ξέρουν ότι είναι γυάλινες; έχουν πάει εκεί και τις έχουν εξετάσει; Δεν είναι τίποτα άλλο από γεωλογικό φαινόμενο το οποίο έγινε από τους τεράστιους ανέμους ανά τις χιλιετηρίδες

Άραγε εδώ στην γη τόσα εκατομμύρια χρόνια γιατί δεν έγιναν τέτοιες δομές κάπου έστω και σε μικρότερη κλίμακα; Είναι προφανές ότι ψεύδονται και ότι γνωρίζουν πολύ καλά τι υπάρχει στον πλανήτη Άρη. Την ίδια τακτική έχουν ακολουθήσει και με την Σελήνη αλλά αναγκάστηκαν να πουν κάποιες αλήθειες για αυτήν λόγο των διαρροών από τους πιλότους των πυραύλων αλλά και των ραδιοκυμάτων μετάδοσης από τα VHF εκείνης της εποχής όπου είχαν γίνει υποκλοπές από ραδιοερασιτέχνες.

Βέβαια μετά από αυτό έφτιαξαν ειδικό κλειστό κύκλωμα ραδιοκυμάτων επικοινωνίας όταν πρωτοβγήκε το λεγόμενο διαστημικό λεωφορείο ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ. Από τότε είναι αδύνατον για κάποιον ραδιοερασιτέχνη να υποκλέψει τις συνομιλίες…….!!!!

Στις φωτογραφίες μπορείτε να διακρίνετε το λογότυπο της NASA αλλά και τις συντεταγμένες που μπορεί να βρει κάποιος μέσο το GOOGLE το επίμαχο καινούριο σημείο αυτό….

Υπάρχουν και άλλες δυο φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν μια πολύ περίεργη δομή που οι ειδικοί λένε ότι σίγουρα είναι τεχνητό!!! Το παρομοίασαν χαριτολογώντας σαν τα υπέρ διαστημόπλοια της ταινίας GALACTICΑ αλλά είπαν ότι είναι τεραστίων διαστάσεων για να πρόκειται για πραγματικό, αν και καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν!!! Οι διαστάσεις της τεχνητής δομής αυτής ξεπερνά σε μήκος τα 5 χιλιόμετρα και σε πλάτος είναι 890 μέτρα στο πιο φαρδύ σημείο του!!!!

Πρόκειται λένε για μια τεράστια κατασκευή η οποία φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι φτιαχτεί από κάποιον πολιτισμό και όχι από τον αέρα ή κάτι άλλο φυσικό στοιχείο του πλανήτη!!! Το τι είναι το αφήνουμε στην κρίση σας. Το παράξενο είναι ότι δεν υπάρχουν στοιχεία της NASA ούτε συντεταγμένες, που σημαίνει ότι βρισκόταν ακόμα σε εξέταση από τους εδικούς και δεν είχαν αποφανθεί για περί τίνος πρόκειται……

Εμείς δεν θα σχολιάσουμε τις φωτογραφίες αυτές γιατί άμα το κάνουμε θα μας πουν « κάποιοι » ότι το παρατραβάμε πάλι!!!! θα αφήσουμε εσάς να τις δείτε και τα συμπεράσματα να είναι δικά σας!! Θα επανέλθουμε στο θέμα αυτό βέβαια αυτό είναι σίγουρο και όταν επανέλθω δεν θα κρατήσω το στόμα μου κλειστό……. Για τυχόν παρεξηγήσεις ότι που τα ξέρω όλα αυτά που θα αναφέρω δεν θα είναι τίποτα άλλο από δηλώσεις κάποιων εδικών της NASA!!!

Πολλά έχουν κρύψει για τον Άρη αλλά και την Σελήνη τα οποία σιγά σιγά βγαίνουν στην επιφάνεια, και στην ταινία « IRON SKY » η οποία έφερε πολλές αντιδράσεις…….. ο αρχικός τίτλος ήταν « NAZI ON THE MOON » !!!! Το άλλαξαν; Διότι διέρρευσε στο διαδίκτυο η φωτογραφία από την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης που δείχνει μια βάση των NAZI σε σχήμα σβάστικας το οποίο και είχαμε κάνει άρθρο με τίτλο « ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ!!!! »!!!!

Όπως το περιστατικό με την Ρώσικη αποστολή φωτογράφησης του Φόβου ( ένα από τους δορυφόρους του Άρη ) όπου για πολλά χρόνια δεν έλεγαν τι είχε συμβεί. Μετά την διάλυση της USSR βγήκαν στην επιφάνεια, όχι όλα αλλά κάποια από αυτά. Παραθέτω ένα πολύ σπάνιο βίντεο για το αρχείο σας με το τι έγινε τότε!!!!

Το τι θα γίνει στο μέλλον είναι άγνωστο το αν θα πάμε εκεί ή όχι, μην ξεχνάτε στην δεκαετία του 70 έλεγαν ότι το 2020 θα είχαμε ήδη κάποιες βάσεις εκεί ακόμα και στην Σελήνη!!!! Μα αυτό δεν έγινε ποτέ, τώρα λένε μετά από 200 χρόνια θα κατοικηθεί ο Άρης!!!! Πιο από όλα αυτά είναι αλήθεια δεν μπορώ να το γνωρίζω αλλά είναι προφανές ότι δεν έχουν κάτι εκεί ακόμα λόγο ότι κάποιοι είναι εκεί από πολύ παλιά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι «Πόρτες Ολύμπου» και το ενδιαφέρον της NASA (Σπήλαιο Τσακαλόπετρας)

Ίσως το μοναδικό βίντεο στον κόσμο που δείχνει ένα Α.Τ.Ι.Α. τόσο κοντά

Η δολοφονία του Τζον Κένεντι και ο μυστηριώδης ρόλος του ανθρώπου με την ομπρέλα