Υπόθεση απαγωγής από εξωγήινους αποδείχτηκε ότι είναι... αληθινή, χάρη σε έναν αστρικό χάρτη!

Ένας ειδικός των στατιστικών επιστημών ονόματι David Saunders έφερε ξανά στο προσκήνιο μια υπόθεση απαγωγής από εξωγήινους που είχε μπει σε αρκετά πρωτοσέλιδα εφημερίδων την δεκαετία του 1960.

Η Μπέττυ και ο Μπάρνεϊ Χιλλ από το Νιου Χάμσαϊρ των Ηνωμένων Πολιτειών ισχυρίζονταν πως είχαν απαχθεί από εξωγήινους, οι οποίοι εξέτασαν τα μάτια, τα αυτιά, τη μύτη και τον λαιμό τους.

«Είπαν ότι ήθελαν να ελέγξουν το νευρικό μου σύστημα», είχε αναφέρει η Μπέττυ, η οποία έφυγε από την ζωή το 2004.

«Προσπάθησαν να εισχωρήσουν ένα εργαλείο που έμοιαζε με σύριγγα στο σώμα μου, κάτι που προκάλεσε πόνο και σταμάτησαν», είχε πει.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, οι εξωγήινοι έβρισκαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην σκελετική δομή του άνδρα της.

Η ιστορία της γυναίκας είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης. Μάλιστα, ένας υπνωτιστής την είχε βοηθήσει να θυμηθεί λεπτομέρειες από το ταξίδι της, κάνοντάς την να σχεδιάσει ένα χάρτη ο οποίος έδειχνε από που έρχονταν οι εξωγήινοι.

Πενήντα τέσσερα χρόνια μετά, ένας ειδικός ονόματι David Saunders έρχεται να δικαιώσει την Χιλλ και τον άντρα της, ισχυριζόμενος ότι ο χάρτης που σχεδίασε η γυναίκα θυμίζει τον αστερισμό Ζέτα Reticuli.

O ίδιος αναφέρει πως θα ήταν αδύνατο η Χιλλ να σχεδίασε τυχαία το συγκεκριμένο σύστημα, αφήνοντας να εννοηθεί πως η απαγωγή αποτέλεσε πραγματικό συμβάν και όχι αποκύημα της φαντασίας του ζευγαριού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι «Πόρτες Ολύμπου» και το ενδιαφέρον της NASA (Σπήλαιο Τσακαλόπετρας)

Ίσως το μοναδικό βίντεο στον κόσμο που δείχνει ένα Α.Τ.Ι.Α. τόσο κοντά

Η δολοφονία του Τζον Κένεντι και ο μυστηριώδης ρόλος του ανθρώπου με την ομπρέλα