Αρχαίοι εξωγήινοι στο Περού και στο Ιράκ

Θα εκπλαγεί κάποιος αν κοιτάξει τα στοιχεία που αποδεικνύουν, πως οι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχω πει και στο παρελθόν πως κάθε θρησκεία μιλάει για ανθρώπους από τον ουρανό. Πέρα από το γεγονός πως όλες οι αρχαίες διδασκαλίες αναφέρονται σε αυτούς τους ανθρώπους από τον ουρανό, σχεδόν ο κάθε πολιτισμός που πέρασε από τον πλανήτη μας, έχει αφήσει πίσω του στοιχεία που δείχνουν πως οι άνθρωποι τους, είχαν επηρεαστεί από τέτοια εξωγήινα όντα.

Κάποιοι υποστηρίζουν σχετικά με όλα αυτά, πως οι αρχαίοι πολιτισμοί, απλώς λάτρευαν τον Ήλιο και διάφορα άλλα καιρικά φαινόμενα ως θεούς. Συμφωνώ πως κάποιοι αρχαίοι πολιτισμοί και κουλτούρες λάτρευαν τον ήλιο και άλλους θεούς που δεν μπορούσαν να δουν και να κατανοήσουν και που ήταν προφανώς περισσότερο μέσα στο μυαλό τους και όχι απόρροια από πραγματικές επαφές με όντα από κάποιον άλλο πλανήτη.

Όμως υπάρχουν και αυτές οι εικόνες που μας άφησαν παλιοί πολιτισμοί οι οποίες οδηγούν σε ένα και μόνο συμπέρασμα και αυτό είναι πως εξωγήινα όντα ήταν εδώ παλιά και είχαν επαφή με τους ανθρώπους. Ας δούμε κάποια από τα στοιχεία που υπάρχουν και απεικονίζουν αληθινές επαφές με εξωγήινους στο παρελθόν από την μια άκρη του κόσμου ως την άλλη, δηλαδή από πολιτισμούς που λόγω γεωγραφικής απόστασης υποθέτουμε πως δεν είχαν επαφές.

Πρώτα ας πάμε στην έρημο Nazca του Peru. Εδώ που βρίσκουμε τα μεγαλύτερα γεωγλυφικά που υπάρχουν στον πλανήτη. Το κύριο ερώτημα είναι γιατί αυτά τα σχήματα είναι τόσο μεγάλα. Επίσης είναι αδύνατο να τα φτιάξει κανείς στο έδαφος χωρίς να βλέπει από ψηλά. Οπότε έρχεται και το επόμενο ερώτημα, πως κατάφεραν να κάνουν τις τεράστιες γραμμές τόσο τέλειες χωρίς να έχουν οπτική από ψηλά;

Εδώ βλέπουμε δυο χάρτες της περιοχής της ερήμου Nazca που δείχνουν τις θέσεις των σχεδίων.

1. Δολοφόνος φάλαινα 2. Φτερό 3. Μικρός κόνδορας 4. Πουλί 5. Ζώο 6. Σπείρα 7. Σαύρα 8. Δέντρο 9. Χέρια 10. Σπείρα 11. Αράχνη 12. Λουλούδι 13. Σκύλος 14. Αστροναύτης 15. Τρίγωνο 16. Φάλαινα 17. Τραπεζοειδή 18. Αστέρι 19. Πελεκάνος 20. Πουλί 21. Τραπεζοειδές 22. Πουλί κολιμπρί 23. Τραπεζοειδές 24. Πίθηκος 25. Λάμα 26. Τραπεζοειδή

Τα σχέδια στην έρημο Nazca είναι πολύ εντυπωσιακά, είναι μεγάλου μεγέθους (μήκους εκατοντάδων ποδιών) αλλά αυτό που με εκπλήσσει περισσότερο από όλα, είναι οι ίσιες γραμμές μήκους πολλών μιλίων. Σε μια πρόσφατη μελέτη αποδείχτηκε πως οι γραμμές αυτές έγιναν μερικές εκατοντάδες χρόνια μετά την κατασκευή των σχεδίων που βρίσκονται διάσπαρτα σε όλη την έρημο Nazca.

Υπάρχουν πολλές θεωρίες σχετικά με το πώς και γιατί φτιάχτηκαν όλα αυτά. Αυτό που βρίσκω όμως ως το πλέον συναρπαστικό, είναι πως αυτές οι γραμμές και τα σχέδια στην έρημο Nazca, ακολουθούν αυτό που ονομάζουμε «αρχαιο-κρυπτο-γεωγραφία» (Archaeocryptography ) ή όπως συνηθίζεται να λέγεται, «Κώδικας» ("The Code" ).

Δηλαδή, ακολουθούν τα ευρήματα στην έρημο Nazca, τους ίδιους αριθμητικούς νόμους και κανόνες, που συναντά κανείς και σε άλλες αρχαίες κατασκευές σε όλο τον πλανήτη, όπως στις πυραμίδες της Αιγύπτου, στις πυραμίδες Teotihuacon στο Μεξικό, τους τάφους με σχήμα κλειδαρότρυπας στην Ιαπωνία, στο Στόουνχεντς και αλλού.

Τα όντα που ήταν οι αρχιτέκτονες όλων αυτών των σχεδίων και κατασκευών, γνώριζαν από παγκόσμιο προσανατολισμό.

Το σχέδιο που ονομάστηκε «Manos» θεωρήθηκε αρχικά, πως απεικονίζει έναν άνθρωπο που προσεύχεται, κάτι που δεν ισχύει. Το σχέδιο δείχνει τις συντεταγμένες του. Η μαθηματική εξίσωση που οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα βρίσκετε εδώ

Κάθε φορά που κοιτάζω την περιοχή ανακαλύπτω νέες γραμμές και σχήματα. Κάτι πολύ φυσικό αν σκεφτεί κανείς πως αυτά τα παράξενα σχήματα απλώνονται σε μια περιοχή 800 μιλίων και βάλε. Σχήματα και γραμμές σαν της ερήμου Nazca, βρίσκουμε και σε άλλες παράκτιες περιοχές όπως, Zana, Santa, Sechin Valleys, Pampa, Canto Grande, Sihuas Valleys, και στην βόρια Χιλή. Δείτε και μόνοι σας, ακολουθήστε τις γραμμές να δείτε μέχρι που φτάνουν. Πραγματικά αξιοθαύμαστο! (View Larger Map)

Τώρα ας πάμε στην αρχαία Σουμερία, εκεί που βρίσκεται το σημερινό Ιράκ. Στην Βίβλο οι Σουμέριοι αναφέρονται ως "Shinar". Οι Σουμέριοι έζησαν περίπου το 4000π.Χ., ανακάλυψαν την γραφή περίπου το 3200π.Χ. και η γλώσσα τους χάθηκε περίπου το 2000π.Χ.

Οι Σουμέριοι ήταν οι πρώτοι πολιτισμένοι άνθρωποι στον πλανήτη. Σύμφωνα με τον Zecharir Sitchin ( ιστορικός, εβραιομαθής, συγγραφέας, ομιλητής και αρχαιολόγος) το αρχαίο κείμενο των Σουμερίων δηλώνει πως αυτοί διδάχτηκαν από τους Ανουνάκι (Anunnaki), οι οποίοι ήταν μια φυλή εξωγήινων που έμοιαζαν με τους ανθρώπους στην όψη και οι οποίοι είχαν έρθει από έναν πλανήτη που ονόμαζαν Νιμπίρου. (Nibiru )

Σύμφωνα με την Σουμεριακή κοσμολογία, ο πλανήτης Νιμπίρου ήταν ο 12ος πλανήτης του πλανητικού μας συστήματος, συμπεριλαμβανομένου και του Ήλιου και της Σελήνης. Η τροχιά του Νιμπίρου γύρω από τον Ήλιο υπολόγιζαν περίπου στα 3600 χρόνια.

Στην Σουμεριακή γραπτή παράδοση επίσης αναφέρεται, πως ένας από τους δορυφόρους του Νιμπίρου είχε μια καταστροφική σύγκρουση με τον Τιαμάτ (Tiamat ), έναν πλανήτη που βρισκόταν μεταξύ των πλανητών Άρη και του Δία, και πως από αυτή την σύγκρουση δημιουργήθηκε η Γη, η Σελήνη και η ζώνη των αστεροειδών. Επίσης από τις μεταφράσεις που έκανε ο Sitchin στα Σουμεριακά γραπτά, διαβάζουμε ότι οι Ανουνάκι ήρθαν στη Γη αναζητώντας χρυσό, που λόγο της αντανακλαστικής του ιδιότητας, ήθελαν να τον χρησιμοποιήσουν για την καταρρέουσα ατμόσφαιρα του Νιμπίρου.

Σκεφτείτε πως οι Ανουνάκι όταν έφτασαν στην Γη, χρειάζονταν μια ανώτερη φυλή ανθρώπων με τους οποίους να μπορέσουν να επικοινωνήσουν και οι οποίοι να μπορούσαν να διδαχτούν από εκείνους. Έτσι οι Ανουνάκι πήραν 80% DNA από τους ανθρώπους της Γης και 20% από το δικό τους DNA και δημιούργησαν τον πρώτο τέλειο αρχάνθρωπο, που ονόμασαν «Αδάμ».

Οι Σουμέροι απεικόνιζαν τους δημιουργούς τους φτιάχνοντας φίδια σε διπλή έλικα, τα οποία κατασκεύαζαν χρησιμοποιώντας λεπτές μπάρες που ενώνονταν μεταξύ τους με ελικοειδή τρόπο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός πως είναι πρόσφατη η ανακάλυψη των επιστημόνων πως το ανθρώπινο DNA έχει την διπλή έλικα…..

Στις εικόνες που ακολουθούν βλέπουμε αγαλματίδια και τεχνουργήματα που απεικονίζουν τους Ανουνάκι.

Το πραγματικά ενδιαφέρον είναι πως η ιστορία του Σουμέριων πηγαίνει πολύ βαθύτερα από όσα ανέφερα εδώ, όπως έχω πει και σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μου.

Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια, και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.

Αποκάλυψη

Αρχαίοι εξωγήινοι στο Περού και στο Ιράκ Αρχαίοι εξωγήινοι στο Περού και στο Ιράκ Reviewed by Αναστάσιος Ντίνος on Ιανουαρίου 20, 2011 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.