Τηλεοπτικό ρεπορτάζ σχετικά με τη δραστηριότητα UFO πάνω από την Cotulla στο Τέξας

Τις τελευταίες εβδομάδες γίνεται λόγος για πολλές εμφανίσεις UFO στην πόλη Cotulla στο Τέξας. Το κανάλι KENS5 έκανε μία αναφορά στο θέμα.

Το Κοινό Δίκτυο UFO (MUFON), είναι η οργάνωση που ερευνά θεάσεις ΑΤΙΑ και μας λέει ότι έχουν λάβει διάφορες κλήσεις από το νότιο Τέξας. Η εθνική οργάνωση μας λέει επίσης ότι μπορεί να εξηγήσει περίπου 80-90% τοις εκατό των περιπτώσεων UFO που ερευνά. Ωστόσο, αυτοί ενδιαφέρονται περισσότερο για το ανεξήγητο που περιλαμβάνει τουλάχιστον το 10% τοις εκατό των αναφερθέντων θεάσεων.

Ο ερευνητής της MUFON John Cross μας λέει ότι δεν είναι σίγουροι για το άλλο 10% τοις εκατό, και οι εικασίες για τις ανεξήγητες θεάσεις είναι για fireballs ή μυστικά αεροσκάφη, και επισημαίνει ότι η Καλιφόρνια, το Τέξας και το Ντιτρόιτ είναι από τα επίμαχα σημεία για τα UFO.

Αποκάλυψη

Τηλεοπτικό ρεπορτάζ σχετικά με τη δραστηριότητα UFO πάνω από την Cotulla στο Τέξας Τηλεοπτικό ρεπορτάζ σχετικά με τη δραστηριότητα UFO πάνω από την Cotulla στο Τέξας Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Φεβρουαρίου 03, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.