ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ


Σήμερα θα σας δείξω αυτό που πιστεύω ότι είναι η απόδειξη ότι αυτά τα άγνωστα αντικείμενα υπάρχουν όσο η ημέρα. Αυτό είναι ένα πολύ πραγματικό θέμα, και για πολλούς θα είναι δύσκολο να το αντιληφθούν ότι δεν είναι επιστημονικής φαντασίας. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι να κατανοήσουμε ότι θα υπερέβαινε να πούμε ότι τους έχουμε γνωρίσει ποτέ ως είδος. Το κύριο ζήτημα  είναι ότι αν ήταν πραγματικά εκεί, η κυβέρνηση θα έπρεπε να πει κάτι, σωστά; Χμ ... Όχι, δεν είναι η κυβέρνηση ,που μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν. Το άλλο θέμα είναι, αν ήταν εκεί, πώς και δεν μπορούμε να τους δούμε; Αυτή η ιστορία ξεκινά επειδή μπορείτε να τους δείτε. Έχω εξετάσει εκατοντάδες φωτογραφίες της σελήνης, πολλές δε από αυτές από το Apollo Αρχείο εικόνων στο κρατικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Υπάρχουν τόσες πολλές εικόνες με τόσα πολλά να δούμε, που μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακά. Σε κάθε εικόνα, εγώ πάντα φαίνεται να βρίσκω  κάτι που απλά δεν φαίνεται να ταιριάζει.

ΟΚ, ανοίξτε το link σε άλλο παράθυρο έτσι θα ξέρετε τι λέω για αυτό από εδώ. Θα πρέπει τώρα να εξετάσουμε την εικόνα AS15-Μ-0294 από το Apollo15. Στα αριστερά, οι παράμετροι, και αξία, καθώς και στα δεξιά είναι η φωτογραφία που αν παρατηρήσετε έχει κάποιο έλεγχο στο κάτω μέρος για να περιηγηθείτε στο ζουμ (+ -), αριστερά, πάνω, κάτω, δεξιά, στη συνέχεια, επιστρέφει στην αρχική θέση. 
 
Κάντε κλικ στην εικόνα για να την αρπάξει και τραβήξετε το πάνω μέρος προς τα δεξιά μέχρι την αριστερή των συνόρων της, η μεγάλη εικόνα συναντά το δεξί όριο της με τη μικρή φωτογραφία. Τώρα μετακινήστε απλώς προς τα δεξιά. Στη συνέχεια, να μειωθεί έτσι η κορυφή της μεγάλης εικόνας είναι περίπου μια ίντσα κάτω από τη βάση των συνόρων του με τη μικρή φωτογραφία. Έτσι τώρα απευθείας στο κέντρο του πλαισίου θα πρέπει να είναι μια περιοχή που μοιάζει λίγο πιο σκούρα, λίγο δεξιά από δύο μικρότερους κρατήρες που είναι συνδεδεμένοι πάνω και κάτω. Τώρα μεγέθυνση σιγά-σιγά, το σκοτεινό είδος στη περιοχή που έρχεται σε ένα σημείο που δείχνει προς τα κάτω. Τώρα ζουμ όλος ο τρόπος μέχρι εκείνο το σημείο που είναι στο κάτω μέρος της φωτογραφίας. Βλέπετε την παράξενη μαύρη φιγούρα κοντά στην κορυφή του ζουμ.Είναι αρκετά μεγάλη εξετάζοντας τη σκιά και έχει ένα πολύ περίεργο σχήμα για να πούμε το λιγότερο.

Τώρα, στην ίδια φωτογραφία και να επιστρέψετε στην αρχική θέση, παρατηρήστε τους δύο μεγαλύτερους κρατήρες στην πάνω δεξιά γωνία διαγώνια. Μεγέθυνε τους λίγο και θα δείτε ένα άλλο μικρότερο κρατήρα στην ίδια γραμμή κοντά στην πάνω δεξιά γωνία, μεγέθυνση περίπου στα μισά μέχρι το μικρό κρατήρα να φαίνεται μεγάλο και στην κάτω αριστερή γωνία του πλαισίου. Τώρα εξετάστε το μικρό μαύρο κόκκο κοντά στην πάνω δεξιά γωνία του παραθύρου και ζουμ σε όλη τη διαδρομή μέσα στο κόλπο. Και πάλι, ένα άλλη μία τυχαία σκιά φαίνεται ότι είναι εκτός τόπου. Είναι πολύ προφανές ότι μια δομή δεν στέκεται με τίποτα γύρω από αυτό και να σημαίνει ότι είναι ένας βράχος.

Και πάλι στην ίδια φωτογραφία, επιστρέψτε στην αρχική θέση. Πηγαίνετε στο μεγάλο κρατήρα και σε όλη τη διαδρομή προς τα δεξιά και θα δείτε ότι κάτι έχει αποκοπεί από τη φωτογραφία. Μεγέθυνση ανάμεσα στην κορυφή του μεγάλου κρατήρα και τους δύο μικρούς κρατήρες πάνω από αυτό. Τώρα κάνετε ζουμ στο κάτω μέρος από τους μικρούς κρατήρες, και θα δείτε ένα ακόμη μικρότερο κρατήρα μεταξύ αυτών των δύο. Το πολύ μικρό κρατήρα που θα πρέπει να είναι στην κορυφή της φωτογραφίας. Ανακοίνωση για το σχήμα V! Τι είναι αυτό! Δεν φαίνεται να είναι φεγγάρι για μένα.

Επιστρέψτε στην αρχική θέση, στη συνέχεια, μεγεθύνετε την κατάθλιψη, μόλις έφυγε από τους τρεις μικρούς κρατήρες στην κάτω δεξιά γωνία της φωτογραφίας. Ζουμ σε όλη τη διαδρομή στο κέντρο της κατάθλιψης και θα πρέπει να δείτε κάτι που μοιάζει με ένα φίδι. Δεν είμαι σίγουρος τι είναι ούτε αυτό. Στη συνέχεια, σμίκρυνση μερικά κλικ, πιάσε τη φωτογραφία και τραβήξατε προς τα κάτω και προς τα αριστερά, και θα δείτε μια άλλη παράξενη σκιά στην πάνω δεξιά γωνία. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αν είναι ορατό σε αυτή τη φωτογραφία, δεν είναι μικρό.

Αυτή ήταν απλώς μια τυχαία φωτογραφία που πήρα όπως έγραφα αυτό το post. Σκέφτηκα ότι ήταν το σωστό πράγμα που θα κάνει την εξέταση δήλωσή μου σχετικά με την εύρεση πάντα σε κάτι περίεργο. Κατά κάποιον τρόπο, θα ήθελα να το αποδείξει και πάλι στον εαυτό μου. Αυτό που επιβεβαίωσε πραγματικά την πεποίθησή μου είναι ότι πρόκειται για αλλοδαπές δομές στο φεγγάρι.

Υπάρχει μια ομάδα που ονομάζεται Lunomaly Research Group που έχουν συγκεντρώσει  ένα απίστευτο αριθμό φωτογραφιών, που μπορείτε να δείτε για μια δωρεά αν αποφασίσετε ότι αξίζει. Αυτές οι φωτογραφίες είναι ελεύθερες για το κοινό μέσω της NASA, αλλά έχουν περάσει από τον κόπο να επισημανθούν λόγω ανωμαλίας και της διαλογής μέσα από τις χιλιάδες φωτογραφίες.  


Αυτά είναι τα γεγονότα, δείτε και αποφασίσετε για τον εαυτό σας.

ask2use: Υποχρεωτική αναφορά πηγήςΟ δημιουργός σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή, ως ηλεκτρονική διεύθυνση (URL) ολόκληρου του άρθρου.

Σχόλια

  1. Καλησπέρα, πολυ ενδιαφέρον το ποστ σου, έχω υποτοτλίσει ένα παρόμοιο βίντεο για κτίσματα στη Σελήνη, θα το βρεις εδω http://www.youtube.com/watch?v=eqZaWv2y9Ns


    Επίσης ένας φίλος κάποιο βράδυ, τραβούσε με βίντεο απ'το τηλεσκόπιο του τη Σελήνη και αργότερα που το είδε παρατήρησε κάτι να περνάει μπροστά. Το'χει ανεβάσει στο youtube εδώ
    http://www.youtube.com/watch?v=Txjouy1sXyc&feature=channel_video_title

    Οκ, μπορεί να είναι και κάτι άλλο, αλλά ποτέ δε ξέρεις.. Πρόσεχε το βίντεο κάτω αριστερά, κάπου στο 0:08

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι «Πόρτες Ολύμπου» και το ενδιαφέρον της NASA (Σπήλαιο Τσακαλόπετρας)

Ίσως το μοναδικό βίντεο στον κόσμο που δείχνει ένα Α.Τ.Ι.Α. τόσο κοντά

Η δολοφονία του Τζον Κένεντι και ο μυστηριώδης ρόλος του ανθρώπου με την ομπρέλα