Γνωστοποίηση UFO στη Ρωσία - Λαμβάνοντας υπόψη την αποκάλυψη της αλήθειας;

Η ταινία αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της ουφολογίας και Γνωστοποίησης των Ufo και θεωρείται από πολλούς ως μία κλασική απόδειξη.

Συμμετοχή ερευνητών UFO σε αυτή την ιστορική ευκαιρία, καθώς συναντιούνται για πρώτη φορά με υψηλόβαθμους στρατιωτικούς αξιωματούχους της Ρωσίας και εκπρόσωπους από την πρώην KGB, την Ρωσική Ακαδημία αντιαεροπορικής Άμυνας στο Τβερ, για να εξετάσουν τα αποδεικτικά στοιχεία των UFO που συγκεντρώθηκαν από τη Ρωσική Κυβέρνηση σε μια ελεύθερη και ανοικτή συζήτηση για να ενταχθεί επίσημα και η Ρωσία στην αποκάλυψη των UFO.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει βιντεοσκοπημένες αποδείξεις από τον Ρωσικό στρατό και το Ρωσικό διαστημικό πρόγραμμα, που αποδεικνύει ότι υπάρχει μια ανεξήγητη παρουσία UFO στους ουρανούς μας. Περιλαμβάνει επίσεις φωτογραφίες και βίντεο από εξωγήινα διαστημόπλοια.

Αποκάλυψη

Γνωστοποίηση UFO στη Ρωσία - Λαμβάνοντας υπόψη την αποκάλυψη της αλήθειας; Γνωστοποίηση UFO στη Ρωσία - Λαμβάνοντας υπόψη την αποκάλυψη της αλήθειας; Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Φεβρουαρίου 10, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.