Απίστευτο εύρημα στον Άρη: Σύμβολο σε σχήμα κέλτικου σταυρού

Ένα μυστηριώδης σύμβολο έχει βρεθεί σε ένα βράχο στον Άρη. Η εικόνα ελήφθη από το Mars Rover Opportunity, και δείχνει ένα σύμβολο σε σχήμα που μοιάζει με έναν κέλτικο σταυρό της Ιρλανδίας.

Ο κέλτικος σταυρός ή ο ιρλανδικός Σταυρός, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως από πολλούς αρχαίους λαούς, πολύ πριν από την έλευση του Χριστιανισμού.

Η έννοια που συνήθως αποδίδεται σε αυτό το σύμβολο είναι ο Ήλιος, σε συνδυασμό με μια αίσθηση σύνδεσης ανάμεσα στον γήινο κόσμο και τον ουράνιο κόσμο.

Το σύμβολο του Κέλτικου σταυρού.

Στην ανάλυση του συμβόλου του Κέλτικου σταυρού είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στο κέντρο του σταυρού, το σταθερό σημείο που όλες οι παραδόσεις συμφώνησαν να ορίσουν συμβολικά ως τον πόλο, που κάνει την περιστροφή του κόσμου, και αντιπροσωπεύεται γενικά τον τροχό, τόσο μεταξύ των Κελτών, όσο και των Ινδουιστών.

Φυσικά η φωτογραφία είναι από την Nasa και μπορείτε να την δείτε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο, και αυτό γιατί μας αρέσει να μιλάμε πάντα με αποδείξεις.

Βλέπε αρχική εικόνα της NASA

Φωτογραφία Πηγή: http://mars.jpl.nasa.gov/mer/gallery/all/1/m/3720/1M458433044EFFCEQKP2955M2M1.JPG

Αποκάλυψη

Απίστευτο εύρημα στον Άρη: Σύμβολο σε σχήμα κέλτικου σταυρού Απίστευτο εύρημα στον Άρη: Σύμβολο σε σχήμα κέλτικου σταυρού Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Οκτωβρίου 11, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.