Αποδείξεις ότι μας εξαπατά η Nasa - Τεράστια αντικείμενα προσγειωνόνται στον Ήλιο - Βίντεο

Πιθανότατα το βίντεο αυτό προέρχεται απο επιστήμονες της Ρωσίας και μεταφράστηκε στα Ελληνικά.

Αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η Δυτική επιστήμη είναι "ελεγχόμενη" και εξαπατά τους πολίτες που την χρηματοδοτούν. Τα σημαντικά αποτελέσματα τα κρατούν για ιδοτελείς σκοπούς και κρατούν το λαό σε άγνοια. Όσοι έχετε γνώσεις αστρονομίας ελέγξτε το βίντεο και περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Προσέξτε το μαύρο αντικείμενο που περιστρέφεται πάνω απο τον Πόλο του Ήλιου. Η περιστροφική κίνηση του αντικειμένου προκύπτει αν ενώσουμε φωτογραφίες του αντικειμένου από διαφορετικές χρονολογίες οπότε βλέπει κάποιος καθαρά το αντικείμενο να περιστρέφεται.

Από αυτή την ένωση φωτογραφιών αντιλαμβάνεται κανείς το πόσο μεγάλη έρευνα έκαναν οι δημιουργοί του βίντεο.

Δείτε το στο λεπτό 03:20.

Δεκάδες πρώην υπάλληλοι της NASA μέχρι τώρα την έχουν κατηγορήσει για απόκρυψη στοιχείων...

Μην πιστεύετε ότι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται. Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας.

Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας. Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν...

Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.

Αποδείξεις ότι μας εξαπατά η Nasa - Τεράστια αντικείμενα προσγειωνόνται στον Ήλιο - Βίντεο Αποδείξεις ότι μας εξαπατά η Nasa - Τεράστια αντικείμενα προσγειωνόνται στον Ήλιο - Βίντεο Reviewed by Αναστάσιος Ντίνος on Μαΐου 08, 2011 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Το βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμο, διότι ο χρήστης έχει κλείσει το λογαριασμό του.
    Προς αποφυγήν του ιδίου γεγονότος στο μέλλον, θα σαςπρότεινα να κατεβάζετε τα βίντεο και να τα ανεβάζετε απευθείας στο άρθρο από τον υπολογιστή σας, ώστε να μην χάνονται.

    Καλή συνέχεια κι ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.