Ρεκόρ εμφανίσεων ΑΤΙΑ στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ISS

Εδώ και ενάμιση μήνα, δεν λένε να σταματήσουν τα άγνωστα αντικείμενα που εμφανίζονται κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS)! Τα δεκάδες βίντεο και οι φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, δείχνουν στις εικόνες που λαμβάνονται από τις κάμερες της NASA, αντικείμενα διαφόρων σχημάτων και χρωμάτων, να κινούνται άλλα αργά - άλλα γρήγορα, μπαίνοντας ή βγαίνοντας από την ατμόσφαιρα.

Έτσι, είναι αρκετά δύσκολο να θεωρήσουμε σωστές μόνο τις ''λογικές'' ερμηνείες της NASA για μικρούς μετεωρίτες, διαστημικά συντρίμμια και διερχόμενους δορυφόρους που αντανακλούν το φως του ήλιου, χωρίς να θεωρούμε επίσης πιθανή και μία συγκάλυψη απόρρητων ή εξωγήινων διαστημικών σκαφών.

Τα αντικείμενα εμφανίστηκαν στις 1, 5, 6, 10, 14, 20, 22, 24, 25, 28, 30 Ιανουαρίου και στις 1, 3, 6, 11 Φεβρουαρίου (μέχρι τη στιγμή που γράφτηκε το συγκεκριμένο άρθρο).

Όλα τα αντικείμενα που καταγράφηκαν από τον ΔΔΣ δεν είχαν καμία σχέση με τον μετεωρίτη που συνετρίβει στα Ουράλια ή τον αστεροειδή 2012 DA14 που πέρασε ξυστά από τη Γη, δύο περιστατικά που συνέβησαν μεταγενέστερα, στις 15 Φεβρουαρίου του 2013.

Ρεκόρ εμφανίσεων ΑΤΙΑ στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ISS Ρεκόρ εμφανίσεων ΑΤΙΑ στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ISS Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Φεβρουαρίου 17, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.