100.000 χιλιάδες δολάρια ανταμοιβή για την καλύτερη απόδειξη ότι τα UFO είναι πραγματικά

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η αμοιβή που προσφέρεται για την καλύτερη απόδειξη UFO είναι εκπληκτική, ενώ θα χρησιμοποιηθεί για την διαφημιστική εκστρατεία της νέας ταινίας του James Fox, 701.

Ο καθένας ξέρει ότι το 90-95% των κατοπτεύσεων UFO δεν καταγγέλλονται, οπότε ας ελπίσουμε ότι θα αρχίσουμε να βλέπουμε κάποια αξιόλογα στοιχεία. Ας ελπίσουμε ότι η ανταμοιβή θα είναι η αιτία που θα μας δείξει περισσότερα στοιχεία, που ποτέ δεν είχαν βγει στην δημοσιότητα. Θα σας κρατάμε ενήμερους ως εξελιχθούν τα πράγματα.

Η ανταμοιβή είναι $ 100.000

Μια πτυχή που θέτει η ταινία είναι η δέσμευση του παραγωγού να φέρει στο φως στοιχεία που δεν έχετε ξαναδεί. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, προσφέρουμε 100.000 χιλιάδες δολάρια ανταμοιβή για την καλύτερη απόδειξη ότι τα UFO είναι πραγματικά (που σημαίνει ότι δεν θα είναι δομημένα σκάφη που έχουν κατασκευαστεί από οποιοδήποτε γνωστό πρακτορείο στη γη).

Αυτό το υλικό μπορεί να έχει τη μορφή μιας φωτογραφίας, βίντεο, στιγμιότυπα ταινίας ή συντρίμμια από έναν υποτιθέμενο τόπο συντριβής, αλλά όλα θα πρέπει να είναι σε θέση να περάσουν από επιστημονικό έλεγχο από την ομάδα μας που τα επέλεξε. Το πρόσωπο που έχει στην κατοχή του εν λόγω στοιχεία μπορεί να διατηρήσει την ανωνυμία του ή να εμφανίζεται στην ταινία μας. Αν εσείς ή κάποιος γνωστός σας έχει αποδεικτικά στοιχεία που αισθάνεστε ότι πρέπει να εξεταστούν, παρακαλούμε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ αμέσως μαζί μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αν έχετε στοιχεία που θα θέλατε να υποβάλετε για $ 100.000, δώστε μια σύντομη περιγραφή, σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ακόλουθη διεύθυνση. Θα απαντήσουμε σε κάθε υποβολή. email επικοινωνία: evidence@701themovie.com

Ιστοσελίδα & πληροφορίες επικοινωνήστε με 701themovie.com

Αποκάλυψη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι «Πόρτες Ολύμπου» και το ενδιαφέρον της NASA (Σπήλαιο Τσακαλόπετρας)

Ίσως το μοναδικό βίντεο στον κόσμο που δείχνει ένα Α.Τ.Ι.Α. τόσο κοντά