Χαμένες Πυραμίδες στην Γκίζα ανακαλύπτονται σε παλιό χάρτη

Η πρώτη φωτογραφία προέρχεται από το πανεπιστήμιο Iowa digital library – Artist: Denon Vivant 1747 – 1825

Αφορά σκίτσο πριν το 1820 στην πρώιμη περίοδο της εξερευνήσεως της Αιγύπτου, και δείχνει μια άθικτη πυραμίδα τότε. Λίγο μετά από αυτήν την εξερευνητική αποστολή η πυραμίδα ξηλώθηκε! Αν με ρωτήσετε γιατί δεν ξέρω. Αλλά μου θυμίζει τα «παιχνιδάκια» των «μυημένων» της εποχής του Roger Bacon και του John Dee.

Βέβαια υπάρχουν και άλλοι λόγοι. Για να μην βγει ποτέ το σωστό μοντέλο της αστρονομικής κλίμακας των Πυραμίδων/Αστεριών με την ζώνη του Ωρίωνα και οι απαγορευμένοι αστρικοί χάρτες. ΕΕΕ μην περιμένετε να σας ΞΑΝΑ πω γιατί, τα έχω γράψει και είναι απαραίτητο να βάλετε το ΜΥΑΛΟ σας να ΔΟΥΛΕΨΕΙ … Η ζωή δεν είναι τηλεόραση να σας δώσει μασημένη μιμιδιασμένη πληροφορία.

Για την Γνώση χρειάζεται ΚΟΠΟΣ και ΤΡΟΠΟΣ για να την αγγίξει ο άνθρωπος, απλώς και μόνον περιφερειακά. Για να δούμε λεβέντη μου μπορείς να σκεφτείς, και να ζήσεις χωρίς το καλαμάκι του φραπέ; Ναι σ’ εσένα μιλώ, που σου πείραξε το ασήμαντο εγώ σου η ερπετοειδής Lacerta και δεν σκέφτεσαι (με τι άραγε;) πως είσαι το μεζεδάκι της με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο … και μάλιστα με την συμφωνία σου.

Αρχικά η αστρονομική κλίμακα ρυθμίστηκε ώστε η ζώνη του Ωρίωνα να συμπίπτει με τα μεγέθη των τριών κυρίων πυραμίδων της Γκίζας. Η διαφάνεια τοποθετήθηκε πάνω από τις πυραμίδες. Το αποτέλεσμα σταματούσε την αναπνοή. Αυτό που έβγαινε ήταν μια σειρά πολύ σωστών συσχετίσεων με τα πιο σημαντικά αστέρια του αστερισμού του Ταύρου. Ο Ωρίων βρίσκεται δίπλα στο ιερό ταύρο των αρχαίων.

Αλλά κάτι έλλειπε ο Wayne Herschel ήταν σαστισμένος γιατί δεν υπήρχαν συσχετισμοί με τα τέσσερα σημαντικά εξωτερικά αστέρια που αποτελούν τον αστερισμό του Ωρίωνα.

Αν και ο νέος συσχετισμός φαινόταν σωστός, αισθανόμουν πολύ σίγουρος ότι έπρεπε να υπάρχουν συσχετισμοί με τα δύο πλέον λαμπρά άστρα του Ωρίωνα (που έμειναν απέξω από το μοντέλο του Robert Bauval.

Ένα ταξίδι στην Γκίζα σύντομα έλυσε την απορία μου. Καθώς κοίταζα το πλατό από την Σφίγγα, στεκόταν εκεί μπροστά στα μάτια μου. Φαινόταν ότι ήταν μια από τις χαμένες πυραμίδες … σε όλο της το μεγαλείο. Ένα ξεχασμένο «ερείπιο πυραμίδας». Είχε ένα τεράστιο υπερυψωμένο μονοπάτι, για αυτό οι αρχαιολόγοι το θεώρησαν ως ερείπιο τοίχου. Το πυραμιδικό ερείπιο είναι τόσο τεράστιο που αψηφά κάθε λογική στο γιατί κανένας ιστορικός μέχρι σήμερα δεν το θεώρησε ερείπιο.

Με δυσκολία κράταγα την φωτογραφική μου μηχανή καθώς φωτογράφιζα το απίστευτο εύρημα μου.

Έτσι υπάρχουν τέσσερα χαμένα ερείπια πυραμίδων, οπότε αλλάζει δραματικά η αιτία του γιατί χτίστηκαν αυτές οι πυραμίδες και τι εξυπηρετούν.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ;

Μια ακόμη συνωμοσία για να μην μάθουμε ποτέ, πως καταντήσαμε μαριονέτες στα χέρια των Τηλεπαθητικών Επικυρίαρχων και να παραμείνουμε για πάντα οι Μαϊμούδες της Ουτοπίας, ενώ ταυτόχρονα αντι-εξελισσόμαστε σταδιακά όντως σε μαϊμούδες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι «Πόρτες Ολύμπου» και το ενδιαφέρον της NASA (Σπήλαιο Τσακαλόπετρας)

Ίσως το μοναδικό βίντεο στον κόσμο που δείχνει ένα Α.Τ.Ι.Α. τόσο κοντά

Η δολοφονία του Τζον Κένεντι και ο μυστηριώδης ρόλος του ανθρώπου με την ομπρέλα