Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί δεν έχουμε επιστρέψει στο φεγγάρι; [Βίντεο]

Η 20η Ιουλίου 1969 είναι ημερομηνία ορόσημο για την ιστορία της ανθρωπότητας, καθώς για πρώτη φορά ανθρώπινο ον πάτησε το πόδι του σε άλλο πλανήτη και συγκεκριμένα στη Σελήνη.

Ήταν δύο από τα μέλη της αμερικανικής διαστημικής αποστολής Απόλλων 11, οι αστροναύτες Νιλ Άρμστρονγκ και Έντουιν Μπαζ Όλντριν.

Υπάρχουν, βεβαίως, και αυτοί που αντιλέγουν, ισχυριζόμενοι ότι αποστολή ανθρώπου στη Σελήνη δεν έγινε ποτέ και ότι όλα ήταν μια καλοστημένη χολιγουντιανή παράσταση, προκειμένου να αναστηλωθεί το πεσμένο γόητρο της NASA, που είχε τρωθεί από τις διαστημικές επιτυχίες των Σοβιετικών.

Οι θεωρίες αυτές βασίζονται σε κάποιες ενδείξεις, αλλά εξακολουθούν να παραμένουν σε επίπεδο συνωμοσιολογίας, είδος που ανθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί δεν έχουμε επιστρέψει στο φεγγάρι; Μήπως η NASA κρύβει ένα κάποιο σκοτεινό μυστικό από εμάς;

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν σε ιστορίες συνομωσίας που θα μπορούσαν να αποδειχθούν αληθινές.

Οι φήμες λένε ότι κάτι βρίσκεται στην αθέατη πλευρά της σελήνης, την πλευρά που δεν βλέπουμε ποτέ από τη Γη.

Δείτε το ντοκιμαντέρ και ίσως μερικές απορίες σας λυθούν:

Αποκάλυψη

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί δεν έχουμε επιστρέψει στο φεγγάρι; [Βίντεο] Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί δεν έχουμε επιστρέψει στο φεγγάρι; [Βίντεο] Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Νοεμβρίου 10, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.