Παράξενες ανωμαλίες που έχουν παρατηρηθεί από την NASA με Zωντανούς οργανισμούς στο διάστημα

Η Αποκάλυψη έχει από καιρό έχει υποστηρίξει για κάποιες ανωμαλίες που χαρακτηρίζονται ως UFO και ζουν στο διάστημα, που στην πραγματικότητα είναι οργανισμοί που κατοικούν στον ουρανό. Όταν έχετε μελετήσει τα φαινόμενα UFO για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα είναι αρκετά εύκολο να φτάσετε σε αυτό το συμπέρασμα.

Να φανταστείτε ότι ανακαλύπτουμε ακόμα ζωντανά πλάσματα στους δικούς μας επίγειους ωκεανούς μας, και δεν έχουμε σχεδόν καμία γνώση για το τι πραγματικά ζει στον χώρο της ατμόσφαιρα μας.

Πολλά πλάσματα του ουρανού, ή οργανισμοί η Δρ Ruehl τους ονομάζει Zeroids, και τους έχουν δει να κινούνται μέσα στον ουρανό μας σαν έξυπνα όντα Θα μπορούσαν όμως να υπάρξουν πολλές διαφορετικές εξηγήσεις για την συμπεριφορά αυτή.

Αυτό μπορεί να φαίνεται τραβηγμένο σε πολλούς, αλλά να έχετε κατά νου ότι η κατανόησή μας για τον χώρο εξακολουθεί να είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Η πεποίθηση ότι οι ζωντανοί οργανισμοί που ζουν στους ουρανούς μας σε καμία περίπτωση δεν μειώνει το γεγονός ότι τα UFO είναι ακόμα ένα πραγματικό φαινόμενο. Παρέχει σε μας μόνο μία ρεαλιστική, ή τουλάχιστον μία εύλογη εξήγηση για έναν τύπο UFO, το οποίο δεν γνωρίζαμε αλλά έχουμε δει συχνά.

Μια μικρή συλλογή από παράξενες ανωμαλίες που έχουν παρατηρηθεί από την NASA και διάφορες άλλες πηγές. Θα μπορούσε πραγματικά ο χώρος να γεμίσει με αυτά τα πλάσματα που ζουν ακριβώς όπως και στους ωκεανούς μας. Μερικά από τα βίντεο και τις φωτογραφίες φαίνεται να μας δείχνουν ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί.

Αποκάλυψη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι «Πόρτες Ολύμπου» και το ενδιαφέρον της NASA (Σπήλαιο Τσακαλόπετρας)

Ίσως το μοναδικό βίντεο στον κόσμο που δείχνει ένα Α.Τ.Ι.Α. τόσο κοντά