Project Blue Planet και στοιχεία των εξωγήινων στη Γη

Το ακόλουθο έγγραφο πιστεύεται ότι είναι οι προσωπικές σημειώσεις και επιστημονική έρευνα ενός επιστήμονα ο οποίος είχε προσληφθεί από την κυβέρνηση, και για αρκετά χρόνια είχε επισκεφθεί όλες τις περιοχές όπου αναφέρονταν Ufo και εξωγήινες μορφές ζωής, ενώ αναλύει τα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από όλη αυτή την προσπάθεια.

Έγραψε επίσης σημειώσεις σχετικά με έγγραφα τα οποία ήρθε σε επαφή, και με οποιονδήποτε τρόπο αυτά συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την οργάνωση, τη δομή ή τη λειτουργία για τη συλλογή των δεδομένων αυτών.

Αυτό το άτομο ανακάλυψε, συντηρεί και διατηρεί προσωπικές σημειώσεις και στοιχεία από έρευνες τριάντα τριών (33) ετών και ως εκ τούτου κάποιοι άρχισαν να ανησυχούν. Τερμάτισε την συνεργασία του με την κυβέρνηση και σήμερα κρύβεται από αυτή τη χώρα. Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή του σε αυτές τις έρευνες, και από αυτά που ανακάλυψε τον έκαναν να κρυφτεί.

Αρχείο pdf από το έργο του Project Blue Planet (μπλε πλανήτη), μπορείτε είτε να το κατεβάσετε ή να το διαβάσετε σε απευθείας σύνδεση

Αποκάλυψη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι «Πόρτες Ολύμπου» και το ενδιαφέρον της NASA (Σπήλαιο Τσακαλόπετρας)

Ίσως το μοναδικό βίντεο στον κόσμο που δείχνει ένα Α.Τ.Ι.Α. τόσο κοντά